HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

z10, Šta će ti autorun.inf? Treba isključiti autorun na svakom kompjuteru baš zbog virusa.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Telep: nisam neki poznavalac tih stvari ,ali sam mislio da ce da mi pravi neki problem prilikom
povezivanja sa kompom posto sam ga obrisao . Ako mislis da mi ne treba jos bolje. Hvala na pomici.

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Ja nesto nisam ljubitelj futrola ali sam dobio sasvim korektnu futrolicu za Desire.
Deluje da je kvalitetna, spolja je "plasticno-kozna" unutra mekana.. i sto je jako bitno, uska ali ne preuska i telefon ne moze da ispadne iz nje, ali se lako vadi. Desire malo viri, taman da se lepo izvuce iz nje.
E jedino sto pise na njoj Samsung (zaista nemam pojma gde je kupljena i za koji model, ali evo slika kako izgleda):

Slika Slika
iPhone 3G[s] 16GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Sutra treba da odem da podignem sivu silikonsku futrolicu, pa ću gledati da okačim koju sliku. ne znam zašto crystal case još ne stiže.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

kupljen desire :lol: :lol: samo jos da nadjem futrolicu!
ex ivan87

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Da, sad vidim da je to ta futrola i ne mogu da se nacudim da je ovo default futrola za telefon sa 3.2" ekranom, a savrseno odgovara 3.7" :blinky:
iPhone 3G[s] 16GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evo slicice Desire-a u silikonskoj futrolici:

Slika

Slika

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Araphel: Mogu da kazem samo da mi se svidja i da cu naruciti i ja ,ako ima jos .
Sada jos samo da zastitis ekran i to je to.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

z10, trebalo bi da uz crystal case koji ocekujem ide i screen protector. Poruci od devojke, i za dve tri nedelje ti stigne, nije problem.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

araphel, ala si ga maskirao, ko da ce da ide u rat :lol: Jel bitno gde se nabavlja ova zastitna folija? Ja sam danas poslusao neciji savet iz nekog od prethofnih postova, otisao u balkansku i kupio futrolu. 350 rsd,neka za iphone,fino stane tel u nju. Al to je privremeno,videcu da nabavim neku iz inostranstva.
Da li postoje virusi za android? Mozda je glupo pitanje,al voleo bih da znam. Secam se diskusija oko (ne)postojanja virusa za symbian..
ex ivan87

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

ivane mogao bi malo da napises tvoje utiske o telefonu, kako radi, kako ti se dopada interfejs i sve to, koje stvari ti smetaju, s obzirom da si i ti sad ponosni vlasnik ove bebice. Inace bio sam danas u telenoru i ladno nemaju telefon i ne zna se kad ce stici, a kao izbacili ponudu, cene, sve.. I ja sad odem da pazarim telefon i kao prc, nema.. Budale..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Juce su dobili odredjenu kolicinu modela,ja sam ugrabio poslednji u uscu. Zovi korisnicki servis i pitaj da li ga negde imaju.
Pa ovako, baterija izdrzala manje od 24h, dobro,bas sam ga drndao,valjda ce uspeti nekad da spoji 2 dana. Sam izgled mi je pre bio onako,manje vise antipatican,ali kad ukljucis tel i kad se pojavi homescreen,smrzem se koliko dobro izgleda,android market me je odusevio. Ovi store je nesto slicno,ali ovo je bolje sto puta.
Kameru nisam mnogo koristio,ali sam za pocetak zadovoljan,klipove nisam jos pravio. Aplikacije su strava. Hm,za pocetak to je to...legend je lepsi,ali samo dok ne upalis desire...
E da,nisam navikao da drzim u ruci ovoliki telefon,sve se plasim da mi ne ispadne iz ruke dok razgovaram :lol:
ex ivan87

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ceftriaxone, upravo iz tog razloga sto je veliki a zaobljen i tanak telefon, ja sam ga odenuo u silikon, jednom je vec ispao i zaradio ogrebotinu, ne zelim da se to vise desi :wink:

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

araphel, posalji mi molim te na pp link ka tim futrolama... gledao sam tamo na KP i nisam uspeo nista da nadjem... meni treba za magic.

hvala

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

e, aj i meni. ali ako ima neke kao nikolina, ono, kul futrolica, ne silikonski "skin".
to mi samo povecava telefon. odakle je likusa?
iPhone 4.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Onda hocu i ja :D jel zna neko ovo za viruse sto sam pitao gore?
ex ivan87

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Ja u magicu nemam nikakav antivirus. A koliko vidim na google nema nijedna ozbiljna tema o virusima na android OS-u. Ukucaj "android viruses" pa ces videti i sam...

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Araphel: Ako se osoba zove Svetlana , uspeo sam da je kontaktiram . Cekam sada jos samo njen odgovor . Mogu da ti kazem da sam je jedva nasao .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

z10, to je to......evo sad cu da pronadjem link do oglasa pa da posaljem ostalima.....mator joj je oglas pa je malo otisao u pozadinu. Inace je iz Bg. Pitajte je sta god vas zanima, pa ce vam ona reci sta moze da nabavi.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nesto sam citao na gsmareni da se ljudi zale na kvalitet zvuka u slusalici tokom razgovora, al nisam skontao da li je to istina il ne, pa jel neko moze iz prve ruke da kaze kako je zadovoljan ovim?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori