HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mrkixxx, nemaš šta posebno da tražiš Operu :) idi na Operin zvanični sajt i preuzmi je :) onda je u telefonu instaliraš preko Astro File Managera i eto ti opere :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ninolina, hvala. Jos ne znam sve cake. Ja sam probao da je instaliram direktno na fon, ali mi nije uspelo.

Saavaa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jan 2010. 01:15

Post od Saavaa »

Ja nisam dobio olovku (a i ne treba mi) al sam zato dobio masku sa tribalom onim..i mnooogo je ruzna :) da nece neko da se menja?

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 23:14

Post od mastagrunt »

Jos par dana, nemogu da docekam da uzmem fon :D

Bas sam danas gledao video review Samsung Galaxy-a, i nisam ni znao da je HTC toliko prebudzio Android OS sa njihovim Sense UI-em, bez njega Android nekako bas nista posebno nije. Svaka cast momcima/devojkama iz HTC-a !!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Jorda, ne dobija se nikakva olovka, niti ti je potrebna, sve ide prstima....Android je optimizovan za rad prstima, jedini razlog zbog koga bi olovka radila na Tattoo je što su stavili rezistivni ekran da bi smanjili troškove.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ninolina, nema opere mini za tatoo.
skinu sam astro file menager, i nikako ne mogu da sredim operu. na zvanicnom sajtu ne postoji tatoo kao opcija. :|

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

mrkixxx, idi sa Tattoo na Operin sajt, preko njegovog browsera, pa na download sekciju. Prepoznaće ti telefon i ponuditi da skineš Browser....neko je čini mi se već pisao o tome, i radi....Meni se ta Opera nešto uopšte ne dopada, još sa Storma imam loša iskustva, standardni browser na Tattoo mi je odličan i sasvim dovoljan za moje potrebe.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

Da li znate gde mogu da nabavim skype?? I da,jel znate kako da namestim GPRS/MMS,uzela sam telefon preko vip-a ali koristim mts karticu,zvala sam korisnicki servis i oni su mi rekli da ne mogu da mi posalju podesavanja.. :)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Tnx na odgovorima. Danas sam uzeo fon i poceo da se gubim. :)
Nego pitao bih samo Ninolinu da li joj je stigla ta custom maska i kakav je kvalitet ako jeste?
Ocu i ja da narucim ali u Cesku kod rodjaka. I da, ako jos neko hoce da uradi isto, znajte da svaki fon iza baterije ima IME (mislim da je tako) kod koji kad se ukuca skida cenu custom maske za 20%. Nije nesto ali aj sad..
I jos 1na stvar: da li je ko radio update sistema na 2.0 i kako se to radi?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Nema još zvanično 2.0 ni za jedan telefon (osim droida i nexusa), tek tamo negde u martu će možda biti ( nije ni to siguran datum).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

jooko, Skype Lite izgleda još nije prilagođen za Tattoo, ima ga na Marketu ali ga telefon ne prikazuje zbog rezolucije ekrana. Podešavanja za GPRS/MMS imaš ovde.

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Ja samo da se javim da sam uzeo telefon, polovan, nisam nasao tattoo, ali zato jesam magic :)

poz

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

ostrica, nisi pogresio, magic je po meni za klasu bolji od tattoo-a. :)
Koliko si ga platio ako nije tajna ?

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

ostrica, /off/ svaka cast, sad se baci na instaliranje nekog dobrog ROMa ;)
Preporucujem CursorSense ili neki 1.6 ;)
iPhone 4.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jorda, nije mi još uvek stigla maskica :( i ja se već pitam šta se dešava sa tim :( a što se tiče ukucavanja IMEI broja za popust, ja sam bezbroj puta ukucala svoj imei i nije mi prošao (svaki put je izlazila poruka kako je invalid number), tako da nisam dobila taj popust :( jel tvoj IMEI uspešno prihvaćen?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

araphel, pa to sam nekoliko puta radio. Izbaci mi sledece: vas telefon je android i bla'bla ne mozete da instalirate operu. Ako i dalje zelite da nastavite, skinite ovo, ali nista se ne dogadja! :)
Malo parafraziram, ali sve sam probao!

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Rodjak je malopre porucio i kaze da jeste. Jos jedno (glupo) pitanje:
Kako da pristupim sd kartici? Ne vidim je nigde... Da li je to uopste moguce ili je sistem implementira u sebe (less likely)....?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Moraš da skineš neki file manager kao što su: Astro, Linda file manager, And Explorer. Ja lično koristim And Explorer.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Saavaa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jan 2010. 01:15

Post od Saavaa »

Kako da nadjem brojac minuta razgovora? Nisam primetio da ga izbacuje na kraju poziva…

a te maskice nece da salju u Srbiju? :( zemlja sedmog sveta

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Stisnes Phone i onda menu pa call history i kad kliknes na neki pokazace ti duration.
Nego, kako da uklonim neki shortcut sa pozadine i moze li se obrisati neki default program?

Odgovori