HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 01:16
Ljudi, prestao je da mi radi wi-fi! Nedelju dana je radio perfektno, a onda odjednom stao.
Pokazuje mi u podesavanjima dostupne mreze ali ni sa jednom od njih ne moze da se poveze!
Pomozite...:-/
P.S. jedino sto dovodim u vezu sa ovim je to da sam prethodno bezuspesno pokusavao da povezem telefon sa kompom i HTC Sync-om...
Pokazuje mi u podesavanjima dostupne mreze ali ni sa jednom od njih ne moze da se poveze!
Pomozite...:-/
P.S. jedino sto dovodim u vezu sa ovim je to da sam prethodno bezuspesno pokusavao da povezem telefon sa kompom i HTC Sync-om...
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Da.Kao sto rece mrkixxx postavi browser u ignore list-u.To je i meni resilo problem.
Inace i meni je na kucnom WiFi-u prvih 5-6 dana sve radilo ok,ali je nakon toga poceo da "stuca".
Ali,ukoliko ti ni to ne resi problem,pocecu da brinem,posto sam konstantno na WiFi-u,sem nocu kada ga gasim,mozda postoji mogucnost da i meni "crkne"(nagadjam).
Bilo bi lepo da nam javis rezultate
EDIT:
Nazalost,stavljanje u ignore listu-nece resiti problem.
Naime,maltene koliko napisah ovaj post-"puce" mi veza sa WiFi-em
I tako u nedogled,sve do restart-a telefona.U cemu je problem,zaista ne znam.
Nekoliko dana radi ok,pa pocne da "stuca"..."nista mi nije jasno".

Inace i meni je na kucnom WiFi-u prvih 5-6 dana sve radilo ok,ali je nakon toga poceo da "stuca".
Ali,ukoliko ti ni to ne resi problem,pocecu da brinem,posto sam konstantno na WiFi-u,sem nocu kada ga gasim,mozda postoji mogucnost da i meni "crkne"(nagadjam).
Bilo bi lepo da nam javis rezultate

EDIT:
Nazalost,stavljanje u ignore listu-nece resiti problem.
Naime,maltene koliko napisah ovaj post-"puce" mi veza sa WiFi-em

I tako u nedogled,sve do restart-a telefona.U cemu je problem,zaista ne znam.
Nekoliko dana radi ok,pa pocne da "stuca"..."nista mi nije jasno".

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 01:16
Pratim ovu temu vec neko vreme, procitao sam da stavljanje browsera u ignore listu moze biti pd pomoci ali kod mene nije upalilo (uradio sam to i pre nego sto sam napisao prvi post).
Ali desilo se da je jutros poceo da radi, pa kratak prekid, pa onda sve ok evo celog dana. Ne znam ni sam sta je ovo... videcu kako ce se ponasati u narednih par dana, pa javljam!
U medjuvremenu, ako neko ima neku ideju/resenje/savet nek podeli to sa nama.
Ali desilo se da je jutros poceo da radi, pa kratak prekid, pa onda sve ok evo celog dana. Ne znam ni sam sta je ovo... videcu kako ce se ponasati u narednih par dana, pa javljam!
U medjuvremenu, ako neko ima neku ideju/resenje/savet nek podeli to sa nama.

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Sto se tice WIFI konekcije bitne su sledece stvari:
1.Naravno ako je WEP enkripcija obavezno ukucati tacnu lozinku,jer u suprotnom ce biti konektovan,ali nece raditi
2.Podesiti 6 kanal na ruteru,jer nema potrebe za 11 kanala ako ga koristite za kucne potrebe i upaliti DHCP ili manuelno podesiti IP adrese tako da vam mobilni i racunar budu u istom opsegu IP adresa
3.Podesiti G standard na ruteru sto se tice WIFI mreze ili kombinaciju svih A,B,G i ukljuciti SSID
4.Trudi te se da izmedju telefona i rutera nemate prepreke tipa betonski zid,velika udaljenost...
1.Naravno ako je WEP enkripcija obavezno ukucati tacnu lozinku,jer u suprotnom ce biti konektovan,ali nece raditi
2.Podesiti 6 kanal na ruteru,jer nema potrebe za 11 kanala ako ga koristite za kucne potrebe i upaliti DHCP ili manuelno podesiti IP adrese tako da vam mobilni i racunar budu u istom opsegu IP adresa
3.Podesiti G standard na ruteru sto se tice WIFI mreze ili kombinaciju svih A,B,G i ukljuciti SSID
4.Trudi te se da izmedju telefona i rutera nemate prepreke tipa betonski zid,velika udaljenost...
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Da li neko ima problem sa sinhronizacijom?
Uneo sam kontakte u telefon i uradio sinhronizaciju,medjutim posle toga sam isao na opciju repair i stiklirao polje da mi se brisu kontakti iz racunara i kopiraju iz telefona u racunar.Posle toga kada uradim sinhronizaciju prijavljuje mi da nemam kontakte u telefonu i sinhronizuje 0 kontakata.Znas li sta je u pitanju?Palio sam i gasio telefon ali slaba vajda...
Uneo sam kontakte u telefon i uradio sinhronizaciju,medjutim posle toga sam isao na opciju repair i stiklirao polje da mi se brisu kontakti iz racunara i kopiraju iz telefona u racunar.Posle toga kada uradim sinhronizaciju prijavljuje mi da nemam kontakte u telefonu i sinhronizuje 0 kontakata.Znas li sta je u pitanju?Palio sam i gasio telefon ali slaba vajda...
Caos ljudi, imam mali problem sa Tattoo. Pre neki dan mi se odjednom pocelo desavati da mi za SMS iskacu 2 notifikacije... Da ne davim sa objasnjavanjem, evo dve slike... (i ne ono source2006 nije email, nego sms sa wadja, ali tako izgleda za svaki sms)
http://www.mycity.rs/slika.php?slika=24 ... 240026.JPG
http://www.mycity.rs/slika.php?slika=24 ... 240027.JPG
http://www.mycity.rs/slika.php?slika=24 ... 240026.JPG
http://www.mycity.rs/slika.php?slika=24 ... 240027.JPG
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ako koristis neki drugi program za poruke normalno je da ti iskacu dve notifikacije.Udji u program koji ide fabricki uz telefon i ugasi notification ili to uradi u novom programu koji koristis.Time ces omoguciti da ti poruke stizu u oba programa,ali samo ce ti stizati notifikacija za onaj za koji si namsetio.
mrkixxx
Kako to da uradim?Gde ti se nalazi ta opcija?U programu mi je stiklirano samo da sinhronizuje kontakte,a sinhronizaciju kalendara sam iskljucio.
mrkixxx
Kako to da uradim?Gde ti se nalazi ta opcija?U programu mi je stiklirano samo da sinhronizuje kontakte,a sinhronizaciju kalendara sam iskljucio.
Poslednja izmena od Ivan Cirkovic u Sre, 10. Feb 2010. 01:17, izmenjeno 1 put ukupno.