HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Ljudi, kako se pokazao Wildfire, da ne listam sad unazad?? :) Htio bih da ga uzmem, pa pre neko sto ga uzmem, da se raspitam :)
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Zamolio bih Vas koji imate Wildfire da mi kazete da li slobodno mogu da predjem na Android 2.2 :roll:
Interesuje me da li stvarno sve radi kako treba? Ne bi da predjem pa da se pokajem...
Molim vlasnike neka se jave... :)
Hvala unapred! 8)
LG G2 black

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Wizards, ja bih najradije odradio root, pa nandroid backup... Pa posle mozes du mu stavljas i 2.2 i 2.3 i sta oces, i uvek mozes da se vratis na sta ti odgovara... E sad pitanje je samo koliko ti je bitna garancija... :wink:
Mada i ako ti se zezne nesto, uglavnom to sredi factory reset ili nandroid restore... Te garancija i nema neku posebnu ulogu... Po meni... 8)
Samo nek se rolaju....sarme.

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Naravno, ako vec hoces da predjes na 2.2 bolje rootuj pa ubaci custom rom, ako uradis ota update ne mozes rootovati posle. Neki se zale da im se usporio telefon ali moze se resiti to pomocu factory reseta.
@ pera detlic Da li si isprobao CyanogenMod 7 Nightly Builds ?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

tolero, ma jok, smirio sam se malo sa menjanjem romova... Kao sto vidis u potpisu nisam se mako sa wildpuzzle-a 0.7... A i volim Sense UI... A zadovoljan sam sa ovom verzijom, te ne razmisljam o menjanju... :)

brudjuz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Feb 2007. 09:32
Kontakt:

Post od brudjuz »

CoPilot Live 8 GPS navigacija radi perfektno. Skinite apk instalaciju sa adrese (http://www.ipmart-forum.com/showthread. ... ost3452037), program je registrovan, pa cete pri prvom ulasku u program skinuti Srpski jezik (7mb) i mapu (17mb) preko WiFi veze. U poredjenju sa Igo MyWay i NDrive, ovaj program je najbogatiji opcijama i interfejs je potpuno prilagodjen za HTC Wildfire, sa izborom Portrait/Landscape. Mapa Srbije je prilicno detaljna. I imate regularan Update programa, mapa, POI tacaka i Speed kamera iz samog CoPilot-a...

sprinter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 18:47

Post od sprinter »

brudjuz napisao:CoPilot Live 8 GPS navigacija radi perfektno. Skinite apk instalaciju sa adrese (http://www.ipmart-forum.com/showthread. ... ost3452037), program je registrovan, pa cete pri prvom ulasku u program skinuti Srpski jezik (7mb) i mapu (17mb) preko WiFi veze. U poredjenju sa Igo MyWay i NDrive, ovaj program je najbogatiji opcijama i interfejs je potpuno prilagodjen za HTC Wildfire, sa izborom Portrait/Landscape. Mapa Srbije je prilicno detaljna. I imate regularan Update programa, mapa, POI tacaka i Speed kamera iz samog CoPilot-a...

skinuo sam apl sa linka , ali kako da ga instaliram na tel ? mogu da je prebacim na karticu na telefonu ali je onda ne vidim da iz telefona pokrenem instalaciju ! molim za pomoc, hvala u napred !

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

Pera Detlic, tolero, pa iskreno me mrzi da cackam oko tok rootovanja i to.... :dry:
Zar ne mogu jednostavno da ga abdejtujem fabricki na 2.2, pa onda ako mi nesto bude zezalo ili usporavalo, da uradim factory reset ? :roll: Sta mislite ?
LG G2 black

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ne mozes da vratis fabrickim resetom nikako sa 2.2 na 2.1 jer ako ubacis 2.2 ubacio si 2.2 i gotovo nema nikakvog fabrickog reseta i on da ti vrati na 2.1 jer imas fabricki 2.2 i ako ofradis fabricki reset on te vrati na 2.2.... Jedino sto mozes da odradis je downgrade sa 2.2 na 2.1.

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Da li baterija treba da se formira 12h ili je dovoljno ono punjenje od oko 3 sata(dok se ne upali zelena lampica)(prvo punjenje je u pitanju)?

