HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ninolina, znam da ima, al sigurno ce trebati vremena da izadje root za tu zvanicnu verziju, ja cu je ubaciti sigurno, al ne dok ne izadje root. Jer bez roota necu nista da cackam, treba mi tu par programa
Jel ima neko informaciju neku kad ce nam stici zvanicni OTA?

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Imam Desire vec godinu dana (prva serija AMOLED, Telenor, nisam stavljao druge ROMove, znaci stock sa svim update-ovima do sad) i pre manje od mesec dana javio mi se problem koji pocinje sve vise da me nervira. Prvo je pocelo sporadicno a sad je bas ucestalo, "back" dugme mi ne radi
Desava se da pritiskam po nekoliko puta da mi prihvati komandu. Lagani klik uopste vise ne radi, moram bas da pritisnem da bi uhvatio kontakt. Slicna situacija je i sa "meni" dugmetom samo ga ne koristim toliko cesto tako da mi to i ne smeta. Dodao bi da mi je do sad samo jednom ispao i to bez vidljivih posledica al to je bilo nakon par nedelja koriscenja, znaci nije od toga. Imam garanciju jos uvek ali me zanima da li se to jos nekom drugom desilo/desava i kako je (ako je) resio problem kod nas. Na netu sam video kod stranaca da ovo i nije bas redak problem.
P.S. Sad mi je jasno zasto su prestali da ugradjuju fizicke dugmice u nove modele

P.S. Sad mi je jasno zasto su prestali da ugradjuju fizicke dugmice u nove modele

HTC 10
Ovo je više za servisiranje a ja ovako napamet mogu da ti kažem da će ti u zvaičnom servisu to zameniti za jedno 45 dana i možda flešovati ROM (preventivno), dok ćeš u bilo kom servisu iza ćoška to platiti oko 500-1000 din. i dobiti ga za danipo pa sad ti vidi šta ti se više isplati 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
- :: htc desire
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Danas sam bio u guzvi jer sam vodio decu na kros i u trenutku kada sam hteo d avidim koliko je stai izbacio mi je tel neki update,a ja nisam imao vremena da vidim o cemu se radi.Da li je neko imao ovih dana ovakvu situaciji i o cemu se radi?Sada sam gledao i kod mene je odstklirana opcija za automatic update pa mi tek nije jasno kakva je toi info za update bila jer je preko celog ekrana to pisalo,a nije mi se dalo da vidim o cemu se radi
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Imao sma problem sa instalacijom Leedroid-a 3.0.6 jer nije hteo da se digne system pa sam na kraju morao da ubacim neki drugi rom i posle toga sma mogao da ubacim lee.Nije mi jasno zasto se to desilo jer od kad sam ubacio ra recovery nisam imao problema sa instalacijom rom-ova sa GB
Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- toda81
- Prijatelj foruma
Da li moze da se zumira video kada se snima u hd rezoluciji i na koji nacin se zumira?Nikako da nadjem da zumiram dok snimam video 
Sada sam video da je izasao novi leedroid rom.Kakva je razlika izmedju LeeDrOiD V3.0.7 GB A2SD+ i LeeDrOiD V3.0.7 GB Data++.Sta je bolje instalirati i zasto?

Sada sam video da je izasao novi leedroid rom.Kakva je razlika izmedju LeeDrOiD V3.0.7 GB A2SD+ i LeeDrOiD V3.0.7 GB Data++.Sta je bolje instalirati i zasto?
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vanjuska, da, zvanični update najavljen za kraj maja i valjda onda pomeren, ali i ne znam koji su novi datum pomenuli...
Koristim LeeDroid GB v3.0.7, s tim da sada imaš mogućnost da koristiš i DATA++ verziju (promenom HBoota i flashovanjem odgovarajuće verzije LeeDroidovog ROM-a možeš imati više interne memorije a time i više prostora za Apps nego sa standardnim A2SD) i super je...
Ne bih se više nikad vraćala na stari...

