HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Preko druga bih mogao da uzmem desire u telenoru. Zna li neko sa sigurnoscu da li je zakljucan na telenor mrezu?

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

ostrica, ma zakljucan je 90 posto jer telenor i mts to rade na svim telefonima,dok vip nije kodirao sve telefone jer za neke nemogu to da odrade
Iphone 4s white clear install

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

araphel, ma kapiram ja da on ima profile, samo na nokii kad iskljucis sve zvuke alarm i dalje zvoni, a to mi je strava, jer me nece buditi poruke i pozivi a alarm ce opet da zvoni. Pa me to interesuje, ako mozes da istestiras to, bio bih puno zahvalan. A za tastature znam sve to samo pitam da li ima opciju u portret modu za alfanumericku i to je jako kul sto ima, hvala puno na info!

Zelim da uzmem ovaj telefon, a dvoumim se izmedju njega i nokie x6, sta vi mislite?

Sto se tice zakljucavanja telefona, ovaj telefon na telenoru je ZAKLJUCAN.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

ma kakva crna x6,nemoj da si smesan!! X6 je 5800 sa vise memorije i jacom kamerom. Kad vec dajes tolike pare uzmi nesto sto vredi toliko
ex ivan87

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

vanjuska, ja se ne bih dvoumio ni sekundu, DESIRE je pravi izbor. Bolje nadji neku temu (ili otvori novu) u podforumu "Poredjenje modela" pa tamo pitaj, grdice te ako ovde o tome pricas :). Mislim da ces od svih forumasa dobiti isti odgovor.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

vanjuska, pronađi na Market-u (ili preko aplikacije "AppBrain Market Sync") programče koje se zove (i preziva) "Quick Settings" , koje u sebi ima nekolicinu podešavanja, između ostalih imaš u ponudi baš to što tebi treba (4 kombinacije: da imaš "tišinu" , samo zvuk ili samo vibraciju ili i jedno i drugo). Ovo zaista vredno programče bi najtoplije preporučio svima ! Jedna od najkorisnijih aplikacija koje imam u telefonu !!! Pozz :D
HTC Desire + MIUI 0.11.12

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

E hvala puno, znaci to moze da se resi.. A znam i ja da je desire 5 u glavu za x6 al posto je razlika 10k dinara izmedju ta dva, nadao sam se da ce neko da me utesi i da kaze ma ok je i x6 :D

Jako mi se dopada desire i za sad mu nisam nasao niti jednu manu, al ipak nisam koristio android do sada pa ne znam ni kakve mane moze ovaj telefon imati sto se tice OS-a. Jel moze neko da napise eto neke mane ovog telefona?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

Ha ha ha... Kako, kad je phone savršen (u prevodu - nema mane) :D
Sa moje tačke gledišta i samog telefona, nisam mu našao manu. Imam zamerke samo kod nekih aplikacija, pošto sam imao nešto što je savršeno funkcionisalo na N82, dok ovde to nije slučaj... Ali, mislim da će vremenom sve to doći na svoje mesto. Ipak matori Symbian je jedno, a mladi Android je nešto sasvim drugo ! Treba mu pružiti šansu !!! :oops:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Svakako :) A reci mi kako resavas navigaciju? Jel moze kojim slucajem da se ubaci garmin u njega? Ako ne kakve su mape kod ovih drugih programa?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Harthouse napisao:Imam zamerke samo kod nekih aplikacija, pošto sam imao nešto što je savršeno funkcionisalo na N82, dok ovde to nije slučaj
Koje aplikacije ti ne rade (samo da nisu neke za snimanje razgovora) ?

vanjuska, za navigaciju imaš motonav iliti iGo, koji je bolji od garmina.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 20:02

Post od Bodibiber »

Pitanje za sve vas koji imate ovaj fon.
Razmisljam se da uzmem ovaj fon preko vipa paket 325 pri cemu se izmedju ostalog dobija i 325 megabajta za prenos podataka, pa me interesuje da li bi tih 325 megabajta bilo dovoljno za mesec dana a da mi sve bude ukljuceno na telefonu vezano za net-ono vreme friend stream, facebook i te sve ostale aplikacije(znaci da mogu da iskoristim sve telefonove internet mogucnosti) i da usput malo idem da surfujem na netu, dok bi za veca surfovanja koristio wifi na faksu.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

@telep, da, to sam već pominjao ranije, pa ne bih sad da "trubim" na sve strane :wacko:
Pored snimanja razgovora, ne radi mi nijedna od 5-6 aplikacija za "filtriranje razgovora" :wacko:
Iako sam i to ponovio, moram još jednom... Video sam da sada dosta njih pljuje po Symbian-u, a rećiću samo to, da obe stvari koje mi sad ne rade na Desire, na N82 su radile savršeno, a što je najinteresantnije, nisam nijednu, a ni drugu aplikaciju puno tražio, već su mi jednostavno "došle u ruke" , instalirao ih i dobio sam to što mi je trebalo !!! :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Harthouse, eto, to ja pričam kad poredim Android i Symbian. Svakako da za Android ima neverovatno mnogo aplikacija i da svakodnevno izlaze nove, ali za Symbian postoji 2-3 koje rade isti posao i zaista možeš na njih da se osloniš.. :)
Verujem da neće tako uvek biti, ali za sada je tako :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

OK za filtriranje poziva to razumem da neko koristi, ali zašto koristite aplikacije za snimanje razgovora?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Aman vise sa tim "callfiltering", RADI na Android OS! Ovde nije mesto za to, i za "kukanje"... Proverite prvo najnormalnije 2 stvari - da li je app "ukljucena" i da li je broj za black listu tacno unesen (kako ga fon registruje).
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Bodibiber, sasvim ti je dovoljno za sve aplikacije koje se konektuju na net, tipa friend stream, weather, email i ostalo, i plus još da malo šunjaš po marketu, skineš po koju aplikaciju, zvrjiš po netu, odgledaš ponešto na youtube.....nemoj da brineš

Što se tiče ovih poređenja Androida i Symbiana, samo ću reći sledeće: imam Desire i E72....ne mogu da se porede! Symbian ružnije izgleda, sporiji je i nefunkcionalniji. Ima gomile softvera, to je istina, ali devedeset posto toga meni ničemu ne služi. Desire mi za sada nije zadavao nikakve ozbiljne probleme, a što se aplikacija tiče, više ne znam šta bih u njega stavio. Obavlja mi sve potrebne funkcije i jedina zamerka koju bih mogao da imam (a tu sad već izmišljam), to je što moram filmove u divx formatu da konvertujem u mpeg4 pre nego što ih ubacim u telefon.

Moje mišljenje i dalje stoji: trenutno ne vidim ni jedan telefon na tržištu koji bi mogao da bude makar konkurencija ovome, a kamoli bolji.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, ma ne moras ni to da radis mislim na konvertovanje filmova ubaci yxflash i uzivaj nema konvertovanja,ako nemas poslat cu ti mislim da ti imam mail

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

xerosoft, video sam ga, ali po screenshotovima mi se nešto ne sviđa program....mada, moraću ipak da probam....poskidao sam silne neke crtaće u kojima sam kao klinac uživao, pa dobro dođe da se gleda u busu na povratku s posla :wink:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, Ok mislim ako hoces imam crackovanu verziju pa cu ti poslat samo mi javi treba li ti ili ne ? :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Taj yxflash player izgleda ni na jednoj platformi ne radi kako treba, i još traže da se plati... :dry:

Odgovori