HTC Prophet (Qtek S200)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
@losmi200, probaj jedan hard reset i vidi da li ce onda biti ok sa kontaktima i ikonom za bateriju! Ako te zanima nesto vise o aparatu kontaktiraj me na PP pa cu ti poslati moj broj... Takodje mislim, da ako hard reset ne pomogne, trebao bi da osvezis telefon sa novim romom tj windows-om! Ja taj telefon koristim vise od pola godine i prezadovoljan sam. Na njemu je sada WM6 i ako je kod tebe WM5, onda mu ubaci WM6 odmah! Telefon je sa WM6 neuporedivo bolji! Da ne nabrajam sada sve prednosti....
P.S. Po slikama koje si postavio predpostavljam da je na telefonu WM5 tako da mislim da znas sta treba da radis!
P.S. Po slikama koje si postavio predpostavljam da je na telefonu WM5 tako da mislim da znas sta treba da radis!
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Postoji procedura pre ubacivanja novog ROM-a. Pored ROM-a treba da skines jos par stvari i one se instaliraju pre ROM-a! Javi se na PM i pokusacu da ti objasnim. Ako razumes engleski jezik,onda ti mogu dati adresu gde je to kompletno objasnjeno,korak po korak?! Jako je jednostavno i ne mozes pogresiti!
Freyr, poslao sam ti linkove na PM,ali ih admini nisu prosledili... Javi se na moj mail (mailto:draganzeljic@yahoo.com) pa cemo resiti problem preko njega!
Freyr, poslao sam ti linkove na PM,ali ih admini nisu prosledili... Javi se na moj mail (mailto:draganzeljic@yahoo.com) pa cemo resiti problem preko njega!
juice011, radilo posto sam prodao. Meni su ova dva super. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=319206 ili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408268
Nisam radio jos uvek sa ppc verzijom windows mobile-a. Koristio sam zadnje Motorolu MPX dok mi nje vrisnuo. PPC sam probao i ono, jednostavan je. Znam koja je razlika izmedju touchflo i touchflo 3D i znam da 3D verzija ne moze ni na cemu drugom da radi sem na ta dva jer su jedino oni dovoljno snazni po pitanju ugradjenog hardware-a.
Pa da, ali ima zaseban graficki cip koji sluzi za prikaz na ekranu. Ista je fora i sa iPaq-om 4700. Ima Xscale na 624MHz i poseban Ati-jev graficki chip pravljen specijalno za njega (btw. HTC je dizajnirao 4700 na HP-ov zahtev
). Jedino mi on pada kao moguci kandidat za TouchFlo 3D. Za sve ostale QVGA modele bice potrebne ozbiljne prepravke tog interfejsa.

Pa ima svaki ali je pitanje koliko je snazan i da li moze da podnese da radi sa tim. Poenta cele price je da ti imas funkcionalnost koju pruza TouchFlo 3d ali da nemas pada performansi celokupnog uredjaja, ili makar da ne mozes da osetis taj pad performansi. Ne sumnjam da ce biti uskoro prepravljene verzije touchflo 3d, pitanje je samo kako ce to da se ponasa u normalnom radu.
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
za svaki htc potoji touchflo 3d i za svaki radi...dosta brzo...a ako ti je potrebna brzina + touchflo 3d onda instaliras spb shell i ubacis skin od diamonda sve jeidenticno i sasvim brzo!!!i 3d...i da juice,zar ne kontas da je sve to zbog ekrana?i procesor i 3d chip zbog tog vga ekrana...
kako brate ne poslusas i kazes da tako je kadti igord kaze d=nesto u vezi htc?neki ljudi mi jednostavno ich nisu jasni...za tebe je 1110i extra je brz....!izvinjavam se aminu na ovom ako smatrate da je preodhtro(a nije)