HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Layne_Staley, podzemni prolaz u Novom Sadu, ne znam kako se zove radnja, ali ona najmanja na cosku, ja kupio za 1500

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Hvala , pogledacu :)

jos 1 pitanje :

Ljudi, neko trabunja da je Wifi cip u HD2 Broadcom i da sadrzi Radio predajnik, ali da ti treba neki softver da bi radilo... Jel zna neko nesto vise o tome? ( radio predajniku na HD2)?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Mihailo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jun 2010. 17:21

Post od Mihailo »

Ima li neko da prodaje ovaj tel? Ili eventualno Desire, skupio sam neq kintu pa razmisljam o kupovini nekog dobrog fona, al mnogo mi da dam za taj nov...

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Kupih i ja ovaj telefon danas u telenoru....prosto nemam reci....ali imam jedno pitanje????kako da podesi GPRS podesavanja????ima neka podesavanja koja su bila tu kad sam upalio telefon,a probao sam i da namestim rucno ali nece??? :dry:

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Zoves telenorov servis i samo kazes da zelis da aktiviras gprs i kad ti stignu podesavanja sacuvas, resetujes telefon i gotovo :) Ili odes ovde i upises svoj broj i stici ce ti podesavanja :)
Nadam se da ce raditi ;)

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Gara »

Nebojsa92x, ok hvala,probacu sutra,kad skinem telefon sa punjaca,posto sam ga danas izmaltretirao do maximuma :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ljudi, neko trabunja da je Wifi cip u HD2 Broadcom i da sadrzi Radio predajnik, ali da ti treba neki softver da bi radilo... Jel zna neko nesto vise o tome? ( radio predajniku na HD2)?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Cip ima te mogucnosti, ali nedostaju driveri i jos nesto od hardwarea. Pogledaj ovu temu na xda, tj. konkretan post: http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=386

duleludak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Okt 2009. 23:47

Post od duleludak »

Dobar dan svima i veliki pozdrav....potrebna mi je mala pomoć...u ovoj temi sam pročitao da postoji neka aplikacija za ovaj telefon kojom ćeš onemogućiti da telefon sam ide na internet...neko je postavio ona se zove "BsB", medjutim nema linka...da li zna neko link za download ovg ili nekog takvog programčića???

unapred zahvalan Dušan

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Poslao sam ti link u privatnoj poruci posto je zabranjeno postavljati linkove na kojima se nalaze aplikacije za telefone, pa ti vidi ako tu ima :)

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Gara »

Nebojsa92x, ima jedan problem,ja odem na telenorov sajt i posaljem sms,stigne mi kod pa ukucam kod i pise mi da ne postoje parametri za HD2 :/ ajde neka mi neko posalje u privatnoj poruci parametre ili neka ovde napise,ako nije problem :D

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ma to mozes kontam i sam da namestis. Idi na rucna podesavanja tamo na njihovom sajtu, pogledas Access point, username i password, i to bi trebalo da bude dovoljno... mozda port neki budes morao da upises, al mislim da i to pise na sajtu.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Gara »

vanjuska, probao sam,ali i dalje nece...sve sam zivo probao sa njihovog sajta,i to bar po 2-3 puta :///

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Gara, jesi probao da konfigurises preko Connection Setupa?
Odes na Settings Tab, Menu > All Settings > Connections > Connection Setup i tu imas da odaberes Yugoslavia i Telenor.

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Gara »

Grandpa, jesam,to sam prvo uradio i nista....:/// a jel zna neko od vas zasto mi pise centralna srbija kad update-ujem vreme,to mi se danas desilo,a sinoc kad sam uradio update,pisalo mi je Vranje (inace ja sam iz Vranja :DDDD) znam da je bilo o ovome rec u ranijim postovima,ali me mrzi da trazim??? :D

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

Mozete li da mi obijasnite kako se na ovom telefonu menja melodija za sms, tj, da li mogu da ubacim neku svoju? hvala

i jos nesto najljibazije bih vam bio zahvalan ako mi mozete poslati instukvije kako da instaliram igo i gde pre da ga skinem, kao i ako ima nekih strnaica gde se mogu skidati korisni pprogrami.

unapred se zahvaljujem svima, telefon ke strava, a ja u velikoj guzvi na poslu t enestizem ljutski sa njim ni da se pozabavim, no uskoro ce odmor pa cu mu se posvetitie. I da ukoliko ima neko upustvo za njega na srpskom u pdf, pozlaticu ga hvala, hvalča, hvala

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Gara, što se tiče GPRS-a probaj da isključiš proxy server pa vidi da li će proraditi. On se nalazi u Connections>Manage existing connections>Proxy settings i tamo odčekiraj sve opcije.

joximovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 19:47

Post od joximovic »

Ok, i ja sam nabacio taj iGo GPS program. Skinuo mape Srbije i BiH za sada. Medjutim, ja ne shvatam bas najbolje ili sta, ali ja na tim mapama ne vidim nista osim par glavnih puteva iz velike daljine odzumano. Ako zumiram, ne dobijam sve puteve, nego sam taj malo uvelican.

Jel moguce da je to zbog lose mape ili cega? Jer tipa, mapa Srbije meni zauzima svega oko 2mb ja mislim, a gledam na pr. mapa Nemacke izadje citavih 300mb?
Meni treba onakav prikaz GPS-a kakav imaju gradski busevi u Beogradu, ali ja nemam nista od toga. U cemu je stvar? :S

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Gara »

Resio sam privremeno problem,aktivirao sam wireless na komsijin modem :D,posto moj modem nema wireless :/

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

izgleda da ce biti win mo 7 na hd2

http://news.softpedia.com/news/HTC-HD2- ... 7718.shtml

da li cemo onda morati da vratimo na "stare" (fabricke) romove radi upgradea?

Odgovori