HTC One S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
AW: HTC One S
Pa od vode nije sigurno...jer se meni to isto desavalo...e sad...pisao sam vec da.je.meeni dva puta fon ispao i to se bass dobro ostetio na.coskovima...pa kad.je.poceo fon da budali...mislio sam daa je do toga...aali eto na svu moju srecu bilo je do aplikacija...
Huawei
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Re: HTC One S
ipa mi je drago da ti je do aplikacija.
A zao mi je sto se oštetio Fon je prelep i predobar,samo sto ga oni ustali sa njihovim glupostima...Veliki poooZzz

Ljudi jel ima negde da se kupi neka dobra obloga osim onih terracel tupavih...sve na isti fazon?
http://www.pocket-lint.com/news-gallery ... es/2#image
http://www.talkandroid.com/107146-offic ... excases02/
Ovako nekih malo zanimljivijih kao za one x ili neke ultra thin?
http://www.pocket-lint.com/news-gallery ... es/2#image
http://www.talkandroid.com/107146-offic ... excases02/
Ovako nekih malo zanimljivijih kao za one x ili neke ultra thin?

- djosa@
- Redovni učesnik
oleeeeee stiglo i nama konacno pojacanje hahha. tj JB skidam cim dodjem kuci pa cemo videti poboljsanja...
jel ti radi igo posle update-a, kod mene ne radi a uradio sam hard reset
ne znam, onaj sto je radio na ics-u sada ne radi, izbacuje iz aplikacije a instalira je 

- djosa@
- Redovni učesnik
ma radi,ja nisam hteo da radim nikakav h.r...I nije to obavezno,ali iGO sljaka...Svidja mi se dosta toga....I isprobao sam Quandrant test,i kad bi to bilo merilo,JB nije doneo vise od 400 poena.
proradio je igo, posle instalacije zorelijevog vratim stari sto sam imao i sada radi, ne znam kako ali radi
na qadrantu pokazuje 4200 poena, vise nego na ics-u, radi isto kao sto je radio, mass storage direktno ukljucuje cim ubacis usb, za sada toliko
na qadrantu pokazuje 4200 poena, vise nego na ics-u, radi isto kao sto je radio, mass storage direktno ukljucuje cim ubacis usb, za sada toliko
Poslednja izmena od faki85 u Uto, 05. Feb 2013. 11:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- djosa@
- Redovni učesnik
pa za sada ja sam zadovoljan....meni baterija osetno traje duze...Jer testiram stednju energije,i mogu reci da je to odradjeno lepo...Kamera je brza i malo bolja...Ima par dodatih scena...Sve ucsvemu jos vise volim sense... 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
- :: Lg G flex 2
- :: nokia lumia 920
Meni od kako sam odradio apdejt,baterija osetno duze traje. A danas je bas izmaltretiran.

- djosa@
- Redovni učesnik
jedno pitanjce.....jeli primecujete kada zumirate sliku (dva puta brzo dodirivanje displeja) da se slika izostrava "odgore na dole" to pre nisam primecivo a sada da.....
I svidja mi se opcija kada se zadrzi dugme "home " pokrece gugl pretrazivac...
I svidja mi se opcija kada se zadrzi dugme "home " pokrece gugl pretrazivac...

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Mom prijatelju se dešava da nemože da isključi Cell Broadcast na One S, odštiklira i kad restartuje telefon opet je štiklirano ... baš ga izluđuje što stalno dobija izveštaje na koju je baznu stanicu nakačen , ja sam probao sve varijante ali nemože trajno da se isključi ... kako je kod vas ???
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2011. 22:22
- :: Lg G flex 2
- :: nokia lumia 920
Kod mene tog problema nema,nije ga bilo ni pre,a nema ga ni sad posle apdejta. 

Ni ja nemam taj problem
- djosa@
- Redovni učesnik
ljudi jedno pitanjce.Dali se i vama desava,da prilokom dolaznog poziva,oglasava se mali prednji zvucnik..A ne zadnji.to mi se desava,na svakom trece ili cetvrtom pozivu...I kada mi je fon u dzepu,cesto zbog toga nista nisam cuo.....
Jel neko uspeo da namesti flash player a da ne rootuje telefon, glupo sto su izbacili flash podrsku
- djosa@
- Redovni učesnik
,Re: HTC One S
momci jel se i kod vas devava sl...Kada vam je ukljucena AUTO.ROTACIJA i tada snimate neki klip...I posle kad gledate taj klip,okrenut je na stranu..Bas mi je tooo bzv.I isto tako kada prebacim na komp video klip ne izokrenut...Osim gasenja A.R,pre snimanja video klipa...Sto je nemoguce setiti se svaki puuut...Postoji li nelo resenje...I dali ima neki program koji video moze da okrene...I pre nadogradnje JB u podesavanjima za pristupne tacke internetu,imao sam dva Apn-a i mogao sam da prebacujem na koji hocu...A posle nadogradnjevna JB,ima sam samo jedan APN ja uneo novi i tacan je u potpunosti...Ali nemogu da ih menjam,tj nemogu da prebacujem i da biram preko.kojeg Apn da idem
puce staklo od touch screena
, ako neko ima da proda neka se javi na pm