Zanima me da li je neko uzeo telefon u VIP-u, ako jeste, imao bih par pitanja:
Sta sve dobijete u paketu s' telefonom?
Da li je telefon vezan za VIP mrezu ili moze da radi i sa drugom karticom?
Koliko dugu garanciju daju ne telefon?
Nebitno da li je VIP ili Telenor ali uz fon u kutiji dobijes:
- Usb kabel / punjac
- Karticu od 8 BG
- Sluske
- Uputstvo za upotrebu!
Moj sa Telenora moze da radi sa bilo kojom karticom i mislim daje tako i sl sa ostalima.
Garanciju dobijes na 24meseca!
Ja bih imao jedno pitanje. Uradio sam sinhronizaciju sa FB i sada me nervira kalendar koji pokazuje sve rodjendane onih koje imam na FB. Jel to moguce nekako obrisati ili iskljuciti?
PrincIP, hahahah e vidis, a ja hocu da mi izbacuje kalendar te rodjendane sa FB, a ne mogu nikako da nadjem kako da sinhronizujem to. Desilo mi se to samo na stock romu dok sam imao, kako sam zamenio za leedroid od tad nece sam da radi tu sinhronizaciju. DObro ja koristim obican Desire, al to je to.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Desio se jedan problem na telefonu sa signalom. E sad ne znam jel do telefona ili do mreze. Naime, kad je upaljen automatski mode tj. kao na nokijama dual mode upali se 3G mreza ali je skroz slaba tamo gdje je oduvijek bila puna. Bude jedna eventualno 2 crtice ili nestane pa se prebaci na EDGE. Kad se stavi samo GSM bude uvijek pun signal a samo 3G gubi se signal ili je izuzetno slab. Telefon je star 2 mjeseca, kupljen i koristi se u Svajcarskoj. Pozivan je call centar (mreza je Sunrise ako nekome nesto znaci) i kazu da kod njih nema nikakvih problema i da je mozda do SIM kartice. Zanima me vase misljenje da li je tako nesto moguce da je do SIM kartice i ako nije onda sta bi moglo biti problem, da li hardver ili softver. Cekam sad da dodje djevojka sa telefonom pa da probam neki reset svega a prvenstveno da vidim kako ce se ovdje ponasat sa 3G signalom. Jel se jos ikome desavao taj problem? Pozdrav
Nakon godinu dana koriscenja crkao mi je HTC HD2 (do tada radio odlicno), i posto u Telenoru nemaju vise HD2, dobio sam novi Desire HD. Da covek ne poveruje da neko na taj nacin ispostuje garanciju i da dobijes dosta skuplji model kao zamenu
Sad treba da se odviknem od Windows platforme i naviknem na Andorid.
Je l' ima neko ideju kako da instaliram srpski, tj. cirilicu na Desire HD? Na HTC HD2 sam imao instaliran SPB Keyboard, i preko njega imao cirilicu. Medjutim, ovaj program jos nije radjen u Android verziji.
Evo dosla je djevojka u Banja Luku i sa njihovom karticom joj je pun 3G signal skoro uvijek, mada zna varirati nekad, tipa padne sa 4 na 3 pa na 2 i onda se vrati ali to je nekad. Uglavnom 3 ili 4. Ubaci mtel karticu isto tako dobar signal i stabilan i ne gubi se. Izgleda ipak da je do njihove mreze iako tvrde suprotno u call centru. Fabricki reset mislim da nema potrebe da radim s obzirom da ovdje sve dobro funkcionise. Pozdrav
@ nemanjale
Prvi put sam odneo na servis, i vratili su mi posle nedelju dana. Na izvestaju je pisalo da su uradili samo hard reset i instalaciju nove verzije OS-a. Preuzeo sam telefon, medjutim, sutradan opet isti simptomi, nije hteo da se upali. Otisao sam ponovo u Telenor, pa su mi rekli da ce brze biti ako odnesem direktno u ovlasceni servis. To sam i uradio, sa Telenor garancijom sam otisao u servis i rekao da provere sta je sa telefonom, i da ne rade samo hard reset, jer to nije resilo problem. Nakon nekih 10-ak dana pozvali su me iz servisa i rekli da telefon ne moze da se popravi jer ima neki visestruki kvar. Sa tom potvrdom iz servisa otisao sam u Telenor. Posto se HD2 vise ne prodaje, dali su mi da izaberem novi HD7 ili Desire HD. Uzeo sam Desire HD i to je to.
Moras da ih zoves redovno i da proveravas dokle je dogurao servis. Mesec dana je mnogo, zovi ih bar nek ti daju informaciju dokle su dogurali u servisu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.