ostrica, možeš da poručiš preko interneta, sa sajta tattoomyhtc:) jedino je problem što ne šalju u Srbiju, ali ako imaš nekog u, recimo, Sloveniji onda ćeš moći da je dobiješ:) na tom sajtu možeš sam da dizajniraš izgled maskice ili da naručiš neku koja već postoji u ponudi:) ja sam naručila pre 2 nedelje, ali još nemam informaciju da je maskica stigla u Sloveniju:( nadam se da se ovako oduzilo zbog praznika:( javljam kakva je čim mi stigne:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, hvala, nemam nikog u Sloveniji, ali imam okolnim zemljama, nije problem za kasnije, nego sta da radim jedno 2-3-4 nedelje dok to ne dobijiem? Da nosim roze fon
ostrica, te sarene maske su po izboru, tojest kad kupis fon, dobijes ga sa original maskom, a rezervnu sam biras, tako da mi je cudno sto ti prodaju fon samo sa tom maskom. Najvise mi mirise na to da je fon koriscen, pa se maska izgrebala, i sad ga sa spakovanom maskom prodaju kao "nov", a takav telefon ne bih kupovao. Puni su oglasi Tattooa, za razne cifre, pa pojuri jos malo. ne znam koliko si spreman da das za telefon, ali bolje biti siguran.
araphel, pa iskren da budem i meni je cudno, ali kao original siva je izgubljena. Kaze da je telefon u fullu, sa vipa, ima garanciju, ali opet ta cena od 150eur mi je cudno mala.
Vidim da se telefon prodaje po ceni od 180-220 eura. Mada ne ide prodaja, zvao sam i nekoliko ovih koji cene 180-190 eura, nisu prodati. Nisam pametan dal da kupujem ili ne. Jos si me ti sad araphel sa ovim da je fon verovatno koriscen jos vise bacio u bedak i razmisljanje...
ostrica, ne znam sta da ti kazem, ali ima ih toliko koji prodaju neotpakovane telefone....pa ako je razlika u tih 30 evra, sto da ne uzmes sigurno.
Evo sad sam bio na tattoomyhtc, i zanimljivo je da kada upisujes adresu za slanje, ima uredno da se izabere Srbija, medjutim kada predjes na unosenje podataka za placanje,nema Srbije medju zemljama na listi. Tako da realno ne mogu da unesem tacne podatke o kartici kojom zelim da platim, pa ne bih da rizikujem da nesto ne prodje kako treba.
Nina, kako si ti prevazisla ovaj problem, posto kazes da si porucila maskicu?
ostrica, ta original siva maska najverovatnije nije izgubljena vec je prodata,a normalno je da usled tog "nedostatka" telefon bude na prodaju po nizoj ceni.Ukoliko telefon poseduje original overenu garanciju i fiskal,i ukoliko ti "na oko" deluje ok ne vidim razlog,sem te "extra" roze maske,zbog koga ne bi uzeo dati primerak.Samo proveri,posto je o tome bilo reci i ovde na forumu,da li se ta Vip garancija prenosi prilikom prodaje na drugo lice ili telefon na servisiranje mora doneti prvi vlasnik tog telefona.Znam da ovo deluje cudno ali sam procitao da je par ljudi vraceno iz Vip-a zbog toga sto nisu prvi vlasnici doticnog telefona koga su doneli u servis...
Fox, mozda je i to tacno, ko zna, ali opet mislim da to niije strasno i da je prodavac mogao da kaze da je maska vec prodata. Razmislicu jos...
Sto se tice prenosa garancije, bilo je price bas o tome sto ti kazes, ali je neko kasnije nosio telefon direktno u htc-ov servis i bez problema je prihvacena garancija.
EDIT: I da, telefon ne mogu licno da vidim posto nismo u istom gradu... Sve ove informacije su preko kontakta telefonom.
Pa ne bih ja tako uzeo, otisao bih licno da ga preuzmem. Ali put ce da me kosta barem 1.000din, i jos samo fali da mi se ne svidja zato sam sumnjicav, ne bih da idem bez potrebe.
Mada se prodavac nesto i ne javlja, ima vec 2-3 sata, a ne odgovara ni na poruke... razlog vise da se odustane od ovoga!
ima li neko ideju, sta da instaliram pa da mi Tattoo cita jos neke formate osim ovih osnovnih koje cita po ''difoltu''...?! mnoge stvari koje primim preko e-maila nece da otvori...
luca, na sta konkretno mislis? Koje formate ti cita, a koje ne? Ja konkretno nemam nikakvih roblema sa .doc .xls .zip .mp3 fajlovima, a to je uglavnom sve što mi i treba. Nedostaje mi jedino office editor.
pa to je to... ubacio sam neki office
sa marketa ali nije se nesto proslavio... kad mi stigne mejl nesto otvori a nesto ne... mislim da nece uglavnom one gif animacije, flash i tako to...
Dodao bih malo informacija u vezi zaključavanja. Na VIP pakovanju piše da se telefon može koristiti samo sa njihovom karticom ali to ne znači da je telefon zaključan. Pošto zaključavanje ne radi VIP već HTC, sve zavisi od ture do ture.
Što se tiče kupovine neotpakovanih, budite sigurni da garancija nije overena jer se, gle čuda, nalazi baš u toj neotpakovanoj kutiji pa prodavac nije mogao da upiše potrebne podatke. Zato obavezno tražiti fiskalni račun jer će sa njim (verovatno) biti moguće naknadno overiti garanciju kod prodavca.
Evo ja ću da postavim pitanje koje je meni na neki način intrigantno. Koliko vam je memorije u proseku slobodno? Kod mene su u ignore listi samo Sense, Clock, Mail i Taskiller. Kad proverim slobodnu memoriju u takvoj situaciji, dakle sve drugo pogašeno, ona je na nekih 50 Mb. Ne primećujem problem sa usporavanjem ili tako nešto, već samo pitam....kako je kod vas?
araphel, ja koristim Proces Manager i čini mi se da je bolji od Task Killera:) imam u pozadini na ignor listi oko 10 aplikacija i posle KillAll ostane mi slobodno od 110-70kb:) nemam pojma od čega zavisi koliko će memorije da oslobodi ali svakako je efikasniji od Task Killera:) koji program ti koristiš za ubijanje procesa?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.