HTC Desire HD

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Znaci, zakljuceno je da baterija ovog modela moze da izdrzi jedan ceo dan ali da se telefon koristi samo za pricanje i sms i po malo za internet?
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Bull Terrier, tako nekako :-)
and justice for all...

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Samo da se utefterim i pohvalim da sam od sinoc postao vlasnik ovog telefona. Utiske ocekujte za par dana, samo da ga malo "ispeglam". :D

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

bezbi, Ne bih rekao da se flashovanjem gubi garancija! Ja sam kupio telefon koji je koriscen i da bih izbrisao sve od prethodnog lika uradio sam hard reset i tako sam izgubio vremenku zonu koja je navodno potreban za podizanje sistema. Odneo sam telefon u zvanicni servis (fon je pod garancijom ) i oni su ga flashovali! :lol:
HTC DESIRE HD

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

PrincIP, ne razumem zasto bi flesovali telefon zbog vremenske zone?! Jesi li ti siguran da su ti uradili flash? :uhuh:

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

Zeljkamp, Pazi, tako je meni serviser rekao i u garantnom listu je rako upisano. A navodno za podizanje HTC-ova na Androidu potrebno je imati odgovarajucu vremensku zonu. Reci gdina iz ovlascenog servisa HTC-a u BG!
HTC DESIRE HD

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

PrincIP, vecu glupost od toga sto je, kako kazes, reakao doticni serviser odavno nisam cuo. Kako se to "gubi vremenska zona" kada se odradi hard reset? Sta su tacno upisali na garantnom listu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

tomas.hokenberi, Pise:"Uradjen flesh rom-a"!

E, da vas pitam kad ste vec tu. Desava mi se da dok nisam online (bilo GPRS bilo WiFi) da mi neke aplikacije nestaju! :D Kada se ponovo konektujem one se vrate. Razlog?

Kako ste se prijavili na Htcsence.com preko UK ili neke druge drzave? Kako radi?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

PrincIP, ali ne pise "zbog izgubljene vremenske zone". Nije problem to sto su flesovali rom u servisu, vec je objasnjenje da je to uradjeno zbog "gubitka vremenske zone" smesno.

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

tomas.hokenberi, Ok, sta da ti kazem sem da mi je tako preneto. Ali da dalje ne sitimo to bez potrebe.
Da ne znas mozda resenje za moje "probleme"?
HTC DESIRE HD

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

PrincIP, daj vise detalja. Koje ti aplikacije "nestaju", odnosno kako se manifestuje tacno to "nestajanje"?

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

tomas.hokenberi, Pa igrice uglavnom. Angry Birds i neka simulacija voznje. Znaci nestanu kao da ih nema i onda se vrate!

Beli Mag
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Feb 2006. 12:59

Post od Beli Mag »

imam zahev da podesim prijemne fodlere u mail klijentu na telefonu, nesto slicno kao i u outlooku. video sam opciju folder settings, ali tu ne mogu da pravim podfoldere. da li postoji nacin da te stavljaju rulovi kao i u klasicnom outlooku? mozda bi trebao da skinem neku aplikaciju koja tako nesto podrzava?

imam jos jedan prioblem. samo 99 mailova u inboxu a siguran sam da bi trebalo da ih imam vise jer ih dnevno dobijam 200-300. postoji li neki limit u telefonu za broj pristiglih mailova?

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

Instalirao sam iGO naravno ne licencni na moj fon ali nikako telefon ne moze da mi nadje satelit. Gde se nalaze napredne opcije oko toga jer nikako ne nadjem. Da li neko moze da mi pomogne?
HTC DESIRE HD

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Gde pokusavas da uhvatis satelit??? Moras da budes naplju, ne moze u sobi... :wink: ;) javi dal si uspeo da ga uhvatis :)

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od PrincIP »

Pa naravno napolju, jer mi nije prvi put da se susrecem sa navigacijom na fonu!
Inace sam nasao tekst koji bi trebao da mi pomogne da resim problem (sada nemam vremena):