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

lesa0208, znam da ne mogu vratiti ponovo na 2.1, ali mozda mogu to usporavanje da resim... A ti na tvom Herou imas 2.2 ? Ili? Kako da odradim downgrade? :unsure:
extra, vec odavno je zavrseno sa tim formiranjem... samo ga napuni do kraja i koristi ga redovno... 8)
LG G2 black

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Ionako ne bih mogao toliko da cekam. Odusevljen sam telefonom :) Ne pravi bas najbolje slike i video, i kada gledam slike nisu bas nekog kvaliteta, ali su aplikacije zato ebac*e :) Odlican uvod u android.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ja imam 2.2 i na magicu i hero-u i oba su mi rutovana i dok sam imao wildfire cekao sam 7 dana da se pojavi root i odmah ga root-ovao nisam neki obozavaoc oficionalnih romova :/

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

lesa0208, pa verujem... ali strah me je da nesto ne zeznem i onda cu se samo pokajati sto sam uopste nesto cackao. :smutny: Moj drugar ima na Desire-u oficijalni 2.2 i kaze da je zadovoljan.
Ma ne znam... Mislim da cu sacekati jos malo i onda apdejtovati 2.2 fabricki.
Nebi mi ni trebao 2.2 nego hocu da prebacim neke aplikacije na memorijsku karticu, a kolko znam to moze samo na 2.2. Ili postoji neki program na marketu za to? :|
LG G2 black

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Mozes prebacivati na sd samo one aplikacije koje podrzavaju to, nista specijalno ti ne donosi taj oficijalni 2.2 ali ako si bas siguran da neces rootovati telefon onda apdejtuj 2.2. Vidim da se dosta ljudi zali na 2.2 ota na brzinu i trajanje baterije iako su resetovali posle na fabricka i dalje su telefoni lagovali brzina je u principu ista kao i na eclairu, e da imas i flash prilikom snimanja i wifi hotspot kao nove stvari . A .za prebacivanje koristis a2sd sa marketa i on te obavestava koje se aplikacije mogu prebaciti na sd

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Ја сам потпуно задовољан са 2.2 официјелним.
Е сад, ко воли да се игра са ромовима, да га "шминка", удара му гланц, подешава у детаље, оптимизује...требаће му бар root.

Мене занима да ли је нађен начин за рутовање 2.2?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

@ Draco Nije jos moguce rootovanje 2.2 zato i preporucujem ljudima da sacekaju sa ota apdejtom ako se razmisljaju da rootuju telefon, da se ne bi posle kajali.

maxa_23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 23:53

Post od maxa_23 »

sprinter napisao:
skinuo sam apl sa linka , ali kako da ga instaliram na tel ? mogu da je prebacim na karticu na telefonu ali je onda ne vidim da iz telefona pokrenem instalaciju ! molim za pomoc, hvala u napred !
Ja sam instalirao Copilot i radi sjajno, cak je lepsa i sarenija od iGo-a, sto naravno nije presudno :D ali salu na stranu bitna razlika je sto Copilot ima POI tako da koliko sam mogao da testiram ima benzinskih pumpi, bolnica, apoteka, fakluteta, skola, svih bitnijih ustanova.
A sprinter, nakon sto skines .apk fajl, prebaci ga na telefon nacinom po izboru (kabl, bluetooth, adapter za SD), zatim skini neki file manager npr ES File Explorer sa Marketa, nadji .apk instalacioni fajl na kartici pomocu njega, instaliraj i gotovo. Kasnije kada udjes u program iz njega downloaduje-s mape. Nadam se da sam bio od pomoci 8)

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

tolero napisao:@ Draco Nije jos moguce rootovanje 2.2 zato i preporucujem ljudima da sacekaju sa ota apdejtom ako se razmisljaju da rootuju telefon, da se ne bi posle kajali.
Као ја сада :D
Шалим се, не кајем се, али ме сада копка и пробао бих неки 2.3 ром, као и неке козметичке измјене, али јбг... Чекаћемо, шта да се ради... :roll:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Ne znam, meni stvarno nije jasno zasto bi neko uradio OTA update, jer onda nema izbora imas taj froyo, takav je kakav je i to je to! Zasto ne bi uradio *ROOT* (ahh, the sound of it..) i posle mozes da ubacis isti taj oficijelni Froyo na kome nista nije taknuto, sem sto je vec ROOTovan, pa onda mozes i da vratis 2.1 i da mu stavis 2.3 (koji btw, jos jako los...) ili mu stavis cijanogen, nebitno >>mozes da biras<< !

:wink:

Odgovori