Koristim LeeDroid GB v3.0.7, s tim da sada imaš mogućnost da koristiš i DATA++ verziju (promenom HBoota i flashovanjem odgovarajuće verzije LeeDroidovog ROM-a možeš imati više interne memorije a time i više prostora za Apps nego sa standardnim A2SD) i super je...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hocu da ubacim ovaj novi leedroid rom sa GB i ja, pa me zanima, naletao sam tu ranije na to jos, sta treba da uradim pre nego sto instaliram ovaj rom? Vidjao sam da se spominje neko ubacivanje drugog recovery-ja i tako to, pa me zanima da li je dovoljno samo full wipe odraditi i flashovati ovaj rom? Sad koristim leedroid 2.4 a recoveru je clockworkmod 2.7.3 (valjda) 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
vanjuska, ne treba ti poseban Recovery...
Možeš koristiti taj koji već imaš...
Ja čak nisam ni radila wipe ničega...
Samo sam preko v2.4 flashovala v3.0x (sad ne znam koji je bio prvi) i sve je bilo OK...
Možeš i ti pokušati prvo bez wipe-a (s tim da ipak odradiš i NAND Backup pre flasha) i ako baš bude problema onda probaj sa wipe-om...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Koristio sam LeeDroid GB, i nije tako loš ali probajte ovo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1081864 koristim ga od verzije 11 ako se dobro sećam, ni jednog trenutka mi nije palo na pamet da potražim drugi rom, niti više pratim kada će zvanični update, jer bolje od ovoga mi(korisnici desire telefona) nećemo videti. Pogledajte koliko se sense 3.0 stvari dobija, a o stabilnosti i brzini nema potrebe pričati- prosto savršeno
Latest ACE S 2.36.8
Rooted
Deodexed
Busybox - Latest
Bash
Nano
LZMA Compressed Kernel - thanks snq-
Hacked OC/UV kernel. - thanks snq-
Full EXT2/3/4 Support thanks snq-
Full Working Camera including 720p - huge thanks snq-, he is a god
CRT TV Animations - thanks capychimp & robocik
Super Big More Quick Settings, with Task Manager - thanks robocik and capychimp
Sense 3.0 insertions - thanks capychimp & robocik
Sense 3.0 Weather Sounds
Sense 3.0 Lockscreen with ICONS
Sense 3.0 Weather with vids and sounds
Sense 3.0 lookalike Rosie - translucent
Sense 3.0 Wallpapers
Sense 3.0 Streak Live wallpaper
Sense 3.0 Usb Menu
Sense 3.0 Task Managerk manager, Brightness Level, Audio Level - thanks robocik
Latest Market Apps Version
Adfree
More Locale
Market Access
optimization for speed and less memory usage
Latest ACE S 2.36.8
Rooted
Deodexed
Busybox - Latest
Bash
Nano
LZMA Compressed Kernel - thanks snq-
Hacked OC/UV kernel. - thanks snq-
Full EXT2/3/4 Support thanks snq-
Full Working Camera including 720p - huge thanks snq-, he is a god
CRT TV Animations - thanks capychimp & robocik
Super Big More Quick Settings, with Task Manager - thanks robocik and capychimp
Sense 3.0 insertions - thanks capychimp & robocik
Sense 3.0 Weather Sounds
Sense 3.0 Lockscreen with ICONS
Sense 3.0 Weather with vids and sounds
Sense 3.0 lookalike Rosie - translucent
Sense 3.0 Wallpapers
Sense 3.0 Streak Live wallpaper
Sense 3.0 Usb Menu
Sense 3.0 Task Managerk manager, Brightness Level, Audio Level - thanks robocik
Latest Market Apps Version
Adfree
More Locale
Market Access
optimization for speed and less memory usage
dakiza, posto sam resio da ubacim onaj leedroidov GB, reko ajde da pre nego sto ga ubacim probam ovaj tvoj ROM, pa cu lako da ga skinem ako mi ne valja. I mogu ti reci da sam za sada odusevljen! Stvarno dobar i brz rom, jako mnogo implementacije sa novog sense-a, jedino je problem oko wi-fi ja sto sam primetio, a to je da ne hvata tolko dobro signal, tamo gde sam ranije imao minimalan signal sa leedroid v2.4, sa ovim se potpuno izgubi i predje na mobile network.
EDIT: nakon sto sam uspeo da nadjem neki patch za wifi i da ga flashujem, sad radi kako treba, ali people aplikacija mi stalno crashuje i to me nervira. Odusevljenje je naglo spalo s ovim... Sacekacu jos malo, da vidim da li postoji resenje za ovo, ako ne, probacu i leedroid onda.
P.S. Ako neko zna resenje za people aplikaciju neka kaze
EDIT: nakon sto sam uspeo da nadjem neki patch za wifi i da ga flashujem, sad radi kako treba, ali people aplikacija mi stalno crashuje i to me nervira. Odusevljenje je naglo spalo s ovim... Sacekacu jos malo, da vidim da li postoji resenje za ovo, ako ne, probacu i leedroid onda.
P.S. Ako neko zna resenje za people aplikaciju neka kaze

Poslednja izmena od vanjuska u Uto, 07. Jun 2011. 14:47, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e