HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Jesam ja jedini koji nema ama bas nikakvog problema sa poklopcem? :blinky:
skidao sam ga par puta i sasvim je kao prvog dana. :?
iPhone 4.

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 00:32

Post od DragutinMilutinovic »

Ljudi ja sam dobio ovaj telefon danas od rodjaka iz Austrije...problem je sto je zakljucan na "Orange" mrezu i trazi mi sim unlock code... Da li je se jos neko susretao sa ovim i kako da resim ovo ako neko zna dobro bi dosla pomoc! Hvala...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Marko_NS, nemam ni ja nekih problema, osim što mi se stvarno čini kao da će da pukne kad ga skidam. Ali da su trebali na ovom rangu telefona to bolje da odrade, trebali su.

Mr.Q
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 23:38

Post od Mr.Q »

Dosadni ste vise sa tim poklopcem, tri stranice pricate o njemu kao da je to glavni deo telefona. Valjda ovaj frum sluzi da ljudi pitaju i saznaju nesto vise o nekom telefonu. A vi se uhvatite za nesto vase i samo o tome pricate a ne odgovarate na tudja pitanja. Alal vam vera-pobedili ste, a ovamo postavljate neke uslove i pricate o necem drugom !

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Mr.Q, haha :lol:, ti si legenda covek. Zbog cega tolika nervoza, opusti se malo. Uzimaj telefon i ne brini nista, bolje od ovog nema. Juce sam mu dusu izvadio (prijatelj ga uzeo) i odlican je kao sto su i ostali zakljucili. Moram da priznam da kada jednom uzmes telefon sa ovolikim ekranom posle ti je zao da se vratis na neko (svoje) sokocalo. Internet pici pa cepa a i muzika u sluskama je u odnosu na ranije HTC modele ihaj! Izvin'te al' nisam mogao da sakrijem odusevljenje :).

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

kako se skidaju informacije o vremenu, da li to ide preko gprs-a, moze li i preko WiFi-a? Koliko je realno mesecno potrebno MB za gprs ako ce se telefon na net 99% vremena na net kaciti preko WiFi, tu mislim i na ono konektovanje na GPS gde koliko sam razumeo trosi gprs da pronadje poziciju satelita?

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Nasao sam super sajt gde ima gomila aplikacija i igrica za Android a samim tim i za Desire pa ko je zainteresovan nek posalje poruku

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Da li bilo ko zna neki servis gde bi se mogao dekodirati HTC Desire?
Ja sam danas prosao skoro ceo Novi Sad i nista... :smutny:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

DragutinMilutinovic, postavi pitanje u podforumu "Servisiranje" tj. otvori temu pa ce ti neko od servisera dati odgovor .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

phantom_85, informacije o vremenu se skidaju preko gprs, ali može i preko wifi ukoliko ti je on aktivan. Što se tiče GPS i pozicije satelita koja se skida, to je tako mizerna količina podataka da to ne treba da te brine, oko 20 kb, smešno nešto....koliko ja znam. Što se potrošnje data saobraćaja tiče za takva slučaj koji ti navodiš, stvarno ne mogu da ti pomognem, jer sam na Vip paketu i ne razmišljam....i ne stignem da potrošim onih 900mb....jedva naguram preko pola.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Malopre sam procitao jedan clanak na nekom sajtu,gde lik kaci usb flash memorije i jos 300 nekih cuda na svoj nexus one. Pretpostavljam da bi to moglo i na desire-u da se uradi. Takodje me zanima da li je za tv out potrebna hardverska i/ilii softverska,hm, podrska?? Hvala
ex ivan87

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ceftriaxone, Kontamda ima neka fora da mu se omogući USB host funkcija. Nije to loše za neke situacije.

Inače, meni stigla i crystal case futrola, tokom vikenda ću uslikati pa zakačiti da se vidi i kako to izgleda. Sad čekam još samo onaj "barely there" fazon, koja pokriva samo leđa i ćoškove.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

araphel, hvala! A ovo za tv out? Btw,malopre mi se na fonu pojavila informacija,kao da li hocu da updatujem software na verziju 1.21.405.2. Odradio je to za 5 minuta :D
Evo sta je lik uradio:
http://www.engadget.com/2010/06/04/nexu ... illoscope/
ex ivan87

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

I meni je stigao taj update info. Skinuo sam ali nisam jos instalirao,cekam da dodjem kuci na punjac,za svaki slucaj. Ne znam da li je u pitanju najavljeni update koji bi trebalo da omoguci HD snimanje i divx reprodukciju,videcemo nakon obavljenog posla. :wink:

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Trebalo bi ovo da bude update:

Changes reported:
- Updates bootloader to 0.80
- New radio image
- New youtube app with HQ option (1.6.20E).
- Fixed htc's weather widget (integrated into clock&weather widget) not knowing where you are (1.15.xxx just said the name of the country in some countries).
- SMS issue (from non-numerical senders) is resolved.
- fixed random contact showing when receiving operator SMS.
- fixes the voicemail bug for the French carrier SFR (short voicemail number used to call 911/emergency).
- Messages app now shows a count on the number of messages in the SMS inbox.
- calendar/contacts bug - unable to store contact's birthday - has been fixed.
- Long click on the menu button when in home screen now doesnt pop up the keyboard, like it uselessly did before.
- SMS reader does not show the little smiley androids any more - just the mere types.
- Exchange Company Address Book is now properly working. Was unable to use before the update.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Potvrdjujem da vise nema tastature na dugi pritisak menija, ispravljeno je ovo sa servisnim porukama sto je ubacivao facebook kontakt umesto pravog identiteta posiljaoca, sto se tice smajlija ja ih i dalje imam. Kad isproveravam ostalo, javljam. Snimanje je ostalo na wvga, i nigde ne vidim divx podrsku :smutny:

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Koji navigacioni sistem koristete na Desire-u? Zanima me da li moze da se nadje nesto poput Garmina ili Igo my way za Desire...
Nasao sam jednu jako zanimljivu aplikaciju,pa ako neko voli da trci,vozi bajs ili sta vec moze da proveri... aplikacija se zove CardioTrainer i ima je u Marketu ;)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ovo za brojanje sms-ova je tacno. Mislim da nema nista od divx-a
DragutinMilutinovic, skini motonav,IGO jos uvek nema rezoluciju za desire, bar je ja nisam nasao
ex ivan87

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Gde mogu da nadjem taj motonav? da li bi ti bio problem da postavis link ili da mi posaljes na pp?
Vec sam skinuo iGO i kao sto si rekao neje dobra rezolucija...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

DragutinMilutinovic, Motonav ti je u sustini igo brandiran za motorolu. Poslacu ti ja na pp gde da nadjes sve sto ti treba 8)

Odgovori