HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Da li se nekome desavalo da telefon kada se par sati ne koristi i uzme se normalno da se otkljuca pritiskom na dugme iznad ekrana on se samo restartuje? Napominjem da telefon bude hladan i da je u malo hladnijoj prostoriji ali nista pretjerano. Kad se cesce rukuje sa njim nema nikakvih restartovanja ali kad bude par sati bez koristenja tako se desi. Jel moguce da je od hladnoce iako nije uopste minus temp. vec nekih 10-ak stepeni? Pozdrav
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
nisu mi jasne stvari sa ovim novim updatom. ranije kada sam gledao kako izgleda gingerbread na youtubeu on je imao potpuno novu tastaturu, drugaciji main menu, dosta stvari je bilo drugacije koje ja sada sa ovim update-om uopste nisam dobio. nije mi jasno o cemu se radi. kao da je neki polovican update u pitanju. jel moze neko da mi pojasni o cemu se radi?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam primjetio da je meni malo drugaciji. Tj. podijeljen je na neki nacin u stranice i pomjeranjem prema dole on prebaci na sljedecu "stranu" i ima mala linija izmedju koja dijeli i jos u donjem dijelu ekrana ima dodatak neki kao FAVORITES pa ima DOWNLOADS i APPLICATION. U glavnom meniju kad se povuce odozgo ona linija kad se citaju mail-ovi il tak neke stvari ima dodatna opcija, tj. kao neke precice da se brze ukljuci/iskljuci GPS, WiFi, Bluetooth i jos neke opcije. Nisam imao vremena da istrazim da li se tu moze jos nesto dodati ili promijeniti. Uglavnom osjetno brze radi nego sa starom verzijom. Pozz
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Sitnih promjena je podosta, ja cu izdvoiti ono sto je meni vazno:
- telefon jednostavno mnogo bolje radi, nema nikakvih bagova, sve radi glatko i sigurno, narocito se sve to odnosi na HTC Sense koji je imao svojih bubica - sada toga jednostavno nema!
- telefon je bar 15% brzi u radu
- mnoge aplikaje koje imam su u zadnje vrijeme sa najnovijim update-ima ili kocile ili bagovale - sada sve radi brzo, glatko i bez bagova (logicno, novi update-i nose podrsku za Gingerbread...)
- meni se bas dopada sto je skrolovanje uradjeno stranicno, mnogo mi je lakse za oci kada dugo koristim telefon.
- novi status bar - imate pored notifikacije i brze switchere (iako ja za ovo koristim Quick settings aplikaciju ali je svakako super stvar)
- VRHUNSKA nova stvar mi je sto je sada application manager u settings-u gotovo trenutno brz! Nema vise dosadnog cekanja dok izlista sve aplikacije kad zelim nesto brzo da obrisem, tako da zbogom Easy Uninstaller-u sa Market-a, ne treba mi vise.
- ono sto je bas super update - zvuk je MNOGO GLASNIJI! Ipak je bio malko tih na max volume, sada je odlican!
Ima tu svasta nesto sitno ali fino, nego ja stalno zaboravljam pa cu izgleda jos dopisivati
marens, to o cemu ti pricas je sirovi Gingerbread koji imas samo u Google Nexus S-u (mada za cas sve to napravis koristeci ADW.Launcher i odgovarajucu Gingerbread temu). Preko toga ide HTC-ov Sense, ali vjerovatno si primjetio da su ikonice u status baru ipak drugacije.
bezbi, batali task killer-e, na Androidu 2.2+ ti to ne treba. A narocito sa ovakvim hardware-om
Uninstaliraj i opusti se (eventualno da ostavis SystemPanel koji pride ima dosta korisnih stvari)...
- telefon jednostavno mnogo bolje radi, nema nikakvih bagova, sve radi glatko i sigurno, narocito se sve to odnosi na HTC Sense koji je imao svojih bubica - sada toga jednostavno nema!
- telefon je bar 15% brzi u radu
- mnoge aplikaje koje imam su u zadnje vrijeme sa najnovijim update-ima ili kocile ili bagovale - sada sve radi brzo, glatko i bez bagova (logicno, novi update-i nose podrsku za Gingerbread...)
- meni se bas dopada sto je skrolovanje uradjeno stranicno, mnogo mi je lakse za oci kada dugo koristim telefon.
- novi status bar - imate pored notifikacije i brze switchere (iako ja za ovo koristim Quick settings aplikaciju ali je svakako super stvar)
- VRHUNSKA nova stvar mi je sto je sada application manager u settings-u gotovo trenutno brz! Nema vise dosadnog cekanja dok izlista sve aplikacije kad zelim nesto brzo da obrisem, tako da zbogom Easy Uninstaller-u sa Market-a, ne treba mi vise.
- ono sto je bas super update - zvuk je MNOGO GLASNIJI! Ipak je bio malko tih na max volume, sada je odlican!
Ima tu svasta nesto sitno ali fino, nego ja stalno zaboravljam pa cu izgleda jos dopisivati

