HTC One V
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
Re: HTC One V
I meni je isto previse para za One X. Ovaj fon sasvim dobro radi posao.
Za gorilla glass http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_de ... illa_Glass a i kao sto sam kazes, ima na mnogim review-ima
Za gorilla glass http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_de ... illa_Glass a i kao sto sam kazes, ima na mnogim review-ima
Hvala . U medju vremenu nasao ovo , covek je iz htca i kaze na kraju da ima gorilla glass. Glupo bi bilo da jedan cha cha dobije gg a ovaj tel ne. http://www.youtube.com/watch?v=7bV8FKMEXXQ
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Samo... Meni se nekako cini da je bolje uzeti Desire S jer ima isti chipset, CPU, GPU, vise RAMa, istu kameru + Desire S ima i prednju kameru... a jeftiniji je (i lepsi). Uskoro i Desire S dobija ICS i jedina prednost One V ce biti Sense 4.0 i Beats.
- noviandroidas
- Redovni učesnik
Slazem se za Desire S ali ja cu One V najverovatnije uzeti za 2500din preko paketa i kada tako postavis stvari vrlo lako se odreknes prednje kamere. 
edit: One V ima za klasu bolju kameru

edit: One V ima za klasu bolju kameru
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
To je onda vec druga prica.
A kamera je i na jednom i na drugom 5Mpix / 720p... E sad, kakva je sama kamera u radu nemam pojma. Ja znam sta je na papiru. 

Tanji ,laksi posle HD7 i to mi je vazno a ima i bluetooth 4 sto puno manje energije trosi od 2 , vazno mi je jer koristim handsfree u voznji. Imao sam par telefona sa prednjom kamerom nikad ih nisam koristio.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 16. Jun 2012. 15:47
- :: htc one v
- :: nokia c5
Treba mi savet. Kupio sam ovaj telefon pre par dana u vip-u. Jako sam zadovoljan, mada buduci da je ovo moj prvi android telefon, nisam bas kompetentan da sudim. Zanima me kako se vama pokazala baterija? Evo mog danasnjeg primera: priguseno mi je osvetljenje, gasim mobile network kada nisam na netu, skinuo sam 5,6 aplikacija, igrao igricu mozda pola sata, pricao 15,20 minuta i poslao 5,6 poruka i baterija izdrza 15ak sati. Je l' mislite da je to malo i da treba da reklamiram?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
To je to. Sačekaj malo da se android navikne pa ce trajati malo duze. Ali ne očekuj nesto previše...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
U nekim reviewima i forumima pisu dva dana , ali to normalno zavisi od korisnika .
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
imate li problema sa mrežnim signalom? na srbodroidu piše da signal opada kada se prekrije/drži donji deo telefona.
može li neko isprobati svoj primerak u vezi toga?
može li neko isprobati svoj primerak u vezi toga?
Najzad sam ga dobio. Zasad extra. Signal cu da proverim sutra.
- kopitaneskita
- Mobil fan
molim sve koji imaju ovaj mob da provere. znači treba donji deo uhvatiti i prekriti s obe ruke i pratiti da li crtice signala opadaju.
naravno, treba da je na gsm (2g) mreži, ne na 3g.
naravno, treba da je na gsm (2g) mreži, ne na 3g.
Mali savet. Posto sam citao na madjarskom forumu da odbacuje mem karticu odmah nakon sto sam stavio mem karticu formirao sam sa telefonom ( pitao sam ih , ni jedan od njih to nije napravio ). Nisam nasao obicno formiranje nego neki encryption mod sto zatvara memorijsku sa kodom i tu sam stvorio problem jer svaski put kad sam otvara telefon trazio taj kod . Moze da se skine ali sam morao resetovat telefon na fabricko podesavanje i to mi je obrisao sve preuzete aplikacije. Znaci ako ce te formirat na ovaj nacin prvo napravite pa tek onda skidajte aplikacije.
- kopitaneskita
- Mobil fan
dajte zar je toliki problem proveriti ovo sa signalom? to je osnovna funkcija telefona, pustite se trivijalnih stvari. zar toliko puno tražim ako zamolim vas vlasnike da proverite signal kada se prekrije donji deo telefona rukama?
Hteo sam ti danas proveriti ali nisam uspeo jer sam morao otici na drugu stanu. Ali sutrea cu najverovatno uspeti . inace tu kod mene je dobar signal ali kad sam zapoceo jedan poziv i prekrio i sa jedne i sa druge strane pa je opao 2 crte.
Pozdrav svima , nov sam na forumu . Uzeo bih ovaj telefon preko Vip-a , ali nikako da ga nadjem , bio sam u Somboru Novom Sadu i Apatinu , nigde ga nema .. a ne zaju da li ce ga uopste biti , da li je jos neko imao ovaj problem ??

- kopitaneskita
- Mobil fan
znači ipak opada signal kad se prekrije donji deo?dattila napisao:...
Zna li neko gde ga ima , trazio sam u mnogo VIP-ovih poslovnica nigde ga nema ..
- noviandroidas
- Redovni učesnik
Poz narode. Uzeo sam One V, danas ga je bilo u Bg u radnji u Resavskoj ulici.
Do sada sam imao wildfire i One V je osetan prelaz na bolje. Displej je odlican, moj primerak nema nikakve zute tacke. Manje vise sve je vec receno na forumu. Moja jedina zamerka je to sto telefon stvarno gubi signal kada se drzi za donji deo. Npr. skoro momentalno sa punog signala padne za dve crte. Nije nista strasno, u toku razgovora nisam imao problema.
Ako vas nesto jos zanima pitajte.
Do sada sam imao wildfire i One V je osetan prelaz na bolje. Displej je odlican, moj primerak nema nikakve zute tacke. Manje vise sve je vec receno na forumu. Moja jedina zamerka je to sto telefon stvarno gubi signal kada se drzi za donji deo. Npr. skoro momentalno sa punog signala padne za dve crte. Nije nista strasno, u toku razgovora nisam imao problema.
Ako vas nesto jos zanima pitajte.
Cestitam na izboru. Ja sam zadovoljan signalom , i kod nekih drugih telefona padne signal kad se uhvati antena . A citao sam u nekom uputstvu da nije preporucljivo drzat antenu tokom razgovora.