Dobar dan.HTC Touch HD ima kameru koja trazi da joj se postave u podesavanjima dobri parametri i onda je video snimak ili slika odlicnog kvaliteta ali ruka ne sme da se pomera kod slike a kod videa pokreti ruke moraju da budu lagani. Mobilni je pravi laptop.Dobojate i dva CD sa uputstvom i instalacijama za korespodenciju sa racunarom.Sa upotrebom slusalica dobijate da u mobilnom koristite Bas buster opciju i u slusalicama se dobija izvanredan stereo zvuk. Fantasticno tanak i elegantan.Odziv dodira ekrana je trenutacan.Zagrejevanje donjeg dela mobilnog je blago i ne smeta.Usb kabl je istovremno i za prikljucak na racunar i za ukljucivanje u konektor punjaca.Preporuka - kupite. □ korisnik
Dobar dan. Posle dva dana koriš�enja HTC TOUCH HD želeo bih da vam iznesem utiske.Sa sobom u ovom mobilnom imate: izvanredan telefon, brzi laptom sa touch skrinom, super brzi internet preko 2 Mbps up-link i 7,2 Mbps down link speed, fantasti�an wi-fi, ivnaredno brz i zaista dobar Windows Mobile 6.1 Profesional, izvanrednu Operu kao pretraživa�, YT izvanredno brz i za download i za upload, instaliran Google, neverovatno dobru vibriraj�u TouhFLO 3D, ugradjenGPS, ekran si�an malom teleizoru je 3,8 in�a sa 480x800 wvga rezolucijom i toliko mnogo pomo�nih i ostalih programa.Za zaljubljenike kamere i zvuka i jedni drugo su
Dobar dan.Probao sam upload na You Tube.Izvanredno brz upload preko WI-FI ukoliko je imate.GPS je utvrdjen za nepunih 30 sekundi.Download sa YT toliko brz i kvalitetna slika da je verujte ravna slici na laptopu.Windows na mobilnom sigurn i daleko bolji nego na kopjuteru.Instalirani linkovi za YT, microsoft, weather,htc,google,bbc,wikipedia,faebook,flickr.Ne umem ovde da postavim snimka koje sam uradio sa ovim mobilnim pa tražim da mi neko objasni kako da postavim snimke na ovom forumu da biste videli kakvog su kvaliteta.ageshack.us/img98/8098/slikapooblacnomvremenurs9.th.jpg][/url][img=
http://img98.imageshack.us/images/thpix.gif]