zoreli napisao:Zeljkamp , čestitam nek te dobro služi .
Uspešno flešovan Android Revolution HD 22.0 (Baziran na oficijelnom HTC 4.3)
Druze rom je baziran na 4.3 ali ako nemas novi frimware i radio slaba vajda od tog roma inace ja sam na mikeovom novom GE 4.0 to vec ima smisla bez obzira sto i ja imam stari fw jer je rom duplo brzi nego sense verzije....Moze li neko ko je na stock verziji rom-a da postavi ovde kad pocne ota za 4.3 u srbiji....Hvala...
Ne pada mi na pamet da ubacujem u ONE GE ROM izgleda ko ćelava baba (stvar ukusa) ... inače flešnuo sam i novi firmware sa ARHD 22.0 ali pošto je hibridni ROM meni se loše pokazao (ima prilično bagova) tako da sam se vratio na ARHD 13.4 -4.2.2 sa ElementalX-m7-3.11 Kernelom (jednostavno radi perfektno) ... Jenostavno kad nešto radi dobro ja to pohvalim a ono što ne radi dobro e to kažem svima da ne ubacuju .
To moraš sam da odlučiš šta ti više odgovara iOS ili Android, lično bih itekako menjao. Jedino što je bolje na iP5 jeste kamera, Ultrapixel kamera na One se nije nešto preterano pokazala, sve ostalo je na strani HTC-a.
znam, na papiru... juce sam gledao uzivo u delta cityju, jedan pored drugog, ekran i kamera ne mogu da se porede... jedino sto me je privuklo, ne kazem da je bolje na htc-u ali me privuklo, to je izrada, lepo lezi u ruci, osecaj je odlican... jos posle onih reklama o izradi, o izdrzljivosti
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.