HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Еее то нисам знаоvanjuska napisao:Draco, kako mislis ostetio? Pa ne mozes samo backup ristorom da vratis oficijelni rom,moras da stavis novi ...

Чисто да прочачкам мало, да видим шта смо добили са 2.2.tolero napisao:@ Draco Sta ce ti uopste oficijalni rom vidim da si rootovao wildfire, izaslo je par dobrih u zadnje vreme, i svi su bolji od njega, jos ces izgubiti root. Odradi wipe prvo pa pokusaj restore.
Рутоваћу га опет, има времена за чачкање

Леса, баш конфузно, али снашао сам сеlesa0208 napisao:pa imas ono shipped roms pa probaj tamo samo ne znam koji od onih treba da se skine jer mi to nesto tamo konfuzno :/

За мој је била ова верзија.
Инсталирао помоћу HTC Sync, потoм update na 2.2 и то је то.
Ljudi, izvinite ako ponavljam post, ali nigde ne mogu da nadjem gde sam video.. Koje foldere treba da napravim na kartici, za muziku i melodije za poruke, ako hocu da ih koristim kao zvono telefona??
Da me ubijete ne mogu da nadjem...
EDIT:
Jos nesto, kako se ubacuju teme u telefon? Koju zanimljivu koristite???
Da me ubijete ne mogu da nadjem...
EDIT:
Jos nesto, kako se ubacuju teme u telefon? Koju zanimljivu koristite???
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Ljudi kako da instaliram I Go na wildfire? Skinuo sam softver sa ovog linka http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire , al kad ga downloadujem i posle prebacim na telefon ne mogu da ga pronadjem na telefonu, i tako ne mogu da pokrenem instalaciju. Sigurno se vecina vas pita kako ne mogu da pronadjem, ali ja kad prikljucim tel na komp i on ga registruje kao nov disk, otvorim i vidim sadrzaj tog diska, ja to isto posle ne znam da nadjem na telefonu. Prostije receno, ne znam gde da trazim u telefonu gde je memorija sa kartice, ne zmam kako da doprem do nje. Nadam se da nisam bio previse konfuzan.
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Ja znam sve, samo nigde ne mogu da nadjem program sa tom rezolucijom, devojka uzela wildfire, pa malo da gha nabudzim
Video sam sada na xda da si kacio neke slike desktopa i stvarno mnogo lepo izgleda, pa me interesuje jesu li sa tim romom ispravili da slika bude ostrija ili su to samo takvi sckrinovi? 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!