HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: HTC One S

Post od zoreli »

Znači počela je distribucija JB za One S :) , kod mene još nema apdejta :dry:

bata bogdan hajde da čujemo utiske :)

25.12. , 08:30 još nema apdejta :dry:
Naravno ovo je OTA apdejt za HTC One S sa S4 procesorom a za sirotinjska tržišta sa S3 procesorom ništa :disgust:
16 godina na forumu MOBILNISVET

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

Zar je stvarno takoo zar nice skoro biti za nase sirotinjsko sokocalo.... :dry:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

pozdrav svima:-)
evo ovako na brzinu nekih par utisaka oko novog updata...
kao prvo telefonse.mnoooogoooo manje sad greje , ili tripujem ili je stvarno kamera sad jos bolja...inace kad se ukljuci kamera oma odmah i opcija da se prebaci prednja kamera:-)
i vrlo bitan utisak bar po meni telefon sad leti radi jos brze radi i otvara sve...mada ni do sada nisam bio nezadovoljan, sam meni to jest settings je malo izmenjen i cini me se jednostavniji , za sada toliko od mene ...ima tu jos nekih sitnica i detalja koji su mnogo bolji...koga sta interesuje neka pita slobodno...po meni fon sad letiiii i vrlo sam zadovoljan...
Slika
Slika
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

znaci da je sad ZMAJ :D ....samo mi nije jasna politika htc-a,tvrde da nema nikakve razlike izmedju S4 i S3 procesora i prodaju ih po istim cenama...A sada sami sebe pokopavaju zajedno sa nam koji posedujemo S3.....i JB prvi dobija S4 model ....Pa mislim da je to stvarno diskriminacija, i zezanje....OVO MI JE LEKCIJA za drugi put....Da dobro razmislim dali ikada vise da uzimam htc.....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

@djosa mozda neprave razliku za update sto se tice procesora vec trzista...juce je tek krenulo netreba odmah mozda pogresne zakljucke donositi...strpi se...uostalom nigde nepise da S3 procesor nece dobiti JB...
Huawei

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

bata bogdan napisao: @djosa mozda neprave razliku za update sto se tice procesora vec trzista...
Napravljena je razlika , moj telefon je sim free east europe CID_032 i nema još apdejta dok za isti takav west europe S4 ima :dry:

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

ok razumem neke stvari..al ako smo isto platili telefone,nije fer da ja prvi dobijam JB a tek posle drugi....Mislim da se tako gubi poverenje,jel nas ne smatraju ravnopravnim.....No staje tuje,cekamo pa cemo videtiii..

Dali je bolje vratiti na fabricka podesavanja tj rest pa onda nadogradnja....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

znam razumem te...jer ipak nije fer dva razlicita proizvoda imaju jednu cenu...ali tu mogu ds krivim i htc i nase trziste koje prodaje sa s3 procesorom...pitanje...da li uopste u Srbiji ima da se kupi ovaj fon sa s4 procesorom?

sto se tice update djosa@ nisam nikakav reset radio ni vracao na fabricka podesavanja...a niti bilo kakav backup...jer lepo pise da ovaj update nista ne ponistava sto ima u fonu....
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

Bilo je ljudi koji su uzeli sa S4.Znam znam da nebrise procitao sam to vec,pa me samo interesuje dali je bolje uraditi reset pa onda JB...Ili je sve jedno....Ionako ne drzim mnogo stvari u njemu...
Tebi bata bogdane hvala najlepsee...

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

U principu nebi trebalo ništa resetovati i brisati pre apdejta jer ipak je to fabrički "Over The Air" update gde je sve prilagođeno da ostane isto , jedino bi možda mogle praviti brlju aplikacije koje nisu optimizovane za JB . Posle apdejta uradi još jedan restart telefona da se sve "slegne" i to bi bilo to .

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

tako ce i biti kad bidem dobio JB...zoreli hvala najlepse...

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

jedino sto mi se nesvidja kod JB izbacili su mass storage...sr...e....veliki minus za tooooo....
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

Nezamerite sad cu da lupim ko niko...Sta je mass_storage i zasto je to minus...Zasta sluzi taj deo memorije ili sta vec....Jos uvek sam nov,pa nisam pohvatao nistaa...Hvala unapred..

spavac86
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2012. 20:20
:: HTC Desire S
:: HTC ONE S

Post od spavac86 »

Ti još ne znaš ni ICS da koristiš a već ti treba hitno JB update i smeta ti politika i način poslovanja HTC-a... Strašno! Tebi je malo dosadno više nego što treba, ja bih reko. Mass storage ti je odeljak u kome se nalaze svi podaci vezani za korišćenje i memorije u telefonu....

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

vrlo bitna stvar za mene pa tako i za ostale korisnike ovog fona...baterija duze traje...bas sam testirao danas...skinuo ga sa punjaca oko 10h i citav dan full koriscenje...i baterija je sada na tacno 50%
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

svavac86 sta je strasno to sto zeelim........ hitno ili ne mislim da to nije ravnopravno...Nema potrebe da nas razdvajaju ako smo dali toliko novcaaaa....

spavac86
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2012. 20:20
:: HTC Desire S
:: HTC ONE S

Post od spavac86 »

Druže ne znaš šta želiš jer ne znaš ni šta imaš... To je problem. Zove se potrošačko društvo. To je društvo u kome svi žele više, jače, bolje bez obzira da li im treba ili ne... Pozdrav

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

djosa@ mass memory ti je opcija kad prikačiš usb kablom telefon u komp pojavi ti se opcija da ga otvoriš kao folder , isto kao kad ubaciš usb / flash memoriju , i tu onda trpaš svašta: muziku, slike, video a isto tako vadiš to iz telefona . Ne znam koji OS na kompu bata bogdan koristi ali korisnici Mac OS i Win XP su ze žalili da im ta opcija ne radi dok na Win 7 radi (JB na HOX) .U principu sve se to može nadomestiti instaliranjem aplikacije AirDroid koja služi za transfer Phone / PC .

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

windows xp imam...ali sam vec resio problem tim sto sam instalirao najnoviji sync manager.
Sad kada povezem fon sa pc otvori se sync manager sinhorinuze fon i tek onda mi se otvori internal storage isto kao i pre sto je bilo mass storage...tako da problem je resen:-):-):-)
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

zoreli hvala ti najlepse.....

spavac86 da ne sirimo ovo moje neznanje :) Vec ako zelis i mozes,dobro bi mi dosla pomoc....Zato sam dosao na forumu,ono sto znam da kazem i sto neznam da naucim koliko toliko....

Odgovori