HTC One S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: HTC One S
14-ti Decembar a još nema JB apdejta za One S (iz HTC-a su rekli da krajem oktobra izlazi) 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Hmm....sad neznam tacno gde...ali sam procitao da ce jb update za htc one s poceti oko 24.12.
Huawei
Koliko se cekalo za One X,verovatno cete dobiti posle Nove godine.

- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
ljudi jedno pitanjce,kako se deli intetnet sa ovog fona....Preko blututa,ja nesto pokusavao al neide....
HVALA UNAPRED
HVALA UNAPRED
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- djosa@
- Redovni učesnik
ok znam za to al sta dalje,kako povezati preko blututa.Posto uparivanje nije dovoljno....
- djosa@
- Redovni učesnik
koliki sam ja baksuz mislimda nije nikoooo
....Opet sam i toliki srecnik,dans sam nesto luTo po gradu sa ortakom...I krenem da preskocim neku j..... baru...Kako sam se zaleteo tako mi fon ispadne iz dzepa i pravo u baru
i dok sam se vratio do bare u njoj je proveo nekih 5 sekundi....Duboka je bila taman toliko da ga prekrije ceo fon.....skocio sam nazad i izvdio gaON JE I DALJE RDIO skinuo sam gumenu fotroli u ugasio ga izvadio poklopac i karticu....tko mi je stojao nekih pola sata do nismo dosli kuci...nisam bio ni ziv ni mrtav :smutny:Dosao sam kuci usisao sam fon i uzeo fen da ga susim...susio sam nekih 20 min.... posle ga ostavio na radiator do malo pre .....NISAM VISE MOGO DA CEKAM sastavio sam ga i upalio.....pocelo je dizanje sistema, a ja sam se samo pitao kad ce da se ugasi.SRECOM nastavio je i dalje sve je odradio lepo....Proverio sve sto mi je padalo napamet i RADI KAO DA JE NOV BAR ZA SADA....nadam se da mu se nista nece desiti od tog ronjenja
U SVAKOM SLUCAJU MISLIMDA SAM IMAO SRECE I DA SU GA ONI LEPO ZAPAKOVALIIII poooz

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Trebao si da ga ostavis da prenoci u kutiji sa pirincem. Pirinac jako dobro izvlaci vlagu..
Nadam se da ce sve biti ok
Nadam se da ce sve biti ok
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- djosa@
- Redovni učesnik
Jooooojjjjj cuo sam za to al tek sad sam se setio kad sam procitao
...Za sada je eve ok,ako dosad nije riknuo od toga.Valjda nece ni kasnije....

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Layne_Staley, baš sam i ja hteo da napišem za pirinač. Stari kineski trik, koji se tamo koristi već dugi niz godina.
A što se tiče One S, odličan telefon, baš sam se pre neki dan igrao jednim. Svakako najkvalitetniji android, mnogo ozbiljniji nego ovi naši plastikenci.
djosa@, je l' nemaš problem sa ljuštenjem boje? Kažu da je to mana kod crnog modela.
A što se tiče One S, odličan telefon, baš sam se pre neki dan igrao jednim. Svakako najkvalitetniji android, mnogo ozbiljniji nego ovi naši plastikenci.
djosa@, je l' nemaš problem sa ljuštenjem boje? Kažu da je to mana kod crnog modela.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- djosa@
- Redovni učesnik
imam vec sam to u predhodnim postovima napisao.Posto sam ga uzeo preko badze,pa sad vise nismo,nemogu da ga bez njega odneti u telenor da pokusam zamenu....Al ni on nece bas nesto da mi izadje u susret...Pa smo to zanemarili ,i ja sam mu zakinuo na ceni...Bila je prica da mu dam 350 € na rate kad imam....I do sad sam mu dao svega 250€...I dogovori se da mu nedajem ostatak a da ga necimam oko tog skidanja boje...Tako da sam opet zadovoljan...Kupio sam fotrolicu i nevidi se....
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ka se oljušti crna farba izmeš crni flomaster/marker i obojaš taj oljušteni deo , i to je to izgleda kao nov . 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- djosa@
- Redovni učesnik
ma cekam da se skine sve sto moze.Pa lepo odem kod prijatelja on je Autofarbar pa ga opet matiram crnom...I bice vrhhhh......
- bata bogdan
- Banned
isti problem i kod mene...levi gornji cosak skinula se farba i po onim ivicama gore...crni marker i i to je to...al jos veci problem desni cosak...ispao mi iz ruke i bas se dosta ostetilo...jbg nisam na vreme stavio futrolu(masku)...al fon opet radi sve ok...mislio sam da fon crkooo skroz:-):-):-)
Huawei
- djosa@
- Redovni učesnik
meni je na svaki coskic, i pomalo po ovim i ivicima...Ma nije to nista dok on radi ko svajcaras...Ja sam sam prezadovoljan.....
- bata bogdan
- Banned
http://img.tapatalk.com/d/12/12/25/runu7e9u.jpg
dobih sada ovaj update:-):-):-)
veceras cu odradim update cim dodjem kuci da se nakacim na wifi:-):-):-) pa da vidim kakve su promene:-)
dobih sada ovaj update:-):-):-)
veceras cu odradim update cim dodjem kuci da se nakacim na wifi:-):-):-) pa da vidim kakve su promene:-)
Huawei
- djosa@
- Redovni učesnik
jel ti tel otkljucan za sve mrezeee...Mrni jos uvek nista,a ja sam u telenoruuuu...I zar je toliko tezak znam da je bila prica da je oko 320 tako nestooo...Ili,sam nesto pobrko...
- bata bogdan
- Banned
iskreno da ti kazem neznam jel otkljucan za sve mreze...inace sam na t-mobile mrezi u nemackoj....
Huawei
- djosa@
- Redovni učesnik
ok ja sam mislio da si u srbiji
al sam se ispalioooo...Al cudno mi to da ima 612 MB....Javi obavezno kakve su promene.A jel ti procesor S4 ili S3.....

- bata bogdan
- Banned
S4 procesor...vazi javljam utiske cim odradim update veceras...
:-):-)
Edit:
upravo odradjen novi update:-):-):-) prvi utisak na brzinu veoma pozitivan:-):-):-)

Edit:
upravo odradjen novi update:-):-):-) prvi utisak na brzinu veoma pozitivan:-):-):-)
Huawei