HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
araphel, ma kapiram ja da on ima profile, samo na nokii kad iskljucis sve zvuke alarm i dalje zvoni, a to mi je strava, jer me nece buditi poruke i pozivi a alarm ce opet da zvoni. Pa me to interesuje, ako mozes da istestiras to, bio bih puno zahvalan. A za tastature znam sve to samo pitam da li ima opciju u portret modu za alfanumericku i to je jako kul sto ima, hvala puno na info!
Zelim da uzmem ovaj telefon, a dvoumim se izmedju njega i nokie x6, sta vi mislite?
Sto se tice zakljucavanja telefona, ovaj telefon na telenoru je ZAKLJUCAN.
Zelim da uzmem ovaj telefon, a dvoumim se izmedju njega i nokie x6, sta vi mislite?
Sto se tice zakljucavanja telefona, ovaj telefon na telenoru je ZAKLJUCAN.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
vanjuska, pronađi na Market-u (ili preko aplikacije "AppBrain Market Sync") programče koje se zove (i preziva) "Quick Settings" , koje u sebi ima nekolicinu podešavanja, između ostalih imaš u ponudi baš to što tebi treba (4 kombinacije: da imaš "tišinu" , samo zvuk ili samo vibraciju ili i jedno i drugo). Ovo zaista vredno programče bi najtoplije preporučio svima ! Jedna od najkorisnijih aplikacija koje imam u telefonu !!! Pozz 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
E hvala puno, znaci to moze da se resi.. A znam i ja da je desire 5 u glavu za x6 al posto je razlika 10k dinara izmedju ta dva, nadao sam se da ce neko da me utesi i da kaze ma ok je i x6 
Jako mi se dopada desire i za sad mu nisam nasao niti jednu manu, al ipak nisam koristio android do sada pa ne znam ni kakve mane moze ovaj telefon imati sto se tice OS-a. Jel moze neko da napise eto neke mane ovog telefona?

Jako mi se dopada desire i za sad mu nisam nasao niti jednu manu, al ipak nisam koristio android do sada pa ne znam ni kakve mane moze ovaj telefon imati sto se tice OS-a. Jel moze neko da napise eto neke mane ovog telefona?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Ha ha ha... Kako, kad je phone savršen (u prevodu - nema mane) 
Sa moje tačke gledišta i samog telefona, nisam mu našao manu. Imam zamerke samo kod nekih aplikacija, pošto sam imao nešto što je savršeno funkcionisalo na N82, dok ovde to nije slučaj... Ali, mislim da će vremenom sve to doći na svoje mesto. Ipak matori Symbian je jedno, a mladi Android je nešto sasvim drugo ! Treba mu pružiti šansu !!!

Sa moje tačke gledišta i samog telefona, nisam mu našao manu. Imam zamerke samo kod nekih aplikacija, pošto sam imao nešto što je savršeno funkcionisalo na N82, dok ovde to nije slučaj... Ali, mislim da će vremenom sve to doći na svoje mesto. Ipak matori Symbian je jedno, a mladi Android je nešto sasvim drugo ! Treba mu pružiti šansu !!!

