Ja sam vec prokomentarisao da izgura jedan dan,ali sa dosta raznolikog koriscenja,i sa mobile network always on. Meni je to sasvim dovoljno. Ako bih mu iskljucio 3g i ukljucivao mobile network samo povremeno,onda mi ovakav telefon ne bi ni imao svrhu. Kad je vec palo poredjenje sa Tattoo,moram reci da ne vidim veliku razliku. Na isti ih nacin koristim,i Tattoo je trajao mozda par sati duze,ali svakako bi ako ga nocu ne stavim na punjac,sutradan do podne najkasnije bio prazan. Tesko je od ovakvog telefona,sa konstantnom sinhronizacijom sadrzaja,velikim ekranom i relativno malom prostora za bateriju ocekivati bolje performanse.
Pozdrav svima. Da li neko zna kako i da li moze da se promeni slika coveculjka (android) kada imate poziv na Desire-u
btw, telefon je odlican, funkcionise besprekorno samo se treba navici na tastaturu ako imate vecu ruku , istrayivanje i ubacivanje apps u toku.
milosbgd, slika čovečuljka ti stoji za sve kontakte kojima nisi dodao sliku, i ne može se promeniti. Onog trenutka kad dodaš sliku kontaktu, ona će se prikazivati umesto androida.
Ljudi kuipo bih ovaj fon, interesuje me kojoje vrste navigacije ima i kakva mu je navigacija? da li neko ima nekakve primedbe po pitanju njegovog rada i kako stoji sa aplikacijama da li ih ima?
hvala unapred
evo uzeh ga
Prvi utisci su super, ekran je sjajan, kamera isto!!
prelepo izgleda, lepse nego na fotkama.
nije UOPSTE tezak.
odma mi swipeovanje malo laguje izmedju stranica.
sad da nadjem neke kul wallpapere i to
Lacky, imas da pronadjes Motonav za njega, koji je u sustini Igo, samo rebrandiran za Motorolu. Radi savrseno dobro, probano i u zemlji i kojekuda van nje. Sto se aplikacija tice, imas ih koliko ti volja,ja vise ni ne znam sta sam sve potrpao u telefon.
Marko_NS, moguce da ti je dosta toga pokrenuto, a nisi stavio taskiller da gasis aplikacije. Meni nikad, ali bukvalno nikad ne laguje na svajpovanju izmedju stranica....
e, imao sam svasta upaljeno sa live wallpaperom i nisam imao instaliran task killer.
alii imam problem koji me je cesto mucio i na magicu i heoru.
ne skida aplikacije sa marketa, a kaze da ce biti skinute.
: S
koja je ona igrica u promo videu, ono kao kuglanje?
Imam jedno pitanje za vlasnike Desire-a,
Kada se smanji kontrast, iskljuci 3g i internet, ugase nepotrebne aplikacije, uz razgovor od 30min dnevno i 10ak poruka koliko bi ovaj fon moga da izdrzi do sledeceg punjena ?
Unapred hvala.
Ako ćeš sve to isključiti onda ti i ne treba Android telefon (koja je svrha imati telefon koji je zasnovan na povezanosti sa internetom ako nećeš ništa koristiti).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Znas kako. Baterija mu je JEDINA slaba strana. Meni je osvetljenje na automatic podeseno, iskljucen je 3g i juce u 6 je skinut sa punjaca. Juce je uslikano 108 slika i prebaceno preko bluetootha na drugov telefon, u busu i do kuce pola sata slusana muzika, danas sam poslao 30ak poruka i evo 3 sata sam prikacen na kucni wifi, tweetujem, listam slike sa neta, posecujem par sajtova i imam jos oko 30 posto baterije. Nije toliko lose, ali moze mnogo bolje. Mada, sa ovolikim ekranom ogromne rezolucije ne mozes da ocekujes neko preterano trajanje baterije. Inace, ovo kuckam sa desirea
Ja za sad za net koristim notebook koji je uve kod mene. Sta znam moza pocnem da koristim njega umesto booka. Jer uglavnom pricam preko fona, a recim jednom nedeljno idem na net preko njega. Pa zbog toga pitam. Inace mob mi se jako svidja pa sam ga zbog toga uvrstio u moj izbor za kupovinu. Kad bi baterija (kod mene) drzala 3 dana to bi bilo super i onda bi to bio pravi izbor.
Znaci po tebi ne isplati se kupovati ovaj fon ako nisi na vipu jer samo tamo imas besplatan net jel tako?
Logicno je da ako si pri WIFI da ti je to ukljuceno a ako nisi ne , jer npr ja imam telenor i sta cu kada me za internet deru???
Lacky,od skoro kod Telenora imas Prenesi + pakete koji imaju odredjen broj MB ,tacnije GB-a u pretplati (1 ili 2 GB),pa imas mogucnost izbora ako zelis da uzmes ovakav telefon a korisnik si doticne mreze...
Da. Ukljucis telefon da skenira postojece mreze i kada postoji otkljucana mreza nju odaberes i mozes surfovati. Ukoliko mreza zahteva user/pass (kao sto postoji u nekim kaficima) trazis te sifre i ukucas ih i mozes ici na net.
Pitanje za korisnike ovog telefona. Mozda je malo glupo al meni to puno znaci. Da li postoji mogucnost da se iskljuce svi zvukovi i vibracija,znaci da se ne cuje ni poziv ni poruka ni da isti ne vibriraju, a da opet alarm zvoni, tj. ako namestim alarm i iskljucim sve zvuke da li ce zvoniti? I jos jedno pitanjce, da li postoji virtuelna alfanumericka tastatura ili samo qwerty?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
vanjuska, Kada zadržiš duže power taster imaš opciju da biraš profile, ali nisam siguran da li se čuje alarm u silent profilu,nisam se petljao sa ovime. Što se tiče tastature, u portrait modu možeš birati između qwerty, polu qwerty i alfanumeričke tastature, dok je u landscape modu isključivo qwerty. Tako je na svim Androidima sa Sense UI
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.