Znači Oppo i LG su to ubacili u svoje premium modele , videćemo možda se i ovi iz HTC-a sete pa ubace tu opciju u 4.3 update koji bi trebao da izađe početkom oktobra za ONE.
Mislim da je Oppo to ubacio kada je sa International rom-a presao na Color. Ima nekih 2, 2 i po meseca, cini mi se. Meni je ta opcija od izuzetnog znacaja, jer mi posao zahteva konstantnu proveru sata. Ne moram stalno pritiskati power ili volume tastere...
Koristim Android Revolution HD 13.4 sa ElementalX-m7-3.11 Kernelom , izgledom potpuno indentičan stock ROM-u .
Sa Sense 5 Toolbox dodato je još mnogo opcija:transparent status bar, transparent notification background, AOSP style recent apps screen, menjanje sata,baterije...svega u gornjoj statusnoj liniji, transparent dock/app drawer/clock widget, folder icons... itd, ,OPCIJA-REMOVE BLINKFEED !!! ... i još mnogo toga
Poslednja izmena od zoreli u Pon, 23. Sep 2013. 17:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Ninolina , to su opcije Kernela u Aroma instaleru ih aktiviraš (prilikom flešovanja kernela iz rekoverija) , potrošnja baterije je ista kao na stock 4.2.2 ... da , telefon normalno ide u deep sleep i te su opcije aktivne i tada naravno.
... To sam odmah proverio i ide u deep sleep. Baterija se isto ponaša kao kad sam stock apdejtovao na 4.2.2 ... Tek sam sinoć sve to odradio (root / rom/ kernel) pa ću videti posle 3-4 ciklusa punjenja baterije pravo stanje, ali po trenutnim pokazateljima isto se ponaša kao stock (znači šampionski ) .
Evo nekih izmena sa Sense 5 ToolBox
HTC One + Android Revolution HD 13.4 + ElementalX-m7-3.11 Kernel + Sense 5 ToolBox 2.1 = FANTASTIČNO
Ako neko voli da testira rom-ove, evo za HTC One ima portovan Color OS rom, koji Oppo koristi za novi N1
Nadam se da ce neko da ga portuje i za Find 5...
Zoreli.Vidim da sad koristis Htc One a imao si i SG4.Mozes napisati neku recenicu vise o tvojim utiscima o kvalitetu ekrana,(koji je bolji na suncu,prijatniji za dugo citanje i sl.),razlici u kamerama izmedju ova dva modela i bateriji.Koji je po tvom misljenju bolji telefon?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.