HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: HTC One S

Post od zoreli »

14-ti Decembar a još nema JB apdejta za One S (iz HTC-a su rekli da krajem oktobra izlazi) :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Hmm....sad neznam tacno gde...ali sam procitao da ce jb update za htc one s poceti oko 24.12.
Huawei

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koliko se cekalo za One X,verovatno cete dobiti posle Nove godine.:)

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

ljudi jedno pitanjce,kako se deli intetnet sa ovog fona....Preko blututa,ja nesto pokusavao al neide....

HVALA UNAPRED

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Wifi tethering
ex ivan87

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

ok znam za to al sta dalje,kako povezati preko blututa.Posto uparivanje nije dovoljno....

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

koliki sam ja baksuz mislimda nije nikoooo :smutny: ....Opet sam i toliki srecnik,dans sam nesto luTo po gradu sa ortakom...I krenem da preskocim neku j..... baru...Kako sam se zaleteo tako mi fon ispadne iz dzepa i pravo u baru :smutny: i dok sam se vratio do bare u njoj je proveo nekih 5 sekundi....Duboka je bila taman toliko da ga prekrije ceo fon.....skocio sam nazad i izvdio gaON JE I DALJE RDIO skinuo sam gumenu fotroli u ugasio ga izvadio poklopac i karticu....tko mi je stojao nekih pola sata do nismo dosli kuci...nisam bio ni ziv ni mrtav :smutny:Dosao sam kuci usisao sam fon i uzeo fen da ga susim...susio sam nekih 20 min.... posle ga ostavio na radiator do malo pre .....NISAM VISE MOGO DA CEKAM sastavio sam ga i upalio.....pocelo je dizanje sistema, a ja sam se samo pitao kad ce da se ugasi.SRECOM nastavio je i dalje sve je odradio lepo....Proverio sve sto mi je padalo napamet i RADI KAO DA JE NOV BAR ZA SADA....nadam se da mu se nista nece desiti od tog ronjenja :) U SVAKOM SLUCAJU MISLIMDA SAM IMAO SRECE I DA SU GA ONI LEPO ZAPAKOVALIIII poooz

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Trebao si da ga ostavis da prenoci u kutiji sa pirincem. Pirinac jako dobro izvlaci vlagu..
Nadam se da ce sve biti ok
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

Jooooojjjjj cuo sam za to al tek sad sam se setio kad sam procitao :D ...Za sada je eve ok,ako dosad nije riknuo od toga.Valjda nece ni kasnije....

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Layne_Staley, baš sam i ja hteo da napišem za pirinač. Stari kineski trik, koji se tamo koristi već dugi niz godina.
A što se tiče One S, odličan telefon, baš sam se pre neki dan igrao jednim. Svakako najkvalitetniji android, mnogo ozbiljniji nego ovi naši plastikenci.
djosa@, je l' nemaš problem sa ljuštenjem boje? Kažu da je to mana kod crnog modela.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

imam vec sam to u predhodnim postovima napisao.Posto sam ga uzeo preko badze,pa sad vise nismo,nemogu da ga bez njega odneti u telenor da pokusam zamenu....Al ni on nece bas nesto da mi izadje u susret...Pa smo to zanemarili ,i ja sam mu zakinuo na ceni...Bila je prica da mu dam 350 € na rate kad imam....I do sad sam mu dao svega 250€...I dogovori se da mu nedajem ostatak a da ga necimam oko tog skidanja boje...Tako da sam opet zadovoljan...Kupio sam fotrolicu i nevidi se....

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ka se oljušti crna farba izmeš crni flomaster/marker i obojaš taj oljušteni deo , i to je to izgleda kao nov . :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

ma cekam da se skine sve sto moze.Pa lepo odem kod prijatelja on je Autofarbar pa ga opet matiram crnom...I bice vrhhhh......

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

isti problem i kod mene...levi gornji cosak skinula se farba i po onim ivicama gore...crni marker i i to je to...al jos veci problem desni cosak...ispao mi iz ruke i bas se dosta ostetilo...jbg nisam na vreme stavio futrolu(masku)...al fon opet radi sve ok...mislio sam da fon crkooo skroz:-):-):-)
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

meni je na svaki coskic, i pomalo po ovim i ivicima...Ma nije to nista dok on radi ko svajcaras...Ja sam sam prezadovoljan.....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

http://img.tapatalk.com/d/12/12/25/runu7e9u.jpg
dobih sada ovaj update:-):-):-)
veceras cu odradim update cim dodjem kuci da se nakacim na wifi:-):-):-) pa da vidim kakve su promene:-)
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

jel ti tel otkljucan za sve mrezeee...Mrni jos uvek nista,a ja sam u telenoruuuu...I zar je toliko tezak znam da je bila prica da je oko 320 tako nestooo...Ili,sam nesto pobrko...

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

iskreno da ti kazem neznam jel otkljucan za sve mreze...inace sam na t-mobile mrezi u nemackoj....
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

ok ja sam mislio da si u srbiji :) al sam se ispalioooo...Al cudno mi to da ima 612 MB....Javi obavezno kakve su promene.A jel ti procesor S4 ili S3.....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

S4 procesor...vazi javljam utiske cim odradim update veceras...:-):-):-)

Edit:
upravo odradjen novi update:-):-):-) prvi utisak na brzinu veoma pozitivan:-):-):-)
Huawei

Odgovori