HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ja nesto nisam ljubitelj futrola ali sam dobio sasvim korektnu futrolicu za Desire.
Deluje da je kvalitetna, spolja je "plasticno-kozna" unutra mekana.. i sto je jako bitno, uska ali ne preuska i telefon ne moze da ispadne iz nje, ali se lako vadi. Desire malo viri, taman da se lepo izvuce iz nje.
E jedino sto pise na njoj Samsung (zaista nemam pojma gde je kupljena i za koji model, ali evo slika kako izgleda):

Deluje da je kvalitetna, spolja je "plasticno-kozna" unutra mekana.. i sto je jako bitno, uska ali ne preuska i telefon ne moze da ispadne iz nje, ali se lako vadi. Desire malo viri, taman da se lepo izvuce iz nje.
E jedino sto pise na njoj Samsung (zaista nemam pojma gde je kupljena i za koji model, ali evo slika kako izgleda):

iPhone 3G[s] 16GB
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
araphel, ala si ga maskirao, ko da ce da ide u rat
Jel bitno gde se nabavlja ova zastitna folija? Ja sam danas poslusao neciji savet iz nekog od prethofnih postova, otisao u balkansku i kupio futrolu. 350 rsd,neka za iphone,fino stane tel u nju. Al to je privremeno,videcu da nabavim neku iz inostranstva.
Da li postoje virusi za android? Mozda je glupo pitanje,al voleo bih da znam. Secam se diskusija oko (ne)postojanja virusa za symbian..

Da li postoje virusi za android? Mozda je glupo pitanje,al voleo bih da znam. Secam se diskusija oko (ne)postojanja virusa za symbian..
ex ivan87
ivane mogao bi malo da napises tvoje utiske o telefonu, kako radi, kako ti se dopada interfejs i sve to, koje stvari ti smetaju, s obzirom da si i ti sad ponosni vlasnik ove bebice. Inace bio sam danas u telenoru i ladno nemaju telefon i ne zna se kad ce stici, a kao izbacili ponudu, cene, sve.. I ja sad odem da pazarim telefon i kao prc, nema.. Budale..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Juce su dobili odredjenu kolicinu modela,ja sam ugrabio poslednji u uscu. Zovi korisnicki servis i pitaj da li ga negde imaju.
Pa ovako, baterija izdrzala manje od 24h, dobro,bas sam ga drndao,valjda ce uspeti nekad da spoji 2 dana. Sam izgled mi je pre bio onako,manje vise antipatican,ali kad ukljucis tel i kad se pojavi homescreen,smrzem se koliko dobro izgleda,android market me je odusevio. Ovi store je nesto slicno,ali ovo je bolje sto puta.
Kameru nisam mnogo koristio,ali sam za pocetak zadovoljan,klipove nisam jos pravio. Aplikacije su strava. Hm,za pocetak to je to...legend je lepsi,ali samo dok ne upalis desire...
E da,nisam navikao da drzim u ruci ovoliki telefon,sve se plasim da mi ne ispadne iz ruke dok razgovaram
Pa ovako, baterija izdrzala manje od 24h, dobro,bas sam ga drndao,valjda ce uspeti nekad da spoji 2 dana. Sam izgled mi je pre bio onako,manje vise antipatican,ali kad ukljucis tel i kad se pojavi homescreen,smrzem se koliko dobro izgleda,android market me je odusevio. Ovi store je nesto slicno,ali ovo je bolje sto puta.
Kameru nisam mnogo koristio,ali sam za pocetak zadovoljan,klipove nisam jos pravio. Aplikacije su strava. Hm,za pocetak to je to...legend je lepsi,ali samo dok ne upalis desire...
E da,nisam navikao da drzim u ruci ovoliki telefon,sve se plasim da mi ne ispadne iz ruke dok razgovaram

ex ivan87
- Ceftriaxone
- Mobil manijak