HTC One (M8)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One (M8)
Jeste meni, bas juce kad sam htio da kucam wifi password. Mora da je neki bug.
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 02. Jun 2015. 19:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Pozdrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Pozdrazumeva se da na njega odgovaraš.
Jel neko uspeo da promeni dpi na stocku? Ja pokusavam preko textroider dpi changer ali ne ide. Dok na cm12 romu hoce da promeni dpi
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam ni pokušavao da menjam dpi.
Progreziv, nije .
Progreziv, nije .
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
zasto mi komp vise ne prepoznaje telefon kao mass storage?? veliki minus..
na kompu je win8.1 na fonu je lolipop...?
na kompu je win8.1 na fonu je lolipop...?
Samo nek se rolaju....sarme.
- Baraba
Na win7 normalmo prepoznaje .
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Baraba će ti reći da pređeš. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dobijas bolju izradu, bolji zvuk i prosto sve leti na m8. Gubis bolju kameru, izmenljivu bateriju i lakocu rutovanja/menjanja romova.
Koliko bi ovaj m8 bio savrsen da ima bolju kameru. 

- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Pa m8 se rutuje za 20 minuta, u čemu je problem? Kamera jeste lošija...
- Baraba
Ako ti nije bitna kamera prelz je pun pogodak. Ok je kamera za fotke na fonu, slanje viber, fejs... u stvari ona je odlična ali su slike 4MP.simkenzy napisao:Misljenja za prelaz sa LG G3 na M8? Pozitivne/negativne stvari?
Dobio bi sjajnu izradu, perverzan zvuk na slušalicama i zvučniku, bolju bateriju, lepši i brži android (tačno, sve leti). Ne moraš da popravljaš telefon fiksevima da bi radio kako treba. Plus telefon koji se izdvaja od ostalih, ne nosi većina ovaj fon, drži i cenu.
Što se tiče kvaliteta razgovora, rekao bih da je telefon za klasu iznad ostalih, uporedo koristim i iP5s. Definitivno HTC nosi 1. mesto po pitanju kvaliteta razgovora, samsung odmah iza, nijansa je u pitanju, iphone klasa ispod htc i samsunga.

Poslednja izmena od Baraba u Ned, 28. Jun 2015. 11:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel moze nego da uporedi ovaj telefon sa E8? Kamera je bolja,a jeftiniji je,sta je caka? Losija izdrada mozda
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Najveća razlika je u izradi i kameri. Međutim ima i još par manjih razlika: http://m.androidcentral.com/htc-one-e8- ... difference
Pa ispade da je E8 od plastike sa 13 mpx i da su slike po danu bolje a u low light standardno ne tako dobre...ne znam sta da mislim,nije to tako lose 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Po meni E8 nema najjači adut One linije - kvalitet izrade. Sumnjam da je ta kamera na E8 i približno dobra kao one na S5/G3. Možda u rangu S4. Ne znam kako se kreće cena za E8, ali mislim da ima boljeg izbora ako ne M8.
Pregledao sam sad reviewove neke,ne svidja mi se kako izgleda ,mnogo bolje kuciste na M8,a kamera uopste nije toliko poboljsana,corak.
- Baraba
Tyrael, postavio sam gore dve slike (sunčan dan i uslovi slabije osvetljenost) i jednu panoram sa M8, pa vidi da li ti odgovara kamera 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Koliko sam ja uspeo da vidim, fotke nisu uopšte loše u iole ok uslovima. I kada se prebaci na komp i gleda, to je dosta kvalitetna fotografija. Jedino što se radi o 4mp pa pri zumiranju dolazi do izražaja nedostatak detalja.
- Baraba
U lošijim uslovima, da kažem u uslovima slabije osvetljenosti fotke su među boljima, baš su dobre. Jedino što su 4MP, mala rezolucija.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nisam video realne slike u slabijim uslovima pa neću da komentarišem. Mislim "realne" u smislu od nekog druga ili ovde sa foruma. Jesam u review na yt ali te fotke uvek uzimam sa dozom rezerve. Mada sam čuo da se prave odlične low-light fotke.