HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Alan, ti to imas nomofobiju,istu boles' kao i ja... srecom ja sam se malo skinuo sa toga, prestao sam jedno vreme da koristim sajt, jer sam menjao fonove na svakih nedelju dana...

:wink:

godja, dobra je ovo fora sa custom maskom, mada mi nikako ne ide ovaj sarenis uz ejch-ti-si

:D

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

uf...a ja se malo igrao..pa mi tattoo postao zebra :oops:
neka..barem se original maska čuva :)
Samsung S10+ red

Alan
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Jul 2009. 22:07

Post od Alan »

Alan, ti to imas nomofobiju,istu boles' kao i ja...
Aha , samo nisam znao kako se to zove.Tacno je to sto si rekao , nekoliko dana jednostavno nisam imao vremena da posetim sajt , pa nisam ni razmisljao o kupovini , a evo sad sam svratio na sajt i odma' sam se zarazio. :lol:

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

godja, da li si koristio neke IM programe? Nimbuzz, Fring? Interesuje me da li mogu da rade u "pejzaž" modu (kad ga zarotiraš za 90 stepeni), jer mi više odgovara ova velika qwerty tastatura.
Igrao sam se malo s telefonom na VIP štandu, baš me je oduševio...
Razmišljam se da ga uzmem isto u VIPu, na paketu 350. Deluje OK, s obzirom da za 150e nemaš da kupiš ljudski telefon, a ovakav postpaid ću ionako da koristim...
I da li možeš da staviš video klip kao melodiju za određeni kontakt? :)
Pozdrav!

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

zatochi - imam instaliran mebo IM...nisam ga mnogo koristio ali možeš da rotiraš ekran i koristiš veliku qwerty.Što se tiče videa za melodiju..nisam našao da može ali bi bilo super ( eto ti ideje za vip android izazov :) )
Samsung S10+ red

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

godja, Marko_NS, hvala za info :) Jeste bolji Magic, ali mi ne odgovara bas cena :( a koliko sam gledao tattoo, po netu i uzivo...deluje mi ok s obzirom na cenu. Posto bih koristio paket 1000din/mesecno, mnogo mi je da dam za Magic 260e, a evo od danas je Tatoo na tom paketu 9.999din tako da cu verovatno da uzmem u toku dana :) Cekam jos drugaricu iz Vip-a da mi javi kakvi su utisci kolega, i zaposlenih u korisnickom servisu...pa cu vam javiti sta sam uradio :)

A sto se tice VIP izazova, mozda i ne bi bilo lose, ko ume da programira nek proba..necu mu traziti nadoknadu za ideju :P Ta fora mi se bas svidela, moglo je da se podesi na nekom LG koji sam imao pre 100godina, i sad na nokiji e51 koju koristim :) Pa me cisto zanimalo da li moze..
Pozz

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Uzeo sam juce telefon, nisam ga mnogo cackao, za sada super zadovoljan. Cekam jos nedelju dana, posto mi je obracunski period od 9. do 9. u mesecu, a sad sam na postpaid 150. Ima opcija da se iskljuci net preko mobilne mreze, da ne vuce interent bzvz.. nisam jos podesavao naloge, google i FB bas zbog toga. Drugarica iz vipa kaze da su zadovoljni, njen kolega bas koristi i nahvalio je...
Neko je ovde na forumu pisao da ima fora..da se prebacis na nizi paket, pa raspitajte se i za to. Npr., uzmes neki telefon na paketu 900 ili 1800, moras da koristis 6 meseci, i onda mozes da se spustis na nizi paket, ali uz odredjenu nadoknadu. Meni je lik u VIPu kad sam uzimao telefon, rekao konkrentno za 900na325, da kosta 6000din. Ne znam da li je isto sa 1800 na 900. Neko je na forumu pominjao da je ta nadoknada 2000din. ali izgleda da nije tako.
I cini mi se da je ovo novo, na paketu 325 (ne znam za ostale) kad potrosim minute, imam jos 1000 minuta u mrezi. Znam da je ranije bilo, onoliko minuta koliko i u paketu. Eto toliko za sada..
Pozz