Koje aplikacije ti ne rade (samo da nisu neke za snimanje razgovora) ?Harthouse napisao:Imam zamerke samo kod nekih aplikacija, pošto sam imao nešto što je savršeno funkcionisalo na N82, dok ovde to nije slučaj
vanjuska, za navigaciju imaš motonav iliti iGo, koji je bolji od garmina.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pitanje za sve vas koji imate ovaj fon.
Razmisljam se da uzmem ovaj fon preko vipa paket 325 pri cemu se izmedju ostalog dobija i 325 megabajta za prenos podataka, pa me interesuje da li bi tih 325 megabajta bilo dovoljno za mesec dana a da mi sve bude ukljuceno na telefonu vezano za net-ono vreme friend stream, facebook i te sve ostale aplikacije(znaci da mogu da iskoristim sve telefonove internet mogucnosti) i da usput malo idem da surfujem na netu, dok bi za veca surfovanja koristio wifi na faksu.
Razmisljam se da uzmem ovaj fon preko vipa paket 325 pri cemu se izmedju ostalog dobija i 325 megabajta za prenos podataka, pa me interesuje da li bi tih 325 megabajta bilo dovoljno za mesec dana a da mi sve bude ukljuceno na telefonu vezano za net-ono vreme friend stream, facebook i te sve ostale aplikacije(znaci da mogu da iskoristim sve telefonove internet mogucnosti) i da usput malo idem da surfujem na netu, dok bi za veca surfovanja koristio wifi na faksu.
@telep, da, to sam već pominjao ranije, pa ne bih sad da "trubim" na sve strane 
Pored snimanja razgovora, ne radi mi nijedna od 5-6 aplikacija za "filtriranje razgovora"
Iako sam i to ponovio, moram još jednom... Video sam da sada dosta njih pljuje po Symbian-u, a rećiću samo to, da obe stvari koje mi sad ne rade na Desire, na N82 su radile savršeno, a što je najinteresantnije, nisam nijednu, a ni drugu aplikaciju puno tražio, već su mi jednostavno "došle u ruke" , instalirao ih i dobio sam to što mi je trebalo !!!

Pored snimanja razgovora, ne radi mi nijedna od 5-6 aplikacija za "filtriranje razgovora"

Iako sam i to ponovio, moram još jednom... Video sam da sada dosta njih pljuje po Symbian-u, a rećiću samo to, da obe stvari koje mi sad ne rade na Desire, na N82 su radile savršeno, a što je najinteresantnije, nisam nijednu, a ni drugu aplikaciju puno tražio, već su mi jednostavno "došle u ruke" , instalirao ih i dobio sam to što mi je trebalo !!!

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Harthouse, eto, to ja pričam kad poredim Android i Symbian. Svakako da za Android ima neverovatno mnogo aplikacija i da svakodnevno izlaze nove, ali za Symbian postoji 2-3 koje rade isti posao i zaista možeš na njih da se osloniš.. 
Verujem da neće tako uvek biti, ali za sada je tako

Verujem da neće tako uvek biti, ali za sada je tako

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Bodibiber, sasvim ti je dovoljno za sve aplikacije koje se konektuju na net, tipa friend stream, weather, email i ostalo, i plus još da malo šunjaš po marketu, skineš po koju aplikaciju, zvrjiš po netu, odgledaš ponešto na youtube.....nemoj da brineš
Što se tiče ovih poređenja Androida i Symbiana, samo ću reći sledeće: imam Desire i E72....ne mogu da se porede! Symbian ružnije izgleda, sporiji je i nefunkcionalniji. Ima gomile softvera, to je istina, ali devedeset posto toga meni ničemu ne služi. Desire mi za sada nije zadavao nikakve ozbiljne probleme, a što se aplikacija tiče, više ne znam šta bih u njega stavio. Obavlja mi sve potrebne funkcije i jedina zamerka koju bih mogao da imam (a tu sad već izmišljam), to je što moram filmove u divx formatu da konvertujem u mpeg4 pre nego što ih ubacim u telefon.
Moje mišljenje i dalje stoji: trenutno ne vidim ni jedan telefon na tržištu koji bi mogao da bude makar konkurencija ovome, a kamoli bolji.
Što se tiče ovih poređenja Androida i Symbiana, samo ću reći sledeće: imam Desire i E72....ne mogu da se porede! Symbian ružnije izgleda, sporiji je i nefunkcionalniji. Ima gomile softvera, to je istina, ali devedeset posto toga meni ničemu ne služi. Desire mi za sada nije zadavao nikakve ozbiljne probleme, a što se aplikacija tiče, više ne znam šta bih u njega stavio. Obavlja mi sve potrebne funkcije i jedina zamerka koju bih mogao da imam (a tu sad već izmišljam), to je što moram filmove u divx formatu da konvertujem u mpeg4 pre nego što ih ubacim u telefon.
Moje mišljenje i dalje stoji: trenutno ne vidim ni jedan telefon na tržištu koji bi mogao da bude makar konkurencija ovome, a kamoli bolji.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Taj yxflash player izgleda ni na jednoj platformi ne radi kako treba, i još traže da se plati... 

● PRAVILA FORUMA ●