HTC One X

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Re: HTC One X

Post od xerosoft »

lovra, ako moze pitanje da ne gusimo temu kako si uzeo one x+preko mts na koju tarifu i imas li kakve pogodnosti jer i ja planiram isto da uzmem taj tel preko mts-a
Iphone 4s white clear install

lovra
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
:: HTC ONE X+
:: NOKIA E71

Post od lovra »

xerosoft, uzeo sam ga u poslovnici u ns-u,sasvim normalno otisao i uzeo telefon uz mixnet xxl za dinar,nisam imao nikakve pogodnosti! Dosta dugo ga nije bilo na stanju pa sam cekao da dodje nova tura telefona... Jedino sam se zeznuo i nisam gledao kakve su slusalice pa mi nisu dali poklon sluske...
:cry:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

lovra, imas temu bas za one x+
viewtopic.php?f=52&t=25797
pa tamo daj neki mali review,cisto da se ljudi ne zabunjuju oko modela :D
D500&E71

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

HTC-EastEurope HTC__032
Jeli za njega ide ovaj -
RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio _1.1204.105.14_release_260491_signed.exe

Hvala! :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kako vidite koji je CID? Šta CID znači? Sa kog sajta skidate zvanični firmware za HOX?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Одг: HTC One X

Post od m@c|-|oR »

CID je identifikator regiona, najkraće.
Skini Cidgetter sa Play Store i on ti kaže. Ima i fastboot komanda, ali je ovo lakše.
Pazi se za firmware! Nije prosto kao što je ranije bilo. Pogledaj xda, ne mogu odavde da ti puštam link. Probaću večeras.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Gde je spisak regiona po brojkama? Moj je 032, cenim da je to za SRB jer je telefon legalnim kanalima ušao u SRB.
Neću još ništa da menjam, prvo da isgustiram fabriku i sense, nisam dugo koristio htc pa mi sve novo, kad me smori onda bih menjao.
Ima li neko .sys fajl iz iGO da ne menjam ništa ako je neko već podesio za rezoluciju da mi pošalje?

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Одг: HTC One X

Post od m@c|-|oR »

Baraba napisao:Gde je spisak regiona po brojkama?
Pogledaj ovde 33/34 stranu, postovao sam neke podatke
;-)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kako se ulazi u neki mod tipa download ili recovery kao što ima na samsung, iz koga mogu da resetujem i tako to zanimacije?

d@r123
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
:: Sony Xperia Z1
:: HTC One X

Post od d@r123 »

Baraba, 1. Klik
Klik
2. Klik (instaliranje recoverya malo detaljnije)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

d@r123, hvala :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Vidim da je Baraba presao sa S3 na One X pa me zanima tvoje misljenje,koliko si zadovoljan sa One X modelom,da li je zaista ekran na njemu losiji od S3 na kome je zaista odlican,da li se zaista One X previse greje i kakav je kvalitet kamere u odnosu na S3 i naravno,na hd video snimak,koji je na S3 zaista izuzetan :) Nacuo sam nesto da ako se kupi nov One X da ima problema sa video snimanjem jer reprodukcija secka i nije na zavidnom nivou :( Hvala na odgovorima,jer se i meni One X dopada ali me plasi kvalitet kamere i trajanje baterije.Na S3 mi ne odgovara kvalitet plastike pozadi jer je preosetljiva ali je ekran,video snimanje i kamera zaista vrhunski,a vidim da je One X jeftiniji za oko 9000 kod operatera.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Za sada sam zadovoljan, ali nisam ga posteno mucio jos uvek da mogu detaljno sve da uporedim, to ce biti uskoro.
Ekran nije losiji, on je bolji na hox. Nisu iste boje, nekom je lepsi ovaj sLCD a nekom samsungov amoled. Ako gledam isti film iste rezolucije na hox se vidi vise detalja, na s3 crna boja proguta dosta detalja. Bela boja na hox je belja, ako je uporedim na amoledu izgleda isprano ili bledo. Za sada se nije grejao, ali nisam nesto ni zahtevno poterao na njemu da vidim koliko ce se grejati. Kamera je identicna na oba modela mada nisam detaljno poredio, kacio sam slike u Kaficu pa pogledaj i sam uporedi, nisam snimao jos nikakav video, upnucu na yt video i postaviti kada snimim. Sa wifi nemam problema, imam signal i kada izadjem iz stana na istom spratu ali ne ako odem na drugi kraj zgrade istog sprata, S3 ima jaci wifi i hvata signal dva sprata ispod, ako ne planirate bas tako daleko da se udaljavate od rutera ona je na hox sasvim dobar wifi. Beats je odlican na hox i velika je razlaka kada se ukljuci, za to je zasluzan i jaci izlaz za sluske nego sto imaju ostali uredjaji, mp3 razbija na hox bez ikakvih modova, cenim da hox ima i najbolji mp3 koji sam cuo na slusalicama.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Meni jacina wi-fi ja i nije toliko vazna,vazno je da su kamera i video snimak dobrog kvaliteta.
Jel u One X ide isto mikro sim kartica kao kod S3?
Pogledacu sada slike u kaficu Baraba ;)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Slike se super,ali video zapis je snimao u 23fps sto je ravno katastrofi za telefon tih karakteristika.
Ne znam kako je na jb,pricam kako je bilo na ics.
I da,ide isto miscro sim kao kod s3.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

@Baraba , cekam tvoj kompletan izvestaj za hox.Jer se razmisljam da ga kupim...imam hos ali vreme je za neki veci fon...e sad da li ce to biti hox ili note2 ...videcemo nisam u zurbi:-):-):-)...al ipak vise navijam za htc...:-)
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

bata bogdan, zato što je poređenje nisam pisao u ovoj temi, napisao sam u Index boarda » Tematske diskusije » Poređenje modela » Šta posle S3? :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

HOX stock 4.1.1 upravo oradio bench test:

Slika

Slika

Još jednom moram da pohvalim HTC i ugrađeni DSP čip, stvara zvuk kristalno čistim. Da bi dodatno obogatio kvalitet zvuka, HTC je na 3.5mm audio izlazu povećao napon na pun 1 volt, tako da sada u većini slučajeva vam neće trebati predpojačalo kada spajate telefon na neki sistem za reprodukciju zvuka. Zvuk na sluškama Sennheiser CX 300 II je perverzija, nikad bolji zvuk nisam čuo bilo telefon ili mp3 player. Ostaje još da isprobam i Beats by Dr.Dre sluške.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

@Baraba , baraba...sta mi radis sa tim HOX...:-):-):-) ubedio si me na osnovu svakog detalja da kupim hox....naredni period u potragu za hox-om...sad dal polovan ili novi videcemo...imam ponudu od drugara iz srbije hox 390e ...jel to ok cena? nov , garancija 1god i simfree...
Huawei

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

to je cena, ok je, e sad da li vredi, to je licna stvar... :unsure:

Odgovori