HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Layne_Staley, cure2fast, ladno nema owner name!!
To sam imao na proslim WM telefonima ali ne ovom nema.

Mislim da je resenje ono sto je Layne_Staley, napisao. :unsure:
and justice for all...

zokifcrs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Sep 2010. 12:47

Post od zokifcrs »

Ljudi ajde objasnite kako da mp3 stavim za alarm, znam , citao sam da mora biti u wave ili wma formatu, ali interesuje me korak po korak, probao sam hiljadu nacina i nista. :-(

Interesuje me i vezano za BAND, da li da ostavim na WCDMA ili GSM, pitam zbog baterije, i da li je bolji signal za net ako je stiklirano WCDMA?
I ako moze neko da mi posalje na pm,link za BsB Tweaks, sve sto sam nasao nije u redu!
Hvala unapred, za sada toliko, inace od juce sam postao ponosni vlasnik ove masine i stvarno sam zapanjen sta se nudi! :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Imam problem sa HD-om :roll:

Instalirao sam jednu temu pa onda drugu a da prvu nisam uklonio (remove from programs) onda sam prvu uklonio pa drugu ali ta druga nece da se ukloni (stalno prijavljuje da ne moze cela da se ukloni) a na ekranu mi je pola pobrljano (sat npr. postoji ali samo okvir bez cifara i slicno) pa sad jer neko ima resenje ili da radim hard reset ako i to bude pomoglo ?

Resio sam problem sa temom tj. vratio sam na fabricku ali sad imam drugi problem koji sam imao i pre gore navedenog :cry: prvo je pocelo sa tim problemom

Kad sam na home skrinu i u donjem desnom delu ekrana je opcija meni koja kad se pritisne da je nov meni gde mogu da menjam pozadinu i da postavljam precice ali kod mene nece da reaguje.
Zasvetli (reaguje) kad prtisnem meni ali nece nista drugo :smutny:
Taj problem mi je nastao posto sam prvi put uklonio temu sto sam instalirao i od tad ne mogu ni da namestim quick links ni taj meni da aktiviram, kad instaliram neku drugu temu i dalje ne reaguje jedino kad instaliram tu prvu temu od koje je sve pocelo onda sve radi kako treba.

Neki predlog ili da radim hard reset??
and justice for all...

zokifcrs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zokifcrs »

Kojim programom da resim preciznost pisanja poruka? :unsure:
Da li je mozda to BsB tweaks, i ako jeste sta treba da se stiklira?
Koje bi mi vi programe preporucili?
Hvala unapred :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Dream Weaver, uradi hard reset, nije to nista strasno.. samo prvo sacuvaj imenik ( mozes da sinhronizujes sa googlom ili microsoft my phone) ... osvezices telefon i to je to :)

ubuduce, pazljivo sa temama :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

Ljudi juce mi je zvucnik radio ali se cuo vrlo slabo, a danas se ne radi uopste...znaci ne cuje se muzika ni na jednom od dva palyer-a, niti se cuje na youtube-u, kao ni pri pozivu (opcija speaker)...proverio sam mi telefon da nije na silent-u, i nije...pa pre nego sto prijavim kvar (inace ovo mi je novi HD2 koji sam dobio u zamenu za stari koji je bio 3 puta na servisu i na kraju mu nije radila kamera), hteo sam da vidim imali neko podesavanje koje sam mozda slucajno tapnuo pa me zeza?! Mada je to poprilicno tesko jer sam uradio hard reset, i sve je i dalje isto...Izgleda da definitivno nemam srece... :smutny:
joximovic ne bi znao da ti kazem ime nijednog dobrog servisa, jer sam sa svim servisima imao ocajna iskustva...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ako ti je za utehu, nasao sam ovo na netu :
I had the same problem. Speakers suddently quit working. Can only get sound using ear piece. So a phone that does not ring. I took to the TMobile store and they confirmed the phone was defective. I called Amazon Wireless (where I got the phone) and they are sending a replacement. Phone is less than 3 weeks old. I ceertainly hope this is not indicative of the long term issue with these phones....I was an old time Blackberry user and swithc to these phones only because of the promises of the HTC HD2...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

Layne_Staley, hvala na postu...sad si me bar malo utesio...ali i dalje bas smoren... :smutny:

zokifcrs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zokifcrs »

Da li se nekom desava, da malo, malo pa je nedostupan??? Kako onaj Band da se podesi, GSM, WCDMA, UTS, AUTO??? Hvala unapred

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

zokifcrs, band= GSM i GSM+UMTS i neces imati vise problema sa nedostupnoscu

magda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2010. 20:39

Post od magda »

Ljubi, gde da dekodim HD2, pokusao sam na nekoliko mesta, ali nisam mogao jer kazu da je servis nedostupan za kodove. Teleon je je iz telenora. Probao sam na nekim sajtovima, ali nisam uspeo. :wacko:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jedno pitanje
postoji li mogucjnost da se instalira android na hd 2? ali mislim na pravi android ne neke virtualne verzije nego bas pravi android kad upalite mob da se odma startuje i da su dostupne sve aplikacije, programi opcije i sl.????

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Na xda developers imas objasnjenja za android na hd2.. za sada postoji verzija da ga launchujes iz wm-a, osim ako ne instaliras poseban rom za android , pa da ga butuje kad upalis telefon..inace na svakoj novijoj verziji rade aplikacije programi i sl..

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380 pogledaj ovde 8)

nisam probao ali jednog dana :wink:
and justice for all...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Mirko BGD, to sto ti hoces jos nije moguce, ali kako stvari stoje bice za koji dan. Ako te to interesuje prati NAND flash teme na xda u podforumu HD2.
Ovo sto sad koristimo nije nista virtuelno. Haret izbaci Win iz RAMa i ucita Android sa kartice, nema nikakvih emulatora.

joximovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 19:47

Post od joximovic »

Неки посебан разлог зашто су моја задња 2 поста обрисана (они у којима сам питао за препоруку сервиса)? :S

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

joximovic, zato sto je zabranjeno reklamiranje radnji na ovom sajtu.Posalji nekom iz tvog mesta PP poruku (privatnu poruku) i dobices 99% odgovor.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

zokifcrs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zokifcrs »

Od sinoc mi net ne radi, pise da je problem u mrezi, koje korake da preduzme, i ako neko zna parametre ili tako nesto neka mi pusti na pm??? Hvala unapred!

joximovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 19:47

Post od joximovic »

dimi89, фазон је у томе што ја ништа нисам рекламирао, нити сам споменуо било какву радњу овде, само сам питао да ми је неко препоручи, овде, или путем ПП-а. Зато се и питам што ми обрисаше поруке. :S

identtico
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 15:25

Post od identtico »

jel moze neko da objasni ovde ili na pp kako i gde bi mogao da se dekodira uzet preko telenora ;)

Odgovori