HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Imam problem na ovom telefonu, naime posto se na telefonu koristi non-stop internet konekcija desava se da kad je slaba pokrivenost mreze i kad je obicni GSM signal da se po nekoliko puta restartuje telefon. Kad je signal jaci i kad je npr UMTS pokrivenost u pitanju nema nikakvih restarta ni problema. Verzija softvera je fabricka i to zadnja koja je dostupna za navedeni telefon i nije root-ovan. Da li je neko imao slican problem? Pozdrav
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
janka_88, dešavalo mi se na DHDu da se restartuje s vremena na vreme ali ne zbog intereneta nego verovatno zbog nedostatka memorije ili kad flipne od nekog programa.
Nisam imao takav problem na DHDu. Da probaš drugi radio da mu flešneš? Mada ćeš morati da ga rtuješ i s-off da mu uradiš
Nisam imao takav problem na DHDu. Da probaš drugi radio da mu flešneš? Mada ćeš morati da ga rtuješ i s-off da mu uradiš

and justice for all...
Ljudi imam jedan problem. Znaci ako vi ne znate sta je ona ne zna niko !
. Dakle idemo. Koristim telefon Desire HD i imam paket Telenor prenesi i surfuj. Kada udjem na Google Maps preko WiFi mapa me pronadje bez greske ali kada sam preko mobilnog interneta onda me masi po 500 metara!!! GPS je ukljucen proverio sam, sada sam gledao na Speed Test i brzina mog mobilnog interneta je 182kbps!!! jel to moguce?? Da li je moguce da je tako slab

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Instalirah i ja update jutros. Utisci su viÅ¡e nego pozitivni, sviÄ‘a mi se Sense 3.0, samo me pomalo nerviraju svi oni silni 3D efekti, ali Å¡ta da se radi, lock screen mi je zato i viÅ¡e nego fenomenalan. 
Potajno se nadam da su bar malo poradili na trajanju baterije, mada ni do sada nije bila loša, ali to ostaje da se vidi kroz par dana. Generalno vredi instalirati update.

Potajno se nadam da su bar malo poradili na trajanju baterije, mada ni do sada nije bila loša, ali to ostaje da se vidi kroz par dana. Generalno vredi instalirati update.
iPhone 4 16GB SIM Free
-
- Entuzijasta
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Korisnik sam ovog telefona nekih 8-9 meseci i do sada nisam nikada uopste radio system update inace fon je sa telenora fabricka verzija... a sad bih uradio ovaj novi update 2.3.5 sa sense 3.0.....e sad ako neko moze samo da mi pojasni objasni sta sve treba da uradim pre nego sto pokrenem update.....pre svega mislim da li gubim neke aplikacije ili brojeve iz imenika...jel treba nesto da sacuvam i gde itd...znaci detaljno mi treba objasnjenje jer ne bih da se nesto izgubi sto vec imam u fonu....HVALA UNAPRED... inace fon me sluzi extra nisam do sada nikakvih problema imao....nadam se da ce tako biti i sa ovim novim update....
I kakvi su utisci ko je vec odradio update???
I kakvi su utisci ko je vec odradio update???
-
- Entuzijasta
bata bogdan, u principu nije loše odraditi backup bitnih podataka (kontakti, slike, itd), mada ne bi trebalo da izgubiš ništa nakon update - a. Ja sam, na primer, uradio 3 puta update na ovom telefonu i nikada ništa nisam izgubio, ali opet postoji ta šansa od 1% da nešto pođe po zlu.
Pametna ideja je da sve kontakte sinhronizujeÅ¡ sa svojim Google nalogom, time izbegavaÅ¡ potrebu da njih backup - ujeÅ¡, pa ti onda preostaje da samo odradiÅ¡ backup slika i video snimaka koje eventualno imaÅ¡, a instalirane aplikacije su ionako vezane za tvoj Google nalog, tako da u svakom sluÄ
Pametna ideja je da sve kontakte sinhronizujeÅ¡ sa svojim Google nalogom, time izbegavaÅ¡ potrebu da njih backup - ujeÅ¡, pa ti onda preostaje da samo odradiÅ¡ backup slika i video snimaka koje eventualno imaÅ¡, a instalirane aplikacije su ionako vezane za tvoj Google nalog, tako da u svakom sluÄ
iPhone 4 16GB SIM Free
- bata bogdan
- Banned
Hvala na odgovoru
....sad samo treba da sacekam da dobijem novi update jer mi za sad samo pokazuje update na 2.3 verziju....a kod mene je jos uvek fabricka verzija 2.2.....nadam se uskoro novom updatu 2.3.5..... 
EDIT : Jos uvek nisam dobio softwer update za verziju 2.3.5.....???
Da ponovim samo fon mi je na fabrickom softweru verzija 2.2....da li moram sada da updejtujem na 2.3 verziju koju mi sada trenutno nudi da bih dobio novi update ili da cekam dok ne dobijem samo novi update?

EDIT : Jos uvek nisam dobio softwer update za verziju 2.3.5.....???
Da ponovim samo fon mi je na fabrickom softweru verzija 2.2....da li moram sada da updejtujem na 2.3 verziju koju mi sada trenutno nudi da bih dobio novi update ili da cekam dok ne dobijem samo novi update?
- bata bogdan
- Banned