HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Čini mi se da je neko pitao kako da zaključa poruke. Rešenje je već implementirano u sense, kada uđete u poruke i odete na "menu" pa na "more" ima opcija koja se zove "move to secure box" a u "settings" pa u "general" ima opcija za postavljanje lozinke za "secure box". A kasnije za sam ulazak u "secure box" jednostavno dok ste u porukama kliknete na srelicu koja je usmerena na dole i stoji u levom gornjem uglu ispred teksta "messages"

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

App protector moze svaku app da zakljuca tako da je i to dobro resenje za poruke,galeriju. ..
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Najnovija verzija MIUI rom-a (1.7.29) ima korisnu opciju zakljucavanja aplikacija po vasem izboru, ukljucujuci i poruke, galeriju i slicno...

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Bacite pogled na ovo http://developer.htc.com/
Pozdrav!

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

POZ i od mene ... zanima me da li ce mi prilikom ubacivanja nove verzije koja je danas objavljenja pobrisati neke podatke ili aplikacije iz telefona ... plasim se jer imam dosta toga instalirano ...

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dakiza »

Briše se apsolutno sve osim naravno sadržaj sd kartice. Ali nije pametno flešovati ovo, bar ne još. Momci na "xda" vredno rade tako da već ima root-ovana verzija

gajson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Jul 2011. 20:59

Post od gajson »

imam problem...
moj desire koji sam skoro kupio se dosta zagreva kad igram igre ili snimam tj. kada ga koristim maximalno...mozda na to ne bih obracao toliko paznju da se on ne gasi !
primer : snimao sam vcrs u hd rezoluciji,10ak min maximalno i doslo je do toga da se telefon zagrejao i zatamnio se ekran,par puta je zavibrirao i ugasio se nakon toga...nisam mogao da ga upalim odmah,vec sam morao prvo bateriju da izvadim i vratim je pa da ukljucim telefon -.- nakon ukljucivanja radi vidno sporiji..sta vise secne po neki put
inace ne znam da li je telfon rutovan ili oeverklokovan-lik od koga sam ga kupio je rekao da nije nista dirao oko softvera,da je samo aplikacije instalirao..
inace koristim 2.2 verziju androida.
uradio sam danas i factory reset i vratio na fabricka podesavanja ali se o5 isto desava..sada cak i nmg da snimam uopste-samo zakoci tel ugasi se ekran,zavibrira par puta i ugasi se :(
molim pomoc ili savet
hvala unapred

EDIT:
...i zaboravio sam da kazem..nakon sto se iskljuci nmg da ga upalim dok ne izvadim i vratim bateriju u telefon..

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

meni je nesto slicno bilo kad sam imao HD2 , isto problem prilikom snimanja kamerom gde mi se nakon 10 tak minuta rsetovao ili zabagovao i sl. i onda cupaj bateriju napolje i dok se ne oladi nista ... odneo sam ga u njihov servis i problem je u ploci, pa posto nisu istu mogli srediti i zameniti dobio sam drgui telefon koji sada koristim DESIRE u zamenu i sa njime nemam problema inace onaj HD2 je bio Kineski i takvi telefoni ocigledno imaju greski koliko volis . . . toliko o mom iskustvu sa slicnim problemom ....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Danas sam ubacio Insert Coin 1.0.9 i radi za sada bez greske i veoma je brz.Smucio mi se Lee DrOiD GB jer sam imao velike probleme sa vremenskom prognozom i lock screen-om jer nije radio update vremenske prognoze
Note IV N9100 dual

gajson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gajson »

@Boban N.P. hvala..nadam se da nije do ploce jer onda ne znam sta bih uradio...jedino da se ubijem jer sam 3 meseca skupljao za mob koji sam polovan kupio :(
zna li neko sta moze da bude problem ?
ako je stvarno do ploce i ako nece lik od koga sam ga kupio da mi vrati pare da li mogu da ga tuzim ili tako nesto posto 200e nije mala cifra,pogotovu za studenta :/

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

toda81, ala brate ja mislim da si ti apsolutni rekorder po broju instaliranih/deinstaliranih rom-ova... 8)
Isprobao sam ih i ja jedno 10-ak i, po mom misljenju, zaista ni jedan nije blizu MIUI-a sto se tice pouzdanosti i stabilnosti...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Green, iskren da budem i meni je vise muka od silnih menjanja rom-ova,ali sta cu kada moj omiljeni Lee DrOiD brlja i ne radi jos uvek kako treba.Probao sam i ja MIUI rom,ali mi se nije svideo na zalost.Nadam se da cu pronaci ono sto ce mi odgovarati i uz to raditi kako treba
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

toda81, potpuno razumem, nema druge nego isprobavati. Jednom ce se sigurno potrefiti rom na kome ces se zadrzati duze vremena... :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Green, dok se nisu pojavili GB rom-ovi bilo mi je lako jer sam bio prezadovoljan Lee DrOiD-om pa nisam menjao romove osim kada su izlazile nove verzije LD-a,ali me GB rom-ovi bas namucise kada je potraga za onim "pravim"
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ne znam zbog cega, ali LeeDroid-ov rom je jedini koji nikad nisam imao zelju da probam. Najvise su me odusevili Oxygen, GingerVillain i MIUI...
Nijedan nije savrsen, pa tako i poslednja verzija MIUI-a ima svoj browser koji mi se ne dopada toliko, u odnosu na stock Android browser, ali ipak odlicno radi...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Green, posto si pronasao rom-ove koji ti odgovaraju nije ni cudi sto se nisi petljao sa LeeDroid-om.Kad si vec spomenuo browsere cisto da pitam da li neko ima resnje za wml sajtove zato jer na njih ne moze da se ide preko telefonskog browsera.Sto je najzece npr ne moze se ni sa jednim browserom na desire-u pristupiti telenorovom chat-u.Da li neko ima resenje za to?Nije meni to potrebno,ali me nervira kad nesto ne mogu pa sam zato svasta probao i nista nije dalo zeljene rezultate
Note IV N9100 dual

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 17. Sep 2010. 15:19

Post od petar17 »

ljudi,
jel' vi pratite desavanja...?

http://www.facebook.com/pages/HTC-Desire/498988820191
http://developer.htc.com/

bez OTA-e, dakle RUU, kako kazu zbog nedostatka memorije, ali izasao oficijelni android 2.3 za HTC Desire!!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepa vest

;)
Note IV N9100 dual

gajson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gajson »

imam problem s resetovanjem desire-a ... da se jos nekome desava da mu se mobilni resetuje kad snima ili da kamera uopste nece da radi,tj nece da snima,da slika moze...cu sam da problem moze da bude maticna ploca,a neki sugerisu na softver i radio rom..
pomozite molim vas..

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Desilo se meni jednom da je tel kocio pri slikanju i to par slika sam mogao da napravim i posle toga je mnogo kocio,ali je tu bio problem sa rom-om koji sam tada imao tako da sam lako resio taj problem
Note IV N9100 dual

Odgovori