HTC One X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One X
Pokrene aplikaciju,pojavi mi se meni i posle par sekundi izadje iz aplikacije.I aplikacije nije preko celog ekrana.Uradio sam to i opet isto.
m@c|-|oR, pošto vidim da si "bog za elektrotehniku i kompjutore" xD reci mi da li možeš da mi ostaviš mail da te pitam par pitanja vezano za one X (da ne spamam po forumu ovde), od prekjuče sam ponosni vlasnik, prvi put se srećem androidom, pa imam neka pitanja, ako ne, ovde ću xD hvala in advance..
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ista stvar i na One S posle apdejta na 4.1.1 ... "rezolucija 0x0 nije podržana"fannY napisao:Imam problem s Igo,udjem u aplikaciju i posle 5 sekundi samo izadje iz nje.Sta bi moglo biti?
16 godina na forumu MOBILNISVET
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
obiwan, au, kakvu si ti grešku napravio!!!
Odakle ti samo ta procena????
Imaš PP, pa izvoli, pitaj. Ako budem mogao da pomognem, biću srećan.
I, čestitam na kupovini! Želim ti dugo uživaš u korišćenju. Čuvaj se samo pojedinih ovde koji će da te navlače na tamnu stranu sile.

Odakle ti samo ta procena????

Imaš PP, pa izvoli, pitaj. Ako budem mogao da pomognem, biću srećan.
I, čestitam na kupovini! Želim ti dugo uživaš u korišćenju. Čuvaj se samo pojedinih ovde koji će da te navlače na tamnu stranu sile.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Pozdrav svima. Imam rootovan htc one x i kad hocu da uradim ota update ne moze. Da li neko zna zbog cega,da ne treba izbrisati root i slicno ?
moras da ga vratis na stock pa onda... 

kako da ga vratim na stock? nov sam u ovome,dobio sam rootovan tel
- m@c|-|oR
- Expert
ertz, ja ti predlažem da pogledaš i OVO
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
ertz, ne trebas da vracas na stock dabi uradio update ako ti ga nudi. Vjerovatno ti je stavljen costum rcovery (clockworkmode). Treba da vratis samo stock rcovery.
http://www.youtube.com/watch?v=SZuAjz4PIjU
Od 3. minute pa do neke 5 tebi treba ali pogledaj cijeli imas u opisu linkove za fajlove
http://www.youtube.com/watch?v=SZuAjz4PIjU
Od 3. minute pa do neke 5 tebi treba ali pogledaj cijeli imas u opisu linkove za fajlove
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Jel ima nekih informacija o tome kada bi mogao da stigne sense 5? Pretpostavljao sam da ce da kasni zbog kasnjenja One modela, ali ne znam nista pecizno.
Komsija Gerasim, rekli su u junu,al ne znam tacno. 

- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Samo da se zapljunem i kazem da sam od juce vlasnik HOX-a.
Do sada sam na svakom HTC telefonu, osim sada na One X-u, u sklopu Sense-a imao u widgetima "HTC News" koje obozavam. Mene interesuje da li postoji mogucnost instaliranja "HTC News" a da se telefon ne mora rutovati i tome slicno ?

Do sada sam na svakom HTC telefonu, osim sada na One X-u, u sklopu Sense-a imao u widgetima "HTC News" koje obozavam. Mene interesuje da li postoji mogucnost instaliranja "HTC News" a da se telefon ne mora rutovati i tome slicno ?
Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim armband futrolu za ruku, sa džepčićima za ključeve i pare, za HOX? Muka mi je više od landaranja telefona po džepu ili nošenja u ruci dok trčim...
Ako je na forumu reklamiranje zabranjeno, molim vas za PM.
Hvala unapred.
Ako je na forumu reklamiranje zabranjeno, molim vas za PM.
Hvala unapred.
HTC Desire
- NewMultiFail
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 15. Jul 2013. 00:23
- :: iPhone 4
Odlucio sam da kupim ovaj telefon, a posto vidim da ima svakakvih prevaranata po oglasima i da se svasta prodaje mislim da je ovo pravo mjesto da pitam.
Da li je ovo original htc one x, posto treba da odem stotinjak kilometara do njega pa da ne bih tek tada utvrdio sta je i kako je molim vas pomozite ako je uopste moguce prosuditi po ovim slikama.
http://www.pik.ba/artikal/7760673/htc-o ... jeli-32gb/
Da li je ovo original htc one x, posto treba da odem stotinjak kilometara do njega pa da ne bih tek tada utvrdio sta je i kako je molim vas pomozite ako je uopste moguce prosuditi po ovim slikama.
http://www.pik.ba/artikal/7760673/htc-o ... jeli-32gb/
- m@c|-|oR
- Expert
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Za nas koji strpljivo (ili manje strpljivo) čekamo novi Android:

SFR u Francuskoj najavljuje apdejt krajem avgusta. Moguće je da će nebrendirani telefoni dobiti i ranije.
Ajde, pa se javite ovde sa vestima, ako neko dobije apdejt...

SFR u Francuskoj najavljuje apdejt krajem avgusta. Moguće je da će nebrendirani telefoni dobiti i ranije.
Ajde, pa se javite ovde sa vestima, ako neko dobije apdejt...
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Android 4.2.2 i Sense 5 stigli na HTC One X+
Android 4.2.2 Jelly Bean verzija platforme uz HTC Sense 5 korisnički interfejs objavljena je u OTA formi za HTC One X+ smartfon. Apdejt donosi neke nove funkcije vlasnicima One X+ smartfona kao što je BlinkFeed početni ekran, koji je već prisutan na novim high-end smartfonima tajvanske kompanije. Takođe je tu i novi zaključan ekran, a poručuje se da je i trajanje baterije poboljšano. Korisnici mogu lako da prate status baterije putem merača baterija u status baru, a od Androida 4.2.2, Quick settings panel je takođe prisutan i može mu se pristupiti povlačenjem na dole. Tu su i ažuriranja kamere, dok duži pritisak na ekran korisničkog interfejsa zaključava ekspoziciju i fokus.
benchmark.rs
Android 4.2.2 Jelly Bean verzija platforme uz HTC Sense 5 korisnički interfejs objavljena je u OTA formi za HTC One X+ smartfon. Apdejt donosi neke nove funkcije vlasnicima One X+ smartfona kao što je BlinkFeed početni ekran, koji je već prisutan na novim high-end smartfonima tajvanske kompanije. Takođe je tu i novi zaključan ekran, a poručuje se da je i trajanje baterije poboljšano. Korisnici mogu lako da prate status baterije putem merača baterija u status baru, a od Androida 4.2.2, Quick settings panel je takođe prisutan i može mu se pristupiti povlačenjem na dole. Tu su i ažuriranja kamere, dok duži pritisak na ekran korisničkog interfejsa zaključava ekspoziciju i fokus.
benchmark.rs
16 godina na forumu MOBILNISVET
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
da to dolazi za + verziju,niko ne govori o obicnom HOX,majmunluk..majke mi...
nema veze ja sam ga uzeo zato sto mi se svidja,radi on lepo i na ovom 4.1.2!
nema veze ja sam ga uzeo zato sto mi se svidja,radi on lepo i na ovom 4.1.2!