HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Znam, znam, al necu jednostavno to da radim, sacekacu ipak to prebacivanje, nije mi tako lako da se odreknem broja
A i ja sam skontao da nisu snizili, nego je meni ostala u glavi cena od nekih 1800,900 din, a vamo citam 1490 i kad sam dodao one poreze silne skontao da je to u stvari to 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Narode, ima li neko problema sa favorites widgetom? Meni se redovno desava sledece: imam troje ljudi na tom widgetu, i redovno kad kliknem na sliku poslednje osobe, ekran se ponasa kao da je registrovao press i na prvoj, i na kraju poziva prvu osobu umesto trece! Ovo se uglavnom desava kad je tek probudjen iz sleep moda, kad provrtim par screenova i vratim se na taj gde mi je Favorites widget, sve radi kako treba. Za 3 coveka mi on ionako nije praktican, ali mnogo mi je ruzno kad stoje shortcutovi direktno na desktopu. Nekako su ikonice manje od okolnih i ne uklapaju mi se lepo.
Ima li neko slican problem? Koristite li nesto drugo za speed dial?
Ima li neko slican problem? Koristite li nesto drugo za speed dial?
Pa ne mozes mi reci da je video dobar kada snima 15 fps! Ako uporedis ostale telefone iz te cenovne kategorije, oni vec uveliko snimaju u HD rezoluciji, sto nije nimalo zanemarljiv razlika. A iskreno sumnjam da ce Froyo bilo sta promeniti...Ceftriaxone napisao:vnugo, slike su skroz super,neko te je lagao da je los kvalitet. O videu cemo da sudimo kad bude stigao froyo..
Meni je Desire brutalan telefon, ali ne bih se premisljao niti jedan sekund da ima kameru od 8 mpx, ili makar video u HD rezoluciji.
I jedno pitanje, kakve su slike nocu i pri smanjenom osvetljenju?
Vi bre ljudi kao da non stop nesto slikate i snimate? Okacio bih negde video koji sam snimao kada sam brodom prilazio Veneciji, cisto da vidite da video nikako nije los, ali nemam pojma kako to da izvedem. Youtube me nesto zeza kad god pokusam. Inace, odakle taj info o 15fps? ja sam negde jos pre nego da dobijem telefon registrovao da je varijabilan, tojest da ide izmedju 15 i 30 fps, ali mozda gresim.
Anyway, imam digitalac za ozbiljnije slikanje, telefon je samo tu za prilike gde ne moze da se provuce aparat ili kad crknu na aparatu baterije.
A koliko se secam, broj mpx nema nikakve veze sa kvalitetom slike,vec samo sa velicinom iste. Senzor i algoritam za obradu su bitni.
Anyway, imam digitalac za ozbiljnije slikanje, telefon je samo tu za prilike gde ne moze da se provuce aparat ili kad crknu na aparatu baterije.

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Jesam li ja lud ili sta pa ne kontam razlog zasto ljudi uzimaju Desire u mnogo vecoj meri preko telenora a ne preko vipa.
Vip kao prvo daje otkljucan fon sto je velika prednost, jos usput za istu cenu paketa se dobija 325 poruka minuta i MEGABAJTA i jos 1000 minuta prema vipu kada se tih 325 minuta potrosi.
Vanjuska stvarno ne kontam sto onda ne uzme u Vipu. Rekao si da su ti vazni megabajti koje upravo u paketu u vipu za 1000 din dobijas a ti zelis da uzmes telenor.
Kao sto ti je Ceftriaxone rekao mozes imati isti broj koji ti je i sada samo sa razlicitim pozivnim i jos ce istog dana svi tvoji kontakti saznati koji ti je broj. Znaci ne vidim ni jednu jedinu prednost uzimanja kod telenora dok su prednosti kod vipa velike i jos mnogo se lakse dodje do desire-a u vipu i nema cimanja do Beograda
Vip kao prvo daje otkljucan fon sto je velika prednost, jos usput za istu cenu paketa se dobija 325 poruka minuta i MEGABAJTA i jos 1000 minuta prema vipu kada se tih 325 minuta potrosi.
