Momci, samo polako, ovdje postoji problem sto jako malo ljudi ima DHD i njih malo jos mrzi i da pisu (evo ja prvi) pa onda pisu neki drugi pa se malo stvori zbrka.
Da krenem redom:
Evo mjesec ipo dana arcim DHD i do sada sam se kacio na sigurno jedno 30-ak WiFi mreza (od kojih imam tri stalne) i nikakvih problema tu nema, nemojte se bojati i fantazirati nista.
mikica90, bio sam u istoj dilemi kao i ti (D vs DHD). Naglasavam da sam prije toga koristio Samsung Spica i par dana drugarov obicni Desre, te sam dooobro bio upoznat sa Androidom, masom aplikacija te root-ovanjem, ubacivanjem ROM-ova, itd... Ako imas mogucnosti da kupis DHD uzmi ga slobodno prije nego li obicni Desire, razlog:
Interna memorija je nesto sto sam jos na Samsung-u shvatio koliko znaci, imao sam i App2SD i radi to, ali ne toliko dobro jer mi nije toliko pouzdano kao ova stock varijanta. Ja sada imam instaliranih 57 aplikacija (od iGO-a do raznih igrica) i imam slobodno jos 750 MB memorije (sve drzim na memoriji telefona, nista nisam prebacivao na karticu) i pri tome nisam ni root-ovao telefon jer jednostavno nemam nikakve potrebe za tim (niti mi treba brzi ROM niti mi treba App2SD jer ovo jednostavno leti). I bas sam srecan jer se sa tim custom ROM-ovima nikada ne zna kako ce da rade, sa Spica-om sam se bas namucio...
Losije strane (nije tu nista lose vec nije toliko extra kao ostalo):
- DHD gubi dah - baterija. U mom slucaju je to ovako: skinem ujutro sa punjaca i uvece pred spavanje je skoro na izdahu. Naglasavam da ga ja dosta cackam, nekada toliko da moram i preko dana malo da ga dopunim, uhvati me da satima lezim i igram se...
- Velicina - Desire mi je bio mjera, jednostavno je za mene savrsene velicine, taman! DHD mi je malko velik, volio bih da je kao obicni Desire.
Moram napomenuti i da ti zadnji poklopci koje svi pominju nisu takvi kako ih crne. Samo treba biti pazljiv pri skidanju (naglasak na donji za kartice) i pri montiranju (naglasak na gornji za bateriju) i to je to, nikakav problem. Ja sam ih dva-tri puta otvarao, vise ih ne diram, stoje utegnuti kao strune. Mozda nije najsretnije rjesenje ali je daleko od toga da predstavlja bilo kakav problem, ako ste idiot naravno da necete imati problema da tu nesto slomite jel' (inace, taj poklopac kosta 18 eura original HTC tako da...).
@
Milan307:
1. Odgovorih vec

2. Za RAM je 768 mozda i prvise, zaista nije neophodno (onih 512 kod Desire-a je i vise nego dovoljno), ali ROM je prava blagodet, vec napisah...
3. I ovo vec odgovorih

4. Garmin jeste malko bolji (prije svega u interfejsu i opcijama), tu dileme nema, ali je iGO sasvim dobar i itekako radi posao. E sad, ako gledas varijante Nokia-Garmin i HTC-iGO, onda mi bolje radi HTC-iGO, sve je brze. Ostalo ces morati sam da prelomis
Moj zakljucak je da su oba telefona zaista sjajna i da ce se oba duuugo duuugo vremena zadrzati u rukama vlasnika, s tim sto bih ja u ovom trenutku, samo zbog interne memorije, ipak birao izmedju Z i HD modela.