Ako nekoga muci problem koji je i mene mucio (kad god upalim GPS, treba mu uzasno dugo da dobije fix), evo procedure koja bi mogla pomoci.
Tekst navodi da se odnosi na CM6 @ N1, ali mislim da moze pomoci na bilo kojem uredjaju koji ima Froyo-based ROM. Meni je pomoglo.
1. Skinite s Marketa aplikaciju GPS Status (verzija mora biti 3.4, starije verzije su prestare)
2. Iskljucite mob i izvadite SIM karticu, te zatim ukljucite mob ponovno bez SIM-a
3. Ukljucite/omogucite GPS i WiFi
4. Pokrenite GPS Status, te odite pod MENU > Settings > GPS & Sensors
5. Odaberite Manage A-GPS state, te zatim Reset
6. Opet odaberite Manage A-GPS state, te zatim Download (ako vam kaze da treba data connection, zanemarite to)
7. Odlozite telefon na ravnu i stabilnu povrsinu na otvorenom, te pricekajte da se GPS fix ostvari (sad bi trebalo ici znatno brze nego inace)
8. Izadjite iz aplikacije, te odite pod Settings > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point names, te zatim odaberite vas defaultni APN
9. Na kraju pod APN type upisite "default,supl" (bez navodnika)
10. Iskljucite telefon, vratite SIM karticu i opet ukljucite telefon
11. Pokrenite Google Maps ili GPS Status ili bilo koju drugu aplikaciju koja treba GPS - fix bi sad trebao biti znatno brzi
Izvor: http://wccftech.com/2010/09/09/solvi...enmod-6-nexus/

Petar Lalic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jan 2011. 17:59

Post od Petar Lalic »

Pozdrav svima...
Imam ovaj telefon vec dva meseca i imam jedan problem koji nikako da resim.
Telefon mi jako puno baguje i ne radi kako treba. To se ogleda u tome, sto jako sporo ucitava slike, nece da otvori aplikacije kako treba, a i ako ih otvori, jako puno seckaju, posebno IGO, a i druge. Kada restartujem tel, sve se stabilizuje, ali na kratko. Ubrzo se nastavlja ista prica. U pocetku mi se to desavalo na 5-6 dana, a sad je postalo mnogo ucestalije, od kad ga restartujem, pocne da baguje za par sati. Samo da napomenem da mi uopste nije pretovaren telefon, nema ni slika, ni muzike, i ima 10 ak aplikacija. E sad, u cemu je tu problem? Danas sam ga odneo u servis, oni kazu da kao treba update-ovati softver, al ja bas nesto ne verujem ni da ce posle toga biti sve kako treba. Telefon mi nije rootovan, niti ga nesto preterano koristim, imam cache cleaner i task menager i redovno gasim aplikacije i cistim memoriju. Zamolio bih one koji se mnogo vise razumeju od mene da mi pomognu ako mogu.
Pozz Petar

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Za pocetak nemoj da koristis nikakve task killer/menager-e, zaboravi na to. Kako koristis cache cleaner ako nisi rutovao telefon? U stvari nebitno, ni to ti ne treba na ovom telefonu. Ne razumijem bas najbolje sta je tacno problem kod pokretanja aplikacija, ali, da li si probao da uradis jedan Hard Reset? Prilicno sam siguran da ce ti to rijesiti svaki moguci problem.

P.S. Moguce je i da si instalirao neku sumnjivu aplikaciju koja ti brljavi u background-u...

Petar Lalic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jan 2011. 17:59

Post od Petar Lalic »

Nisam pokusao da uradim hard reset, poludeo sam vise i odneo tel u servis :) vec mesec dana se nerviram oko toga. Bukvalno od kad sam ga kupio, posle 10 dana mi je pocelo to da se desava.
Jednostavno ne radi kako treba, secka kad listam meni, kad listam home screen, ne radi tecno, stalno se koci, i ne odgovara kako bi trebao kad kuckam poruku. Kad udjem u galeriju, 20 slika mi otvara jednu po jednu i treba mu 15-20 sec. A kad ga restartujem radi kako treba i onda opet pocne da zeza. A za aplikacije isto, kad mu upalim igo, nece ni da ga otvori, a i ostale kasne sa otvaranjem pri dodiru.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Petar Lalic, hmmm i sad su ti rijesili problem ili sta!? :D Vjerovatno su ti odradili hard reset telefon ili cak instalirali novi OS i naplatili ti 20 Evrica :D To si sve sam mogao da uradis ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori