HTC One (M7)

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: HTC One

Post od znemanja »

Svako brani svoga konja za trku :) :) :)

......................................................
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Izgleda da je "zlatna groznica" uhvatila proizvođače mobilnih telefona :) posle zlatnog iPhone-a, stigao je zlatni S4, a sada i zlatni HTC One sa 24karatnom izradom od zlata :D

http://www.autoexclusive.rs/vesti/lifes ... ni-htc-one
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve je to ok do onoga trenutka kada bi se i android telefoni nudili ukraseni svarovski kristalima i pravim dijamantima. Kao sto je to i dalje slucaj sa kicericom zvanom iPhone.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Mala primedba , imao sam skoro sve Samsung Galaxy modele a imao sam i HTC skoro sve ... i kad čitam neke ranije postove koliko su ljudi "pljuvali" HTC-ov Sense dođe mi smešno a u poređenju sa Tačvizom (HTC One vs Galaxy S3/S4...), Sense je pojam brzine i stabilnosti ... Jednostavno RADI ODLIČNO , za ovih 15-tak dana koliko ga imam ubacivao sam 2 fabrička i 3 custom ROM-a , "budžio-njakao-dušu mu vadio" ... i ni da zaštuca :) ... ONE je najbolje od HTC-a do sada .
16 godina na forumu MOBILNISVET

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

16 godina na forumu MOBILNISVET

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
:: Mate 7

Post od Komsija Gerasim »

zoreli napisao:Mala primedba , imao sam skoro sve Samsung Galaxy modele a imao sam i HTC skoro sve ... i kad čitam neke ranije postove koliko su ljudi "pljuvali" HTC-ov Sense dođe mi smešno a u poređenju sa Tačvizom (HTC One vs Galaxy S3/S4...), Sense je pojam brzine i stabilnosti ... Jednostavno RADI ODLIČNO , za ovih 15-tak dana koliko ga imam ubacivao sam 2 fabrička i 3 custom ROM-a , "budžio-njakao-dušu mu vadio" ... i ni da zaštuca :) ... ONE je najbolje od HTC-a do sada .
I meni je ovo potpuno neverovatno, i ne samo za Sense, za sve Htc-ove stvari. Generalno gledano mnogo je potcenjen. Delimicno su i sami zasluzni za to, ali ljudima koji su upoznati sa situacijom, ne bi trebalo to da promakne.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Komsija Gerasim, živimo u potrošačkom društvu, ljudi u njemu kupuju na osnovu reklame, trenda, mode...
Samsung u našem regionu ima veoma snažnog zastupnika i distributera, prisutan je kod svih operatera mobilne telefonije, pa je zato i prisutan kod korisnika.
I u svetu nije bolja situacija, jer HTC nema adekvatan marketing i pored izvrsnih uređaja.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

potpuno se slazem... juce sam video da je ''neko :lol: '' dobio htc desire 500 za koji sam ja samo cuo, nigde ga nisam video ili da znao ga neko ima... prosto me nije zanimalo jer, upravo to - nema reklame, marketing je nula, ''ne privlace paznju korisnika'' ...

medjutim, kada sam pogledao malo specifikacije tih novih desire modela, uopste nisam ostao ravnodusan... pogotovu modeli 500 i 601... a bice jeftiniji od drugih ''napucanih reklamom samsunga''... :)

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta

m@c|-|oR, situacija sa svetskog trzista je potpuno preslikana i na Srbiju. Doduse bili su oni jedno vreme na nivou Samsunga ali su pali vremenom. Evo sad se dizu polako, nadam se da nece ponoviti iste greske.
luca, ako su pametni, trebalo bi da budu makar 3 posto jeftiniji. Gledam ljudi uzimaju Galaxy ovo, Galaxy ono, bez nekog razmisljanja, jer vide da vecina isto to ima. S3 koji imam trenutno je ok, ali brate nekad ne mogu da verujem koliko sporo otvara pojedine aplikacije. Bolje da sam ostao na Hoxu :)

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Komsija Gerasim napisao:Bolje da sam ostao na Hoxu :)
A posle mene baraba pita što sam tako vezan za HTC? :D :D :D
c c c c
Kineska Poslovica

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Izvinjavam se na off, ali vec nekoliko puta sam drzao ovaj telefon u ruci ( kod operatera) i meni se uopste ne svidja njegov izgled. Ne znam jednostavno mi se ne svidja, lepsi su mi bili oni desire, ili one s

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Sve je stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati.
....................................................

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

znemanja, +1
slavisaj, na koji misliš? One X ili neki drugi?
Kineska Poslovica

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Posle nekoliko dana koriscenja, odusevljenje ne prestaje !

Koristim HTC telefone jos od Qtek ere (2007.god) i odgovorno tvrdim da je HTC One ubedljivo najbolji do sada. Jednostavno radi savrseno i bez ikakvih bagova. Ekran je sjajan, integrisani stereo zvucnici rade izuzetno, daju kvalitetan zvuk i da budem iskren, nikada nisam cuo da bilo koji telefon daje tako dobar zvuk. Baterija bez ikakvih problema izdrzi od jutra do veceri, jos i ostane viska koja desetina procenata. Kamera je super. Fotografije i video snimci koje pravi su odlicni, narocito u zatvorenim prostorijama i po mraku.

U toku jednog dana sam uporedo koristio S4 i One i mogu da potvrdim sve sto je Zoreli rekao. HTC wins !

P.S. HTC ONE je jednostavno najbolje od HTC-a do sada !

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Mislim na ovaj htc one. I ja sam koristio htc telefone , dok su jos imali windos mobile, ali ni jedan sa androidom

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

slavisaj, onda je definitivno:
znemanja napisao:Sve je stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati.
Jer se meni upravo dizajn na One sviđa.
Kineska Poslovica

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Da, sve je stvar ukusa, samo sam hteo da kazem da sam ga zagledo vise puta, bas zbog toga jer se svima svidja, a mene nije nesto odusevio :smutny: :unsure:

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

slavisaj, siguran sam da bi veoma brzo promenio mišljenje kada bi ti u posed došao jedan One. :wink:

Komsija Gerasim
Entuzijasta
Entuzijasta

Izvukli su neki maksimum, jer moraju da se vrate u igru. Imam utisak da ce to i uspeti ako to urade sa jos bar 2-3 sledeca flagship modela.

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Sa prethodnim i ovim poslednjim modelom su uspeli i ne sumnjam da će tako i nastaviti. Što se mene tiče, HTC je od uvek bio ispred Samsunga i ostale konkurencije. Jedino na SGS2 nisu imali adekvatan odgovor, mada su bili veoma, veoma blizu.

Odgovori