HTC Touch HD "Blackstone"

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Mr.Simpson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 20:58

Post od Mr.Simpson »

Ljudi!

Evo ga... :lol:

http://www.list.rs/proizvod.php?id=GPS00114

Cena je manje-vise ocekivana, ali ga imaju u dovoljnim kolicinama na lageru...

Obratite paznju na stavku "dodatna oprema":
8GB microSD ukljucena u pakovanju!

I obratite paznju na stavku "povezanost":
...VGA out, and 3.5mm stereo audio out with microphone...

E, sad ako se secate mog pitanja u vezi slusanja muzike i handsfree-ja, sta mu sad dodje to "3.5mm stereo audio out WITH MICROPHONE"?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...to mu dođe da ćeš u paketu dobiti stereo 3,5mm slušalice sa mikrofonom (kao što i sama slika kaže na 2.strani ove teme).
I ponovo, "custom" sluške za handsfree je nemoguće koristiti bez adekvatnog adaptera/nadgradnje.
mali review
:wink:

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobar dan.HTC Touch HD ima kameru koja trazi da joj se postave u podesavanjima dobri parametri i onda je video snimak ili slika odlicnog kvaliteta ali ruka ne sme da se pomera kod slike a kod videa pokreti ruke moraju da budu lagani. Mobilni je pravi laptop.Dobojate i dva CD sa uputstvom i instalacijama za korespodenciju sa racunarom.Sa upotrebom slusalica dobijate da u mobilnom koristite Bas buster opciju i u slusalicama se dobija izvanredan stereo zvuk. Fantasticno tanak i elegantan.Odziv dodira ekrana je trenutacan.Zagrejevanje donjeg dela mobilnog je blago i ne smeta.Usb kabl je istovremno i za prikljucak na racunar i za ukljucivanje u konektor punjaca.Preporuka - kupite. □ korisnik

Dobar dan. Posle dva dana koriš�enja HTC TOUCH HD želeo bih da vam iznesem utiske.Sa sobom u ovom mobilnom imate: izvanredan telefon, brzi laptom sa touch skrinom, super brzi internet preko 2 Mbps up-link i 7,2 Mbps down link speed, fantasti�an wi-fi, ivnaredno brz i zaista dobar Windows Mobile 6.1 Profesional, izvanrednu Operu kao pretraživa�, YT izvanredno brz i za download i za upload, instaliran Google, neverovatno dobru vibriraj�u TouhFLO 3D, ugradjenGPS, ekran si�an malom teleizoru je 3,8 in�a sa 480x800 wvga rezolucijom i toliko mnogo pomo�nih i ostalih programa.Za zaljubljenike kamere i zvuka i jedni drugo su

Dobar dan.Probao sam upload na You Tube.Izvanredno brz upload preko WI-FI ukoliko je imate.GPS je utvrdjen za nepunih 30 sekundi.Download sa YT toliko brz i kvalitetna slika da je verujte ravna slici na laptopu.Windows na mobilnom sigurn i daleko bolji nego na kopjuteru.Instalirani linkovi za YT, microsoft, weather,htc,google,bbc,wikipedia,faebook,flickr.Ne umem ovde da postavim snimka koje sam uradio sa ovim mobilnim pa tražim da mi neko objasni kako da postavim snimke na ovom forumu da biste videli kakvog su kvaliteta.ageshack.us/img98/8098/slikapooblacnomvremenurs9.th.jpg][/url][img=http://img98.imageshack.us/images/thpix.gif]

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mozes slike da postavis tako sto odes na http://imageshack.us/ i stisni Choose, zatim odaberes koju sliku hoces da podignes na net (velicine do 1.5 MB) i stisnes Host it. Kada uploaduje sliku kopiras web adresu iz odeljka Thumbnail for forums (1) i pastujes je u tvoju poruku i videce ti se slika!
Sto se tice videa idi na Rapidshare i uploaduj video i kopiraj ovde adresu pa ce ga, kome se gleda klip, dowloadovati ili se registruj na www.photobucket.com i tamo mozes da uploadujes u svoj album video i da okacis njegovu adresu ovde na forum i moce se pregledati!

