HTC Evo 3D

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Mislim da ce ovo biti moj novi telefon tj. zamena za DHDa :wink: :D
and justice for all...

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Telefon je stigao u Telenor! Ako ga je neko uzeo neka napiše utiske.
Pozdrav!

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Mislim da ovaj telefon ne vredi 650 eura,bolji je ipak S2 po meni.Ovaj nema ni full hd opciju.Ako ga je neko kupio neka pise utiske.

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Aman ljudi manite se više od tog samsunga :) Ja lično ne podnosim samsung telefone tako da nisam ni postavio pitanje koji je bolji ili bilo šta. Pozdrav!

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

3d telefoni su jako losi po meni jer kada se gleda 3d snimak,rezolucija je naravno duplo slabija jer jedna linija ekrana ide za jedno oko a druga za drugo oko i tako do kraja,uostalom pogledajte testove 3d telefona i njihove 3d snimke pa cete videti da je jako los kvalitet snimaka,bolje uzeti S2.

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Najverovatnije sutra uzimam ovaj telefon. Ali me zanima da li neko zna gde može da se nabavi ova futrola http://www.goballisticcase.com/products ... eries-case ? Pozdrav!

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Od danas sam ponosni vlasnik ovog telefona. Prvi utisci su fenomenalni. Klipovi na youtube-u u 3d su fenomenalni, prosto ne mogu da opišem taj osećaj. Ako ima neko da se dvoumi između nekog telefona i ovog neka uzme ovaj sigurno neće pogrešiti. Ako nekog nešto zanima neka piše a ja testiram 8) Pozdrav!

ps. neverovatno je brzzzzzzz

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

dakiza, ti to ozbiljno za onu futrolu gore, msm, ok, definitivno mu se nece desiti nista u njoj, ali iskreno, ogavna je! ne bih nesto tako lepo zatvorio u nesto tako ruzno, ma koliko ga stitilo...
lepo mu stavi foliju na displej, i neku elegantnu futrolu na izvlacenje... bez uvrede... :wink:

P.S.: Cestitke na telefonu, nadam se da ce dugo i lepo da te sluzi... stvarno je azdaja... :D :D :D
Samo nek se rolaju....sarme.

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Hvala. A što se tiče futrole odustao sam, sada tražim neku "normalnu" ali danas nisam uspeo da nađem niišta izgleda da ću morati da poručim neku. Pozdrav

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@dakiza - kako si zadvoljan telefonom? koliko traje baterija? :wink: :wink: :wink:

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Do sada ni jedna zamerka. A što se tiče baterije, obično je stavim na punjač odo 22h uveče i tada je na 30-40%, stalno uključena sinhronizacija, 20min. razgovora dnevno, 15+ poruka, po malo surf. Juče nisam uopšte surfovao i trenutno sada posle 24h baterija je na 68%.Kada se gleda 3d video onda troši više. Generalno u poređenju sa desire-om malo slabije drži baterija, ali mi se telefon ne usija kada surfujem i nikad do sada mi se nije desilo da se resetuje, što nije bio slučaj sa desire-om. A i uskoro stiže ICS ota. :D Pozdrav!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

kum mi je uzeo taj telefon i vratio ga posle par dana kaze, baterija ne moze da izdrzi ni do 18h popodne od 6,7h ujutru ... to je nekih 12 sati aktivnog koriscenja a nije neki zahtevni korisnik... nisam pametan :smutny: :smutny: :smutny:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ni meni dakizino korišćenje nije zahtevno, šta je 20min razgovora, 15 sms i malo surfa? Meni tim tempom na sgs2 ima da traje 3 dana. Meni je to ne iskorišćen ovakav telefon. Primera radi, mesečno potrošim svih 1gb koje imam u paketu (plus kući je zakačen za wifi i tad skidam programe i igre, ne preko 3g niti idem na yt preko mobilnog).

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Od početka ovog meseca do ovog trenutka potrošeno 332Mb preko hspda, pa računajte koliko je to neta. A nisam pomenuo da svaki dan instaliram po par aplikacija sa marketa, koje nakon toga i testiram, i naravno yt sada često i 3d video. Naravno tu je i fotografisanje itd. Nisam pisao takve stvari koje se podrazumevaju. Jedino igre slabije igram. luca, tvoj kum je možda držao mobile network na auto, pa svaki čas svičuje sa 3g na 2g i to dosta troši bateriju. Molio bih samo Samsung fanove da se suzdrže komentara, sve više me podsećaju na apple fanboy-eve, svi mi znamo da je "njihovo" najbolje, najlepše, nakorisnije, naj.......... :x

milos.lazar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35

Post od milos.lazar »

imam problem sto se tice android marketa,imam telefon HTC EVO 3D,redovno skidam aplikacije sa marketa,radim redovno update,ali jos uvek nikako da mi se updatuje android market,i dalje mi je stari izgled android marketa,telefon sam kupio u nemackoj ako to nesto znaci,i sim free je,hvala unapred.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Ћути и буди срећан док имаш стари маркет :D .

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Draco, pa svako može da vrati stari Market...:) Već smo pisali o tome...:) Postoji aplikacija na xda forumu koja to radi u 2 klika...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Ninolina, знам, знам, и урадио 8) само кажем човјеку да нема потребе да жури да добије нови кад ће убрзо јурити да врати стари :)

milos.lazar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2011. 16:35

Post od milos.lazar »

a kako je uopste moguce da jos nisam dobio novi market,pre ovog telefona imao sam desire,i dva komada sensation,i na pocetku kad sam ih kupio cim sam skinuo prvu aplikaciju market se updatovao....dal je moguce da na evo 3d jos ne moze da se updatuje? ne znam u cemu je fora Ninolina, pomoc ? :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sta svi imate protiv novog marketa? Meni radi odlicno i uopste nemam problema sa njim... :)

Odgovori