Danas sam kupio HTC Wildfire S, i pošto nemam puno iskustva sa Android OS-om, nadam se da bi neko od vas mogao da mi kaže u par rečenica šta mi je najbitnije da znam, i koje aplikacije su mi najpotrebnije.
aleksa87 napisao:Kada kucam poruku, pojedine reci su mi podvucene crvenom isprekidanom linijom. Da li je to moguce ukloniti? U "text input" "prediction" kao i ostale stavke su odstiklirane.
Ovaj bag imaju izgleda svi HTC uredjaji sa verzijom 2.3 (ili bar vecina modela). HTC nesto baguje sa njihovom sms aplikacijom, nikako da je ispeglaju, i na ranijim verzijama je imala pa neke druge bagove (da ista poruka stigne u notification bar dva puta - drugi put umesto tvog reporta, sto ume da iscima).
Sada ima i onaj bag da kada kliknes na avatar kontakta sa kojim se dopisujes, umesto da se otvore opcije, odvede te u 'my profile'. I to se vrlo cesto desava. Zabusili su ovaj put.
@Lobachewsky, bas bezveze za takve propuste. Nadam se da ce Wildfire S da dobije update za sledecu verziju androida
@pedja94, i ja sam nov u android vodama, ali ono sto mi je u startu trebalo je neki file manager (ja koristim ES File Explorer) imas temu sa android aplikacijama pa tamo pogledaj sta su drugi preporucili
@aleksa 87, hvala ti, našao sam otprilike sve što mi je trebalo.
P.S Ja sam skinuo Astro File Manager.
Edit:
Imam jedno pitanj. Koliko sam ja skapirao, mogu da se konektujem na internet (na kompjuteru) preko USB kabla, i to je za džabe? Da li sam dobro razumeo?
Zavisi kako podesis to ali moze. Samo budi siguran da si ugasio GPRS konekciju. Ja recimo poslednjih dana koristim obrnuto, crkla mi mrezna pa HD2 kacim wireles na router a onda preko njega kroz usb konekcija ide ka kompu (tethering). Mada od juce sam i tu nesto zeznuo
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
pored ostalih opcija, i ovaj model mi je među prvima na listi. da li ga preporučujete? ima li nekih hardversko-softverskih mana? baguje li softver, restartuje li se? ima li problema sa memorijskim karticama koje mogu bagovati softver kao mnoge nokie?
kopitaneskita, zadovoljan sam telefonom. Nesto se meni ne svidja a vec sam napisao jeste sto tokom kucanja poruke reci su podvucene crvenom bojom, ali to se resava alternativnim programima kao sto je handcent sms ili go sms ovo nije problem do telefona nego do androida Jos jedna stvar koja mi nedostaje jeste interna memorija koja je na raspolaganju. Ako hoces dosta programa da instaliras memorija brzo ponestaje iako mozes dosta programa da prebacis na SD karticu
U ostalim segmentima telefona zadovoljava sve kriterijume
telep, ok, nov sam u android vodama i nisam imao prilike ranije verzije da isproabam.
kopitaneskita, za sada nisam primetio bugove, ni jednom mi se nije ukocio telefon ili restartovao. Takodje nema problema sa memorijskom karticom. Ja sam onu od 2gb zamenio sa 8gb class 4 i svi programi i igre koje sa na njoj nalaze rade lepo.
Za sada nisam imao problema sa signalom uvek dostupan i nikad veza nije prekidala. A sto se tice vidljivosti na suncu, ja sam se odusevio. Vidljivost je odlicna pogotovu u poredjenju sa bivsim telefonom (nokia 5800)
aleksa87, eh super, vidim da si imao sličan mob kao ja sad (5530, isti softver imaju, a i po drugim funkcijama su veoma slični) i verovatno, po tvojim postovima, zaključujem da si sa wildfire s mnogo zadovoljniji nego s tom nokijom koju si imao.
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...
kopitaneskita, na 5800 mi se vise svidjao zvucnik i reprodukcija muzike kao i jacina zvona, jer HTC WFS ne moze da se poredi (dosta je slabije), ali u ostalim funkicijama je odlican, internet, programi, igre...
zna li se hoće li biti neki apdejt na novije verzije androida? ima li nekih oficijelnih najava? neće valjda ostati "zakucan" na 2.3 verziju bez ikakvog apdejta?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.