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korisnikboban »

SlikaSlika :
Hvala za prednju pomoc :roll:
Snimak je sa HTC TOUCH HD uradjen po potpuno oblacnom vremenu.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Čestitam na kupovini :)
Par pitanja,
1. da li je videoplay moguć u fullscreen modu (bez Coreplayer app) pošto sam zbunjen nekim revijama sa YT.
2. weather (prognoza vremena) app na "home screen", izgleda LEPO :) , kakva je podrška (ima li je) za gradove-Srbija, ili to zavisi od ROM verzije?
3.
korisnikboban napisao:Sa upotrebom slusalica dobijate da u mobilnom koristite Bas buster opciju i u slusalicama se dobija izvanredan stereo zvuk.
...u odnosu na...? :)
Pozz ;)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Odlične slike pravi!
Nego korisnikboban, oćeš da se menjamo?Ja ti dam N82 a ti meni HD uz moju doplatu :)
Nokia C6

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korisnikboban »

Vlada Zem,
Dobro vece Vlado,
odgovori:
1. moguć,
2. od rom verzije ( nas Srba, na žalost nema ),
3. Do sada imao sam: N70,73,95,95 8gb i u odnosu na njih.
Pozdrav.

tehno maniac, av
Dobro veče,
Poštovani mladi prijatelju ( ovo s toga jer imam 56 godina ),
hvala na ljubaznoj ponudi.
Ipak ne bih.
Pozdrav.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Dobro veče Bobane :) po slici bih rekao da si iz Zaječara, i jel mi možeš reći gde si ga tamo kupio i koja je cena? :wink:

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korisnikboban »

milann,
Dobro veče,
Iz Zaječara.
Mobilni je kupljen direktno kod uvoznika u Beogradu.
O ceni imaš sve na Mobilnisvet.
Želim ti, sa moje strane da nabaviš ovaj mobilni.
S poštovanjem.
Boban.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

korisnikboban, to je bila šala :)
Nokia C6

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ima i za nas Srbe vremenske prognoze... :) ima i za Zaječar... :)

http://www.greyzone.eu/add-city-to-touchflo3d-weather

ako treba još nešto tu sam ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uff slike su mu bas extra :) ako ne dodje ovaj hd pro uskoro ovaj ce pasti umesto touch pro nema druge bas je extra :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sta mislite jel ima neke sanse da izadje HD Pro i da li ce mozda u nekoj bliskoj buducnosti padati cene ovih HTC-ovih novih modela? (prvenstveno mislim na HD i Touch Pro)

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Cisto sumnjam da ce padati a nadam se iskreno i verujem da ce izaci HD Pro jer bi sa tim ubili konkurenciju :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

madness99, uf voleo bih i ja da izadje HD Pro ali ne mogu zamisliti cenu,a ovom HD-u je 68.000 din.
Nego evo ga review na Srpskom: TEST

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korisnikboban »

SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
Dobro vece,
ovim snimcima mog Zaječara pokazujem kakvi su snimci posunčanom vremenu.Posebno kakav je snimak sa maksimalnim zumom.
Sve vas ljubitelje HTC pozdravlja Zaječar.
S poštovanjem.

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korisnikboban »

Poštovani IDzO zahvaljujem na pomoći i na linku Test.
Akki zaista Hvala za link.Odgovori mi samo da li je potrebno da se instalira ovaj moblni i Microsoft .Net Compact Framework 3.5. ili odmah instaliram WeatherDatabaseEdito i kako utvrditi šifru za moj Zaječar i da i sve radi na HTC Touch HD.
Unapred hvala i izvini na gnjavaži.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

korisnikboban, ako aplikacija zahteva Net CF.3.5 onda istaliraj prvo net framework -drugacije ne ce ni moci
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

mislim da sam citao negde o hd pro-u.. al nemojte mi verovati na rec... bice malo deblji, sa istom tast kao i na touch pro-u.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori