HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ne znam kakva su vasa iskustva sa novim LeeDrOiD-om HD 3.3.3 r5,ali ja nisam zadovoljan jer mnogo koci tel,dok IC 1.1.1 radi mnogo brze od LeeDrOiD-a.IC pravi problem sa wifi-em ako se instalira onaj patch za wifi koji oni nude,tj ako se on instalira wifi ne radi
EDIT: Ima li neko prolem sa Gmail aplikacijom u smislu d anece da vam ucita nove emailove?Ovaj problem mi se pojavio kada sma presao na IC 1.1.2.
Note IV N9100 dual

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

ljudi,hteo bih da kupim polovan desire ali mi je malo cudno da par meseci star kosta upola cene nego nov pa me zanima da li ima nekih bagova ili losih strana na koje treba da obratim paznju kad ga kupujem? I zanima me koliko mu drzi baterija sa gingerbread-om? Hitno! Hvala unapred!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

crni6, ja za sada nisam imao nikakve probleme sa mojim tel,a sto se tice baterije ne traje bas dugo,mada sve zavisi od koriscenja.Npr ako koristis gps moze da izdrzi oko 3.5h,to sam licno proverio i naravno baterija je prethodno bila puna 100%.Ja sam se navikao da ga punim po dva puta ako ga bas koristim intenzivno.Wifi takodje razbija bateriju.Siguran sam da neces da se pokajes ako uzmes ovaj tel jer sam ja iskreno prezadovoljan.Ni jedan tel nije savrsen
Note IV N9100 dual

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Hvala "toda81" ...znam da mu je baterija slaba tj. za njegove predispozicije je slaba...ja imam wildfire i opusteno mi je da ga punim svako drugo vece ili svako uz intenzivno koriscenje ali 2x mnogo mi je. :) Cuo sam da ima nekih koji se restartuju stalno pa sam se pitao od cega to zavisi i da li ima nekih losih strana kao npr. sto je tatto imao sa vlagom u displeju(recimo). I jel moguce da mu toliko opada cena?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

crni6, posto vec imas iskustva sa androidom onda bi tebi kupovina lakse pala nego nekome ko se prvi put srece sa njim.Mozes taj potencijelni polovni tel malo da probas i da se trudis da budes brz u radu i izlazenju iz programa u program pa ces onda videti da li koci itd.Jeste tacno da je svaki polovni,a i novi tel macka u dzaku dok neko vreme ne bude kod tebe i dok ga ne testiras dobro.Sto se baterije tice ne verujem da ce mnogo duze trajati baterija na bilo kom tel koji ima ovoliki i veci ekran uz extremno koriscenje.Meni moze i do 2 dana da izgura kad ne preterujem
Note IV N9100 dual

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

jedno pitanje za vlasnike desire-a jel postoji fabricki update na 2.3 jer ne bih da menjam fabricki za kuvani rom? ako moze odgovor u skorijem roku???
Iphone 4s white clear install

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Postoji ali je navodno "developers only" zato sto su izbacene neke fabricke aplikacije. Evo linka http://htcdev.com/devcenter/downloads

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Avg 2008. 19:28

Post od scepo »

Cao svima
Juce sam kupio polovan Desire :D , pa molim vas iskusne ya pomoc 8) . Naime ne mogu da obrisem google acaunt bivseg vlasnika a da ne odradim factor reset isto tako da bih pristupio marketu trayi mi njegov pasvord ya njegov meil . Zna li neko rjesenje a da nije factor reset jer bih time izgubio iGo navigaciju koja je istalirana u tel ? Hvala

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

scepo, ides u Settings pa u Accounts & Sync, pa udjes u Google account i imas dole desno dugme remove account. Pa onda ides ponovo add account i stavis svoj :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mene danas nesto zeza google sync jer mi ne stize obavestenje da mi je stigao email,a nisam imao tih problema do sada.Kada udjem na ikonicu za gmail vidi se da je stigao email,ali prethodno nisam dobio obavestenje kao pre d ami je stigao email.U cemu moze da bude problem?
Note IV N9100 dual

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 17. Sep 2010. 15:19

Post od petar17 »

ljudi, treba mi brz odgovor...

koliko dugo traje formatiranje SD kartice od 8 GB unutar Desirea (kartica je na sebi imala oko 600 MB podataka) i da li formatiranje iz telefona brise i particiju..?

hvala... 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja sam svojevremeno formatiao mmc od 4gb i to brzo ide,a bil aje skoro puna.Formatiranje ne brise particiju
Note IV N9100 dual

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od petar17 »

toda81,
hvala na brzom odgovoru... :) i imam samo jos jedno pitanje...

obzirom da sam morao prvo da unmountujem SD karticu da bih je formatirao, i dalje su mi greyovana polja za unmount i erase SD card... obzirom da se nista vise ne desava, a proslo je oko pola sata nakon klika erase, mozda malo jace, da li da resetujem fon obzirom da sve ostalo funkcionise ok, tj. da ga normalno ugasim..?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Slobodno ga restartuj,a mozes i d aizvadis i vratis karticu tada,tj da ugasis tel,izvadis karticu pa da je vratis i upalis.Mogao si cak i preko usb-a d nakacis tel na komp i da desnim klikom dobijes opciju format i da tako formatiras
Note IV N9100 dual

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od petar17 »

iskreno sam hteo i da formatiram preko kompa (kao prosli put), ali sam predpostavio da ce odmah nakon formatiranja iz telefona kartica biti podesena za rad sa telefonom, tipa folderi koji se automatski formiraju i sl., obzirom da planiram da instaliram noviju verziju ROMa...

u svakom slucaju, hvala ti...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

petar17, ma nema ti to veze,ja sve formatiram preko kompa i instaliram rom-ove bez problema :wink:
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, petar17, formatiranjem kartice brišu se i particije koje si imao...:) Bar je to ono što ja znam, davno sam to negde pročitala... Kad god sam radila format kartice ponovo sam pravila i particije na njoj...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, kako t,ja sma radio par puta format preko kompa i nisam morao da pravim ponovo particije.Meni komp memorijsku karticu prepoznaje kao da ima 6.5gb,a 1.5 gb mi je particija
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, ok ako ti tako kažeš...:) Ja sam davno pročitala da se brišu i uvek sam ih ponovo pravila...:) Nadam se da petar17 neće imati problema bez ponovnog particionisanja...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, iskreno je tako kod mene kada sam formatiro komp-om,a nisam radio format preko tel tako d ato ne znam kako bi funkcionisalo
Note IV N9100 dual

Odgovori