Vanjuska stvarno ne kontam sto onda ne uzme u Vipu. Rekao si da su ti vazni megabajti koje upravo u paketu u vipu za 1000 din dobijas a ti zelis da uzmes telenor.
Kao sto ti je Ceftriaxone rekao mozes imati isti broj koji ti je i sada samo sa razlicitim pozivnim i jos ce istog dana svi tvoji kontakti saznati koji ti je broj. Znaci ne vidim ni jednu jedinu prednost uzimanja kod telenora dok su prednosti kod vipa velike i jos mnogo se lakse dodje do desire-a u vipu i nema cimanja do Beograda
I zaboravio sam da je paket prenesi 400 preko 200 dinara mesecno skuplji od vipovog 325. Jos jednom kazem stvarno ne znam zasto ljudi toliko preferiraju telenor koji ima mnogo losiju ponudu. Ok za neke ljude koji nece da menjaju broj(mada je i za to navedeno resenje) ali kada hoce postpaid i svejedno dobijaju novi broj i odaberu telenor zapitam se 

Pa sve to sto si rekao stoji, samo kazem eto zbog broja koji zelim da zadrzim, nije zbog toga da li su iste cifre, nego jednsotavno da se ne menja ni pozivni, dugo imam ovaj broj, bas dugo i ne zelim da ga menjam a i vip je dosta slabija mreza od telenora, jer se u vipu cak desava da nema signala u centru grada sto sa telenorom nije problem a i internet preko vipa je losiji preko telenora. A posto ocu da ostanem eto na telenoru, moram da se cimam za bg, jer u ns dok ga ne dobiju mogu svet obici.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Zanimljivo poredjenje razlicitih ekrana na direktoj suncevoj svetlosti -> Super AMOLED vs AMOLED vs LCD
Modeli koji se porede su: Samsung Galaxy S (4-inch, 480 x 800 pixel Super AMOLED), HTC Desire (3.7-inch 480 x 800 pixel AMOLED) i Sony Ericsson XPERIA X10 (4-inch, 480 x 854 pixel TFT LCD)
Modeli koji se porede su: Samsung Galaxy S (4-inch, 480 x 800 pixel Super AMOLED), HTC Desire (3.7-inch 480 x 800 pixel AMOLED) i Sony Ericsson XPERIA X10 (4-inch, 480 x 854 pixel TFT LCD)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
interesantno, ovde ih je x10 ubio.
a sad pogledajte ovaj prikaz gde je x10 najslabiji:
http://www.youtube.com/watch?v=i3vewi6SlNU
a sad pogledajte ovaj prikaz gde je x10 najslabiji:
http://www.youtube.com/watch?v=i3vewi6SlNU
Pa kada bi SE imao AMOLED video bi se isto kao i ova dva, bitnije je da ova dva imaju multitouch za razliku od X10 nego kako se vide na suncu.cgmiki napisao:Oduvao ih je X10. Koja razlika. Stvarno dobro poređenje. Ipak SE odradi neke stvari kako treba.
X10 > Galaxy S > Desire
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
cgmiki,
Koristim i amoled i tft na telefonu i veruj ni jedno nije prijatno a ni lako koristiti na direktnom suncu (jeste tft bolji ali razlika je mala, šta misliš da se x10 vidi kao da je u sobi). A multitouch ne da znači nego je neophodan prilikom surfovanja neverovatno.
thePriest nešto to ne valja, kako nemaš mesta ja na legednu imam 40 aplikacija neke su 100KB, neke 1-2 MB a neke preko 10MB i opet imam slobodno 45MB.
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Koristim i amoled i tft na telefonu i veruj ni jedno nije prijatno a ni lako koristiti na direktnom suncu (jeste tft bolji ali razlika je mala, šta misliš da se x10 vidi kao da je u sobi). A multitouch ne da znači nego je neophodan prilikom surfovanja neverovatno.
thePriest nešto to ne valja, kako nemaš mesta ja na legednu imam 40 aplikacija neke su 100KB, neke 1-2 MB a neke preko 10MB i opet imam slobodno 45MB.
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White