HTC Desire HD

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Evil_Zo, imas dva nacina da uradis reset, pogledaj ovde:

http://www.htc.com/www/howto.aspx?id=90 ... 1&p_id=324

:wink: :wink:
and justice for all...

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Hvala Dream Weaver, to je to ;)
Evo dansa se nije restartovao, cekacu jos koji put, nikako mi se ne instalira sve iz pocetka :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Evil_Zo, nema na cemu :)

nadam se da neces morati da radis reset :wink:
and justice for all...

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

Zanima me da li je neko uzeo telefon u VIP-u, ako jeste, imao bih par pitanja:

Sta sve dobijete u paketu s' telefonom?
Da li je telefon vezan za VIP mrezu ili moze da radi i sa drugom karticom?
Koliko dugu garanciju daju ne telefon?

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

Nebitno da li je VIP ili Telenor ali uz fon u kutiji dobijes:
- Usb kabel / punjac
- Karticu od 8 BG
- Sluske
- Uputstvo za upotrebu!

Moj sa Telenora moze da radi sa bilo kojom karticom i mislim daje tako i sl sa ostalima.
Garanciju dobijes na 24meseca!

Ja bih imao jedno pitanje. Uradio sam sinhronizaciju sa FB i sada me nervira kalendar koji pokazuje sve rodjendane onih koje imam na FB. Jel to moguce nekako obrisati ili iskljuciti?
HTC DESIRE HD

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

PrincIP, hahahah e vidis, a ja hocu da mi izbacuje kalendar te rodjendane sa FB, a ne mogu nikako da nadjem kako da sinhronizujem to. Desilo mi se to samo na stock romu dok sam imao, kako sam zamenio za leedroid od tad nece sam da radi tu sinhronizaciju. DObro ja koristim obican Desire, al to je to.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Na Telenoru su samo u prvoj seriji bili otkljucani, poslije su bili kodirani. Ne znam kakva je situacija sa zadnjim serijama...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Sto se tice telenora tako je bilo i sa HD2 prvo su bili otkljucani a kad sam ja uzimao HD2 bio je zakljucan :( :cry:
and justice for all...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Desio se jedan problem na telefonu sa signalom. E sad ne znam jel do telefona ili do mreze. Naime, kad je upaljen automatski mode tj. kao na nokijama dual mode upali se 3G mreza ali je skroz slaba tamo gdje je oduvijek bila puna. Bude jedna eventualno 2 crtice ili nestane pa se prebaci na EDGE. Kad se stavi samo GSM bude uvijek pun signal a samo 3G gubi se signal ili je izuzetno slab. Telefon je star 2 mjeseca, kupljen i koristi se u Svajcarskoj. Pozivan je call centar (mreza je Sunrise ako nekome nesto znaci) i kazu da kod njih nema nikakvih problema i da je mozda do SIM kartice. Zanima me vase misljenje da li je tako nesto moguce da je do SIM kartice i ako nije onda sta bi moglo biti problem, da li hardver ili softver. Cekam sad da dodje djevojka sa telefonom pa da probam neki reset svega a prvenstveno da vidim kako ce se ovdje ponasat sa 3G signalom. Jel se jos ikome desavao taj problem? Pozdrav

Maneken
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 15:37

Post od Maneken »

Nakon godinu dana koriscenja crkao mi je HTC HD2 (do tada radio odlicno), i posto u Telenoru nemaju vise HD2, dobio sam novi Desire HD. Da covek ne poveruje da neko na taj nacin ispostuje garanciju i da dobijes dosta skuplji model kao zamenu :D

Sad treba da se odviknem od Windows platforme i naviknem na Andorid.
Je l' ima neko ideju kako da instaliram srpski, tj. cirilicu na Desire HD? Na HTC HD2 sam imao instaliran SPB Keyboard, i preko njega imao cirilicu. Medjutim, ovaj program jos nije radjen u Android verziji.

cubrovic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Feb 2010. 02:43
Kontakt:

Post od cubrovic »

Maneken, dobro dosao u Android svet. Ako mislis na tastaturu sa cirilicom onda je odgovor lak

http://www.android.co.rs/strana---andro ... board.html

Dalje na sajtu imas ostale nase programe pa sta ti treba stavljaj.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Maneken, ja sam moj HD2 odneo pre mesec dana i jos uvek nisam dobio nikakve informacije da li ce ga popraviti ili ce mi zameniti telefon.

Kada si ti odneo tvoj HD2 i nakon kog vremena su ti zamenili telefon? pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

PrincIP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 16:12
Kontakt:

Post od PrincIP »

vanjuska, Ne znam sto bih ti kazo! :) Meni je palo na pamet da izbrisem aplikaciju i mozda ce tada izgubiti kalendar ali sumnjam! :/
HTC DESIRE HD

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

vanjuska, nemi je na leedroidu izbaciovao FB rodjendane u kalendaru, samo sam prvo morao da sinhronizujem kontakte sa FB. 8) 8)

janka_88, nikad nisam imao takav problem pa ne mogu nista da ti kazem. Jel si mozda menjao ROM i radio?
and justice for all...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Dream Weaver, nista nije zamijenjeno. Nije ni root-ovan ni bilo sta, ROM je fabricki. Stvarno ne kontam u cemu je problem?

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Sta si uradio? Jel si zameni karticu? jel si probao fabricki reset mozda? 8) 8)
and justice for all...

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Evo dosla je djevojka u Banja Luku i sa njihovom karticom joj je pun 3G signal skoro uvijek, mada zna varirati nekad, tipa padne sa 4 na 3 pa na 2 i onda se vrati ali to je nekad. Uglavnom 3 ili 4. Ubaci mtel karticu isto tako dobar signal i stabilan i ne gubi se. Izgleda ipak da je do njihove mreze iako tvrde suprotno u call centru. Fabricki reset mislim da nema potrebe da radim s obzirom da ovdje sve dobro funkcionise. Pozdrav

Maneken
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 15:37

Post od Maneken »

@ cubrovic
Hvala puno! To je to sto sam trazio.

@ nemanjale
Prvi put sam odneo na servis, i vratili su mi posle nedelju dana. Na izvestaju je pisalo da su uradili samo hard reset i instalaciju nove verzije OS-a. Preuzeo sam telefon, medjutim, sutradan opet isti simptomi, nije hteo da se upali. Otisao sam ponovo u Telenor, pa su mi rekli da ce brze biti ako odnesem direktno u ovlasceni servis. To sam i uradio, sa Telenor garancijom sam otisao u servis i rekao da provere sta je sa telefonom, i da ne rade samo hard reset, jer to nije resilo problem. Nakon nekih 10-ak dana pozvali su me iz servisa i rekli da telefon ne moze da se popravi jer ima neki visestruki kvar. Sa tom potvrdom iz servisa otisao sam u Telenor. Posto se HD2 vise ne prodaje, dali su mi da izaberem novi HD7 ili Desire HD. Uzeo sam Desire HD i to je to.

Moras da ih zoves redovno i da proveravas dokle je dogurao servis. Mesec dana je mnogo, zovi ih bar nek ti daju informaciju dokle su dogurali u servisu.

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

O da, sjajne vijesti!!! Upravo download-ujem zvanicni HTC Desire HD Android 2.3 update! B-)

http://pocketnow.com/android/htc-rolls- ... credible-s

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

:) Sve OK? Koliko je "MB težak" 2.3? Jel svi podaci ostaju netaknuti, ako se dobro sećam tako je bilo sa Desire na Froyo update :)
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori