HTC One (M7)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One
bata bogdan, dok ih detaljno ne uporedis nema nista.Ne gledaj specifikacije na papiru. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
AW: HTC One
ma naravno da ne gledam spec. na papiru....jos uvek kad imam vreme odem do mediamarkt poigram se sa oba modela,do sada sam se bas izigrao sa oba.modela...svaki je na svoj nacin dobar fon...ko sto rekoh...imam vremena do septembra....do tada ce i cena da im padne a i pokazace se kakvi su u praksi....fannY napisao:bata bogdan, dok ih detaljno ne uporedis nema nista.Ne gledaj specifikacije na papiru.
Huawei
Na shopamerica ima da se kupi unlocked verzija od 32GB sa otkljucanim bootloaderom koja je dosta jeftinija i moj bratac moze da ga kupi i donese, zanima me da li ce taj telefon raditi kod nas u Srbiji s obzirom na razliku u voltazama? Vidim da podrzava GSM protokol, sto je ok, ali voltaza me brine zbog punjenja...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nisam siguran kakve ima veze voltaža... razlika je samo u utičnicama koliko ja znam.
U USA je standard 110V a kod nas 220V, zato se i uticnice razlikuju. Licno mislim da ne bi bio problem punjenje preko transformatora, makar ga punio preko Charger Station Cradle-a, zato mi treba misljenje nekoga ko je imao slicna iskustva.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
markoko, pa onda je stvar samo u punjaču a baterija je ista na svakom modelu, neka me neko ispravi ako griješim? Uglavnom onda samo nabaviš drugi punjač i to je to. 

- PedjaBL
- Banned
- Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
- :: Note N7100
- :: Note n7000
Одг: HTC One
Druze kupis punjac sa evropskim standardom i normalno punis
Potreban ti je samo adapter za euro stekere i to je to. Ne treba nikakav drugi punjac. A adapter verujem da ima svaka kineska radnja.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Kao sto green rece kupis adapter najobicniji.Moj n4 je iz USA i dobio sam punjac za americko trziste,samo trkno do kineza i uzeo adapter...
Najlepse se zahvaljujem svima na odgovorima, pogotovo sto su to odgovori koje sam zeleo da cujem
Ko ce samo da doceka kraj jula, majku mu...

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13
Najzad je stigao I kod nas. Video sam na sajtu Telenora. Telefon je vrh vrhova. Nagovaram matorce da mi poklone za rodjendan. Hvala Bogu pa sam rodjen u junu, hahah xD Samo moram da se raspitam kod njih kakve pakete daju uz njega… 

za 5600din mesecno imas telefon za 1 din 
nije lose jer izadje kao da placas ratu i impulse (ako je prosecan racun kod nas 1500 din)

nije lose jer izadje kao da placas ratu i impulse (ako je prosecan racun kod nas 1500 din)

luca, puno je to za veliku vecinu gradjana u Srbiji.Nazalost,ali tako je. 

pa jeste. bilo bi ok da deo (koji je kao rata za sam aparat) prestajes da placas posle 12 meseci a deo ostane do kraja 24og meseca... 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
psyhound, ako ih cist Android ne izvuce,nece nista. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sa ovim gapovima koji im se javljaju u izradi teško, a odbili su da uvaže reklamacije (uvažavli su u početku i menjali telefone, ali im je valjda nestalo). Ma puko je htc. S4 već se prodaje, čeka se novi ios7, čeka se novi 5s... nema nešto tu mnogo mesta za htc. Oppo mi je ozbiljniji od htc.
Boga mi ne bih rekao da je pukao htc...eno vidim da je prodavniji mnogo u americi od s4(ako je informacija tacna).
A sto se tice kamere prestanite da lupate da je losa...za telefon,znaci napominjem telefon koji se koristi zna se za koji tip slika( slikanje ljubimaca, izlazaka, auta, cveca, baste, kuce, hrane...) je najbolji...dobijate bolje indoor slike, mnogo bolje slike u mraku,pritom imate ois tako da nema potrebe za slikanjem jednog istog kadra 10 puta ne biste li dobili sliku bez blura...a to sto belezi slike od 4mp koje nemaju toliku kolicinu detalja kao s4 je stvarno strasno
...ajde molim vas ja za 12 godina koliko posedujem kompjutere i fotoaparate nisam imao potrebu da zumiram slike ili kropujem i slicno...jedina nazovi prednost s4 koje niko nece iskoristiti su slike po danu, a cim malo padne mrak s4 gubi. Sto znaci dodje zima i zavrsim sa smenom u 5 sati i prednost s4 nestaje zato sto je mrak, a preko dana u zatvorenom prostoru opet bih imao bolje slike sa htc one-om. Jos kada se doda fov kod s4 koji je haos kako u videu tako i pri slikanju lako se dolazi do zakljucka da je htc one kamera koja najvise dolikuje TELEFONU.
Jedinu situaciju za koju mogu da kazem da One nije dobar je npr ako ides negde turisticki pa zelis da slikas neke znamenitosti pa onda je steta da ima slika "malo detalja"...ali opet ko ide npr na Tajland i za fotografisanje koristi s4 ili neki drugi fon taj je za mene budala jer se za takve svrhe koriste pravi fotoaparati.
Da inace nemam ni jedan ni drugi fon, ali se vagam duze duze vreme koji uzeti tako da moje subjektivno misljenje se moze protumaciti kao i objektivno
A sto se tice kamere prestanite da lupate da je losa...za telefon,znaci napominjem telefon koji se koristi zna se za koji tip slika( slikanje ljubimaca, izlazaka, auta, cveca, baste, kuce, hrane...) je najbolji...dobijate bolje indoor slike, mnogo bolje slike u mraku,pritom imate ois tako da nema potrebe za slikanjem jednog istog kadra 10 puta ne biste li dobili sliku bez blura...a to sto belezi slike od 4mp koje nemaju toliku kolicinu detalja kao s4 je stvarno strasno

Jedinu situaciju za koju mogu da kazem da One nije dobar je npr ako ides negde turisticki pa zelis da slikas neke znamenitosti pa onda je steta da ima slika "malo detalja"...ali opet ko ide npr na Tajland i za fotografisanje koristi s4 ili neki drugi fon taj je za mene budala jer se za takve svrhe koriste pravi fotoaparati.
Da inace nemam ni jedan ni drugi fon, ali se vagam duze duze vreme koji uzeti tako da moje subjektivno misljenje se moze protumaciti kao i objektivno

Poslednja izmena od Bodibiber u Čet, 06. Jun 2013. 06:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovde kod mene Htc one sa 2 sim kartice i memory card slotom kosta 610 evra a s4 nekih 650