HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ninolina pisao sam par postova pre ovih o problemu sa pozadinom.Reci mi ima li neka fora da mogu da postavim pozadinu preko celog ekrana bez cropovanja slike?Znaci bezobzira kolika je velicina slike kao na ostalim telefonima,da je on sam postavi na ceo ekran?Ovo sada moram da secem sliku kolika god da je i nikako nema resenja da je postavim celu na pozadinu,vec isecenu preko corp-a...Primetio sam da ima opcija na ovom novom romu da se ugasi skroling displej,cime pri promeni radne povrsine slika ostaje fiksirana,sto i nije lose...Ali bitno mi je ovo drugo...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ivan Cirkovic, pa koliko znam, na svim Androidima i Launcherima je ista fora, tj. moraš da crop-uješ sliku i ona se razvlači na sve screen-ove, koliko god ih imaš... Ne bih to nazvala "problemom"... Ako sam dobro razumela šta ti treba, onda je jedino rešenje da aktiviraš tu opciju da se slika ne pomera sa prelaskom iz screen-a u screen..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Šta mislite ako bih napravio neku kombinaciju isplati li se umjesto tattoo uzeti ovo
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3724.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3724.php
Nokia Lumia 820
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Eh da... danas sam odneo moje mezimce u vip (pre toga vratio stock 1.6 i unrootovao) i na koriscenje dobio Nokiu 5530... Prva reakcija -
. Posle 9 meseci androida ovo mi izgledao kao decija igracka sa nedovrsenim OS-om. Nego, htedoh reci da sam ga odneo zbog one "fleke" na ekranu cisto radi predustroznosti dok mi ekran nije skroz crk'o i rekose mi u VIP-u da nekad nece u servisu da prihvate garanciju na taj "kvar", a nekad hoce. Zna li neko od cega zavisi da li ce ga srediti ili ne? Cisto da znam cemu da se nadam... 

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ljudi,ja ne znam sta vi radite sa tim telefonima kada vam se pojavljuju tolike fleke?Da li izlazete telefon na sunce da se greje,da li je izlozen kisi...Ocigledno je da vam crkava touch screen,ali mogu biti dva razloga za to:
1.Mogu ce da je htc u razvoju jos uvek sto se tice ekrana na dodir i da ne mogu da pridju kvalitetu nokia i samsung telefona,sto se tice ekrana na dodir
2.Ili jednostavno izlazete telefon suncu,kisi ili nekom padu ili potresu...
Ovo je moje misljenje i nadam se da ce vreme pokazati sta je tacno od ovoga...
1.Mogu ce da je htc u razvoju jos uvek sto se tice ekrana na dodir i da ne mogu da pridju kvalitetu nokia i samsung telefona,sto se tice ekrana na dodir
2.Ili jednostavno izlazete telefon suncu,kisi ili nekom padu ili potresu...
Ovo je moje misljenje i nadam se da ce vreme pokazati sta je tacno od ovoga...
Meni je radio na Herou i Legendu i sada radi na Šljamsungu. Znači ako hoćeš da ti slika stoji preko celog ekrana bez kropovanja moraš da koristiš 240x320, probaj wallpaper plus, tj. prvo staviš sliku preko wp+ a posle preko wss-a.Ivan Cirkovic napisao:Za telep: Instalirao sam program wallpaper set & save i isao na set wallpaper i opet mi ne razvlaci sliku na ceo ekran,nego mi je postavi mnogo uvelicanu...
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Ivan Cirkovic, kad se toliko nas žali, a samo ti nemaš problem, pre bih rekla da ti imaš sreće nego da smo svi mi bahati prema telefonima... Za moj Tattoo sigurno tvrdim da nije bio ni na kiši, ni na suncu, niti je padao...
Tako da, baš mi je drago da ti nemaš problem sa ekranom, ali mnogi od nas ga itekako imaju...
Nadam se samo da je problem kod Tattoo-a u ekranu jer je rezistivni pa se ove fleke pojavljuju i da sa Desire-om koji ima kapacitivni ovakav problem neću nikad imati...

Tako da, baš mi je drago da ti nemaš problem sa ekranom, ali mnogi od nas ga itekako imaju...

Nadam se samo da je problem kod Tattoo-a u ekranu jer je rezistivni pa se ove fleke pojavljuju i da sa Desire-om koji ima kapacitivni ovakav problem neću nikad imati...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Ivan Cirkovic
- Banned