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

zatoichi, pa vec ako imas drugaricu koja radi u Vip-u pokusaj da saznas to o "prebacivanju" na nizi paket pa napisi ovde kao info,siguran sam da ima onih koji bi to ucinili... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Pa napisao sam, ako hoces da se prebacujes na nizi paket, odabrani moras da koristis 6 meseci, i da platis 6000din. konkretno za slucaj 900na325. Ne znam sta si mislio da napisem, za svaki paket i svaki telefon sve kombinacije? :?
Nije ovo tajna, rekao mi je lik na VIP standu. Hocu samo da kazem, da ljudi verovatno ne znaju da postoji ta mogucnost. Neka svako pita konkretno za ono sto ga zanima.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

zatoichi, aha ok samo sto se pre isplati,za onog ko ima 10KDin. za to,da uzme telefon uz tarifu 325,jer ce mu tih 6 meseci "pojesti" nekih 3-4 KDinara(ko razume shvatice o cemu pricam). Naravno ukoliko neko ima stvarnu potrebu za paketom postpaid 900 onda je to druga stvar... :wink:

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

zatoichi, ja sam pominjao to prebacivanje sa viseg na nizi postpaid paket kod vip-a. Informacija je proverena, pitao sam na nekoliko vip-ovih prodajnih mesta. Konkretno mene je zanimao HTC magic. Ako ga kupis uz postpaid 900, nakon 6 meseci mozes da predjes na postpaid 350 uz nadoknadu od 2000din. Proverena i 100% tacna informacija. :)
E sad stavi na papir tih 24 mes pretplate+cena tel. i videces koliko je ta varijanta povoljnija nego da ga uzmes u startu na postpaid-u 350 (barem je tako za magic, nisam pitao za druge telefone).
Planiram da uzmem magic-a ovih dana na taj nacin. :D

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

LimunBG, ako je tacna ova informacija koju si naveo,onda je to mnooogo dobra varijanta...Moja prethodna poruka bila je vezana za Tattoo i doplatu od 6.000 dinara... 8)
I cisto da se zna,nema vise tarife Postpaid 350 sad je Postpaid 325. ;)
Poslednja izmena od Fox u Čet, 03. Dec 2009. 00:18, izmenjeno 1 put ukupno.

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Aha..ma bezveze sam napisao, skapirao sam ..da verovatno nije ni isti telefon u pitanju... I ja isto pricam za vip, sa viseg na nizi. Meni bi izaslo skuplje jer bi 6 meseci placao 1300vise nego inace, + 6000za promenu paketa...jeste da bi imao jaci paket 6 meseci, ali ne znaci mi mnogo...
A za tvoj paket, i telefon, rachunica je jasna ;) Razmishljao sam i o tome, ali nije mi se davalo toliko za telefon... :) (tj. u pocetku jeste, ali posle kad sam video da ima za 10k din.. :D )
PS> Proveri opet, jer bukvalno su juce menjali neke uslove, i pakete, i cene. Tj. od juce su poceli to da primenjuju

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

zatoichi, ok, provericu sutra. Moguce da je nesto i promenjeno, jer poslednji put sam pitao za to pre desetak dana. A vidim da su ovih dana i snizili cene za neke aparate. Samo steta sto u toj grupi nije i hero. :smutny: Mnogo mocan aparat, ali nazalost u vip-u je mnooogoo (nerealno) skuplji od magic-a. :shock:

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Bash. Mislim da ce ti se isplatiti ova akcija ako planiras da uzmes Magic, nije mi jasna ovakva cenovna politika, vidi samo koliko je velika razlika kad ga uzimas na 900 i 325!!! I da je 6000din taj prelazak...

Alan
Banned

Post od Alan »

Imam jedno pitanje, ako sad uzmem tattoo na pp325 da li mesecno placam tacno 990 ili ima jos nesto sto nije uracunato u cenu?Uzeo bih ga tako jer taj paket ima besplatne mb i telefon kosta 100e.

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

alan..imaš i poreze na to,trenutno 18+10% a nadamo se svu uskoro bez onih 10%
trebalo bi da ih ukinu od nove godine,valjda :chytry:
Samsung S10+ red

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

godja, reci lepo čoveku :wink: .... 1280 dok ne ukinu poreze,1180 ako ih ukinu od nove godine.......tojest malo manje, jer je sad 990 umesto 1000 dindži osnovna cena paketa.

Ma isplati se svakako, pod uslovom da zaista koristiš te minute i megabajte koje imaš u paketu....

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Sva sreca pa nije tih 10% na iznos sa PDVom...nego se samo sabiraju, pa je ukupno 28% (hocu reci, nije procenat na procenat :P )
Nisam znao da ukidaju, lepa vest...ionako je to jos jedan harac i lopovluk, ne razumem koji im je bio izgovor..mozda da je mobilni telefon luksuz?

Alan
Banned

Post od Alan »

Hvala svima na pomoci oko telefona i ovih paketa!Ovih dana idem po jedan.A onda se vracam na forum sa prvim(pozitivnim utiscima).Toliko sam review-a procitao da su mi oci ispale i valjda je pravi izbor na duze vreme.(nadam se) :D :D :D

Odgovori