marens, to o cemu ti pricas je sirovi Gingerbread koji imas samo u Google Nexus S-u (mada za cas sve to napravis koristeci ADW.Launcher i odgovarajucu Gingerbread temu). Preko toga ide HTC-ov Sense, ali vjerovatno si primjetio da su ikonice u status baru ipak drugacije.
bezbi, batali task killer-e, na Androidu 2.2+ ti to ne treba. A narocito sa ovakvim hardware-om

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
varicak, moj subjektivni utisak je da baterija ipak traje bar jedno 10% duže, mada ovih dana baÅ¡ intenzivno koristim telefon tako da ga punim bar 3 puta dnevno, tako da ne mogu da dam baÅ¡ precizan sud. 
S druge strane, mnogi ljudi, pre svega na XDA forumima takodje kažu da je trajanje baterije poboljšano, tako da ipak mislim da jeste.

S druge strane, mnogi ljudi, pre svega na XDA forumima takodje kažu da je trajanje baterije poboljšano, tako da ipak mislim da jeste.
iPhone 4 16GB SIM Free
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Ima tu jedna potpuno kretenska stvar koja je ostala i nisu je ispravili. U HTC-ovoj aplikaciji za poruke i dalje SMS Delivery Report dolazi kao zasebna poruka, to me izludjuje! Na obicnom Desire-u dok je imao jos Android 2.1, sve je bilo normalno, report je dio poslate poruke, ali na DHD-u je to potpuno retardirano! Pa da li je moguce da su to ostavili tako? Ne vidim nikakvu logiku? I sada pored fantasticnih widgeta za SMS, ja moram da koristim Handcent ili GoSMS, KRETENIZAM !!!
Ne znam za Vas ali velika novost za mene je što je konačno ubačen i naš jezik u meni, tako da ako želite moguće je koristiti ćirilicu za sve menije i natpise u telefonu.
Što se tiče pisanja poruka od samog početka koristim Handcent pošto mogu da korigujem veličinu slova uz obavezan SMS backup program pošto sam imao neprijatno iskustvo sa brisanjem oko 2000 SMS poruka iz telefona.
Nisam primetio da je telefon ništa glasniji pošto koristim MP3 fajlone za alarme i zvono umesto fabričkih.
Glavni nedostatak za mene je u korištenju kamere - još uvek nije moguće pauzirati i nastaviti video zapis !!!
Što se tiče pisanja poruka od samog početka koristim Handcent pošto mogu da korigujem veličinu slova uz obavezan SMS backup program pošto sam imao neprijatno iskustvo sa brisanjem oko 2000 SMS poruka iz telefona.
Nisam primetio da je telefon ništa glasniji pošto koristim MP3 fajlone za alarme i zvono umesto fabričkih.
Glavni nedostatak za mene je u korištenju kamere - još uvek nije moguće pauzirati i nastaviti video zapis !!!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
banana, vidis nisam primetio da ne moze da se nastavi snimanje tj. da se pauzira, moracu da proverim (sad mi je telefon zauzet, prebacujem neku povecu igricu na sd
)
janka_88, koja crvena linija? Meni se to ne pojavljuje a ne secam se da se pojaljivalo
Probaj da iskljucis spell check ili recnik ili tako nesto

janka_88, koja crvena linija? Meni se to ne pojavljuje a ne secam se da se pojaljivalo

Probaj da iskljucis spell check ili recnik ili tako nesto

and justice for all...