HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Hvala , pogledacu 
jos 1 pitanje :
Ljudi, neko trabunja da je Wifi cip u HD2 Broadcom i da sadrzi Radio predajnik, ali da ti treba neki softver da bi radilo... Jel zna neko nesto vise o tome? ( radio predajniku na HD2)?

jos 1 pitanje :
Ljudi, neko trabunja da je Wifi cip u HD2 Broadcom i da sadrzi Radio predajnik, ali da ti treba neki softver da bi radilo... Jel zna neko nesto vise o tome? ( radio predajniku na HD2)?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Zoves telenorov servis i samo kazes da zelis da aktiviras gprs i kad ti stignu podesavanja sacuvas, resetujes telefon i gotovo
Ili odes ovde i upises svoj broj i stici ce ti podesavanja 
Nadam se da ce raditi

Nadam se da ce raditi

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Cip ima te mogucnosti, ali nedostaju driveri i jos nesto od hardwarea. Pogledaj ovu temu na xda, tj. konkretan post: http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=386
Dobar dan svima i veliki pozdrav....potrebna mi je mala pomoć...u ovoj temi sam pročitao da postoji neka aplikacija za ovaj telefon kojom ćeš onemogućiti da telefon sam ide na internet...neko je postavio ona se zove "BsB", medjutim nema linka...da li zna neko link za download ovg ili nekog takvog programčića???
unapred zahvalan Dušan
unapred zahvalan Dušan
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Ma to mozes kontam i sam da namestis. Idi na rucna podesavanja tamo na njihovom sajtu, pogledas Access point, username i password, i to bi trebalo da bude dovoljno... mozda port neki budes morao da upises, al mislim da i to pise na sajtu.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Grandpa, jesam,to sam prvo uradio i nista....:/// a jel zna neko od vas zasto mi pise centralna srbija kad update-ujem vreme,to mi se danas desilo,a sinoc kad sam uradio update,pisalo mi je Vranje (inace ja sam iz Vranja :DDDD) znam da je bilo o ovome rec u ranijim postovima,ali me mrzi da trazim??? 

Mozete li da mi obijasnite kako se na ovom telefonu menja melodija za sms, tj, da li mogu da ubacim neku svoju? hvala
i jos nesto najljibazije bih vam bio zahvalan ako mi mozete poslati instukvije kako da instaliram igo i gde pre da ga skinem, kao i ako ima nekih strnaica gde se mogu skidati korisni pprogrami.
unapred se zahvaljujem svima, telefon ke strava, a ja u velikoj guzvi na poslu t enestizem ljutski sa njim ni da se pozabavim, no uskoro ce odmor pa cu mu se posvetitie. I da ukoliko ima neko upustvo za njega na srpskom u pdf, pozlaticu ga hvala, hvalča, hvala
i jos nesto najljibazije bih vam bio zahvalan ako mi mozete poslati instukvije kako da instaliram igo i gde pre da ga skinem, kao i ako ima nekih strnaica gde se mogu skidati korisni pprogrami.
unapred se zahvaljujem svima, telefon ke strava, a ja u velikoj guzvi na poslu t enestizem ljutski sa njim ni da se pozabavim, no uskoro ce odmor pa cu mu se posvetitie. I da ukoliko ima neko upustvo za njega na srpskom u pdf, pozlaticu ga hvala, hvalča, hvala
Ok, i ja sam nabacio taj iGo GPS program. Skinuo mape Srbije i BiH za sada. Medjutim, ja ne shvatam bas najbolje ili sta, ali ja na tim mapama ne vidim nista osim par glavnih puteva iz velike daljine odzumano. Ako zumiram, ne dobijam sve puteve, nego sam taj malo uvelican.
Jel moguce da je to zbog lose mape ili cega? Jer tipa, mapa Srbije meni zauzima svega oko 2mb ja mislim, a gledam na pr. mapa Nemacke izadje citavih 300mb?
Meni treba onakav prikaz GPS-a kakav imaju gradski busevi u Beogradu, ali ja nemam nista od toga. U cemu je stvar? :S
Jel moguce da je to zbog lose mape ili cega? Jer tipa, mapa Srbije meni zauzima svega oko 2mb ja mislim, a gledam na pr. mapa Nemacke izadje citavih 300mb?
Meni treba onakav prikaz GPS-a kakav imaju gradski busevi u Beogradu, ali ja nemam nista od toga. U cemu je stvar? :S
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
izgleda da ce biti win mo 7 na hd2
http://news.softpedia.com/news/HTC-HD2- ... 7718.shtml
da li cemo onda morati da vratimo na "stare" (fabricke) romove radi upgradea?
http://news.softpedia.com/news/HTC-HD2- ... 7718.shtml
da li cemo onda morati da vratimo na "stare" (fabricke) romove radi upgradea?