HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Dream Weaver, nisi tako uklonio ceo program. Vrlo verovatno su ti ostali "repovi" od programa u sistemskim folderima, registry bazi itd. Da li si 101% siguran da ga nije bilo u "Remove programs"? Ispred imena programa se cesto nalazi ime proizvodjaca pa si lako mogao da ga preskocis ako si trazio bas "copilot".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Koja je cena ovog telefona polovnog i novog?
Da li bi neko mogao da uporedi osetljivost ekrana sa samsung Spic-om, 5800 ili tako nekim telefonom.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

tomas.hokenberi, palo mi je to na pamet ali i dalje nema ni traga od copilota....

Kako god, copilota nema vise :) a ako su ostali repovi sta da im radim :)
Ako imas neki predlog za repove slobodno ga iznesi :wink:
and justice for all...

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

jerkann, nov se krece oko 400e! Na crno. :wink:
Polovan, mozda oko 370e, mada ih nema nesto mnogo.
Nokia 6220 Classic

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

:roll: par pitanja:
1. da li je dobro (pametno) instalirati neki antivirus na mobu i koji preporucujete?
2. skiuno sam sa Omarketa, proram Data Conektted, i kada sam ga instalirao i pokrenuo, kaze da ima nove verzija koja je kompaitbilna za moj mob, pa gde da nadjem tu novu veriju i da li sam nesto zeznuo ? koji drugi program za iskljucivanje knekcija preporucujete?
3. kada u task mangeru vidim koji su mi programi aktivni, ima li nekih posledica po telefonu ako ih tu i iskljucim ?

hvala puno na odgovru

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Dream Weaver, ako ne uocis neke probleme, ostavi "repove" tu gde su, ionako malo toga mozes napamet uraditi.

fenixbgd, (1) Antivirus ti je prakticno nepotreban. Verovatnoca zaraze je vrlo mala i ne opravdava usporavanje i gusenje telefona antivirusnim softverom.
(2) Potrazi GPRS NoData, ali ne na Omarketu ili Marketu - Google is your friend. Ne zaboravi da WM nije Iphone pa da moras da softver da skidas sa "marketa" i "cydie".
(3) Neke programe samo tu mozes i iskljuciti tako da i nemas puno izbora. Svejedno one programe koje je moguce iskljuciti "regularno" nemoj iskljucivati iz task manager-a ako nemas neki poseban razlog.

[edit]"na na" u "ne na"
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Pon, 02. Avg 2010. 12:25, izmenjeno 1 put ukupno.

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od fenixbgd »

tomas.hokenberi, hvala ti na odgovrima, nisma znao puni naziv NoData, no sada je ok nasao sam ga, a sto se tice iskljucivanja programa preko task managera, nisam bio precizan u pitanju, ali upravo si mi ti dao odgovro, interesovalo me je iskljucivanje porgrama koji nisu mogli regularnim putem da se iskljuce, ali sada znam :-) hvala ti

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 13. Maj 2005. 11:24

Post od antegra »

tomas.hokenberi napisao:(2) Potrazi GPRS NoData, ali ne na Omarketu
samo jedno pitanje. iz kog razloga smatraš da je o!market za izbegavanje? koristim ga 2 meseca, i nikakav razlog nisam video da bih ga trebao izbegavati.
ja uvek sve prvo potražim preko o!market-a btw.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

antegra, nije za izbegavanje, jednostavno za Windows Mobile postoji mnogo aplikacija koje nisu ni na zvanicnom ni na o!marketu. I to freeware aplikacija. Mnogo vise = 10-20-30 puta vise. Ako se oslanjas samo na "markete" neces uvek naci ono sto ti treba.

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od antegra »

naravno, ali ja svaka 2-3 dana na o!market proverim what's new, i često vidim nešto što mi je promaklo na "narodnim" forumima.

inače, upravo sam pročitao jedan odličan topic, i oduševio se aplikacijom od 72kb :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687076

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od fenixbgd »

Kada hocu da apdejtujem vremensku prognozu, posto mi na pocetnoj strani po difaultu stoji centralna srbija, pa posle gradovi koje sam odredio, kada ubacim 063 karticu i uradim apdejt za sve gradove mi promeni vreme sem za tu pocetnu stranu (centralna srbija) kada ubacim 061 karticu izvrsi apdejt svih zadatih gradova, kao i te pocetne strane (centralna srbija), da li je do mreze ili nesto drugo? Jednostvnno kada mi je 063 kartica u mobu, nece da apdejtuje uopste tu pocetnu stranu vremenske prognoze cak i ona mala polja gde je prikazana prognoza za naredne dana ne abdejtuje i kako prolaze dani ostavlja ih prazne tj tamna polja, dok za druge gradove radi normalno, i jos nesto kada odredjujem gradove, nigne ne mogu da izbrisem tu pocetnu stranu prognoze koju je telefon prepoznao kao centralna srbija. Neki savet i pomoc?

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Imam i ja slican problem sa mojim HD-om...

Kad radim apdejt prognoze nece uvek da uradi apdejt moje lokacije vec samo drugih gradova koje sam dodao. :cry:
and justice for all...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Iz nekog razloga nece uvek da updateuje my location iz prve, ali iz drugog pokusaja (najcesce) uspe.
Da biste sklonili prvi grad morate da disableujete My location. Ako to uradite necete imati vreme na homescreenu pored sata ako koristis sense ui.
Poslednja izmena od Grandpa u Pet, 06. Avg 2010. 14:36, izmenjeno 1 put ukupno.

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od fenixbgd »

Nece da abdejtuje i kada vise puta probam, ali zato cim stavim 061 karticu osvezi kompletnu vremensku prognozu.. nije mi jasno, no sad sta je tu je.

A recite mi, koje bezicne slusalice da uzmem za ovo cudo, tj koje su kompatibilne za njega? tnx

Maneken
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 15:37

Post od Maneken »

Имам инсталиран iGO GPS. Све ми је радило нормално месецима - до данас. Данас је почео да ми приказује погрешну локацију мог кретања, тј. мене сателит константно лоцира погрешно за неких 50-100 метара, и нон-стоп ми због тога пребацује на суседну улицу и погрешно калкулише руте. Пробао сам рестарт телефона, није помогло. Је л' се неком дешавало нешто слично?

Да ли ово може да буде софтверски проблем или ми је GPS рисивер сјебан на телефону?

antegra
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od antegra »

probaj google maps sa uključenim GPS-om, pa ako i tamo isto pogrešno prikazuje, onda je hardverski problem.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ljudi, jel zna neko gde da kupim futrolu za ovaj mob? Posaljite poruku ako nije dozvoljeno javno napisati.. Najvise bih voleo njegovu orginalnu futrolu koja ide uz njega u Telenoru ( koju sam izgubio )
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Layne_Staley, pogledaj http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... na-oprema/ pa mozda i nadjes nesto :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Tu nema apsolutno nista.. ima par futrola ali ono sta meni treba nema... (htc futrola).. ali hvala u svakom slucaju :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Layne_Staley, a da probas na http://global.ebay.com/ ,ne znam da li imas iskustva kupovine sa neta,ali e-bay je prava stvar,imaju svega i svacega :D

p.s Ajde molim vas,ako neko od vas ima slobodnog vremena da mi malo opise hd2 na osnovu licnog iskustva,tj. win. 6.5 UI,da li ima ceckanja prilikom skrolovanja?da li bug-uje?da li je zgodan da se nosi u dzepu?i kakav je uopste? hvala unapred :D

Odgovori