Izgleda da je "zlatna groznica" uhvatila proizvođače mobilnih telefona posle zlatnog iPhone-a, stigao je zlatni S4, a sada i zlatni HTC One sa 24karatnom izradom od zlata
Sve je to ok do onoga trenutka kada bi se i android telefoni nudili ukraseni svarovski kristalima i pravim dijamantima. Kao sto je to i dalje slucaj sa kicericom zvanom iPhone.
Mala primedba , imao sam skoro sve Samsung Galaxy modele a imao sam i HTC skoro sve ... i kad čitam neke ranije postove koliko su ljudi "pljuvali" HTC-ov Sense dođe mi smešno a u poređenju sa Tačvizom (HTC One vs Galaxy S3/S4...), Sense je pojam brzine i stabilnosti ... Jednostavno RADI ODLIČNO , za ovih 15-tak dana koliko ga imam ubacivao sam 2 fabrička i 3 custom ROM-a , "budžio-njakao-dušu mu vadio" ... i ni da zaštuca ... ONE je najbolje od HTC-a do sada .
zoreli napisao:Mala primedba , imao sam skoro sve Samsung Galaxy modele a imao sam i HTC skoro sve ... i kad čitam neke ranije postove koliko su ljudi "pljuvali" HTC-ov Sense dođe mi smešno a u poređenju sa Tačvizom (HTC One vs Galaxy S3/S4...), Sense je pojam brzine i stabilnosti ... Jednostavno RADI ODLIČNO , za ovih 15-tak dana koliko ga imam ubacivao sam 2 fabrička i 3 custom ROM-a , "budžio-njakao-dušu mu vadio" ... i ni da zaštuca ... ONE je najbolje od HTC-a do sada .
I meni je ovo potpuno neverovatno, i ne samo za Sense, za sve Htc-ove stvari. Generalno gledano mnogo je potcenjen. Delimicno su i sami zasluzni za to, ali ljudima koji su upoznati sa situacijom, ne bi trebalo to da promakne.
Komsija Gerasim, živimo u potrošačkom društvu, ljudi u njemu kupuju na osnovu reklame, trenda, mode...
Samsung u našem regionu ima veoma snažnog zastupnika i distributera, prisutan je kod svih operatera mobilne telefonije, pa je zato i prisutan kod korisnika.
I u svetu nije bolja situacija, jer HTC nema adekvatan marketing i pored izvrsnih uređaja.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
potpuno se slazem... juce sam video da je ''neko '' dobio htc desire 500 za koji sam ja samo cuo, nigde ga nisam video ili da znao ga neko ima... prosto me nije zanimalo jer, upravo to - nema reklame, marketing je nula, ''ne privlace paznju korisnika'' ...
medjutim, kada sam pogledao malo specifikacije tih novih desire modela, uopste nisam ostao ravnodusan... pogotovu modeli 500 i 601... a bice jeftiniji od drugih ''napucanih reklamom samsunga''...
m@c|-|oR, situacija sa svetskog trzista je potpuno preslikana i na Srbiju. Doduse bili su oni jedno vreme na nivou Samsunga ali su pali vremenom. Evo sad se dizu polako, nadam se da nece ponoviti iste greske. luca, ako su pametni, trebalo bi da budu makar 3 posto jeftiniji. Gledam ljudi uzimaju Galaxy ovo, Galaxy ono, bez nekog razmisljanja, jer vide da vecina isto to ima. S3 koji imam trenutno je ok, ali brate nekad ne mogu da verujem koliko sporo otvara pojedine aplikacije. Bolje da sam ostao na Hoxu
Izvinjavam se na off, ali vec nekoliko puta sam drzao ovaj telefon u ruci ( kod operatera) i meni se uopste ne svidja njegov izgled. Ne znam jednostavno mi se ne svidja, lepsi su mi bili oni desire, ili one s
Posle nekoliko dana koriscenja, odusevljenje ne prestaje !
Koristim HTC telefone jos od Qtek ere (2007.god) i odgovorno tvrdim da je HTC One ubedljivo najbolji do sada. Jednostavno radi savrseno i bez ikakvih bagova. Ekran je sjajan, integrisani stereo zvucnici rade izuzetno, daju kvalitetan zvuk i da budem iskren, nikada nisam cuo da bilo koji telefon daje tako dobar zvuk. Baterija bez ikakvih problema izdrzi od jutra do veceri, jos i ostane viska koja desetina procenata. Kamera je super. Fotografije i video snimci koje pravi su odlicni, narocito u zatvorenim prostorijama i po mraku.
U toku jednog dana sam uporedo koristio S4 i One i mogu da potvrdim sve sto je Zoreli rekao. HTC wins !
P.S. HTC ONE je jednostavno najbolje od HTC-a do sada !
Sa prethodnim i ovim poslednjim modelom su uspeli i ne sumnjam da će tako i nastaviti. Što se mene tiče, HTC je od uvek bio ispred Samsunga i ostale konkurencije. Jedino na SGS2 nisu imali adekvatan odgovor, mada su bili veoma, veoma blizu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.