HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Saavaa, mobilni telefon je namenjen da se stalno nosi uz sebe. Otuda ovaj naziv "mobilni".
Tako da ako ti par dana ne vidis propusten poziv, ne treba ti mob uopste. Lepo dodjes kuci, otvoris mail/msn/gejsbuk i slicno i vidis ko ti je sta pisao.
Ne moze se pisati zamerka htc-u za ovo.
EDIT: I nije tacno da nema vreme poziva, nisi dovoljno trazio.
Vec sam pisao jednom o ovome.
PHONE>menu dugme>CALL HISTORY>kliknes na dugme koje lici na parce papira ispod telefonske slusalice pored kontatka koji zelis da vidis.
Oh.. kad ce mi stici maska...
Tako da ako ti par dana ne vidis propusten poziv, ne treba ti mob uopste. Lepo dodjes kuci, otvoris mail/msn/gejsbuk i slicno i vidis ko ti je sta pisao.
Ne moze se pisati zamerka htc-u za ovo.
EDIT: I nije tacno da nema vreme poziva, nisi dovoljno trazio.
Vec sam pisao jednom o ovome.
PHONE>menu dugme>CALL HISTORY>kliknes na dugme koje lici na parce papira ispod telefonske slusalice pored kontatka koji zelis da vidis.
Oh.. kad ce mi stici maska...

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ne, works like a charm for me. Ponekad se uspori, ali to se dešava čak i bruka mnogo dobroj windows 7ici.
Mana jeste ono što si pominjao za slabu tj nikakvu vidljivost pod suncem. I ogroman propust:
Ne može se dodati novi kontakt preko broja koji vam je neko poslao u poruci, već prvo mora de se zovne-cimne taj br pa tek onda create new contact. Mnogo iritirajuće.
Mana jeste ono što si pominjao za slabu tj nikakvu vidljivost pod suncem. I ogroman propust:
Ne može se dodati novi kontakt preko broja koji vam je neko poslao u poruci, već prvo mora de se zovne-cimne taj br pa tek onda create new contact. Mnogo iritirajuće.
MOLIM ZA POMOC!!!
imam veci problem sa ekranom kod ovog telefona. u gornjoj desnoj cetvrnini ekran
ne reaguje, kada se uradi Calibration gornja desna cetvrtina pocinje da radi, ali pak
donja desna cetvrtina ne prima komande kako treba.
npr. kod kucanja poruka prilikom pritiska 8(tuv), negde na polovini bas gde je oznacena osmica
telefon kuca slova koja se nalaze na polju 9(wxyz). probao sam i sa resetovanjem tefona, sve
vraceno na fabricka podesavanja dogadja se isti problem, prvo sa gornjom desnom cetvrtinom a kada se uradi Calibration sa donjom desnom cetvrtinom i tako sve u krug.
imam veci problem sa ekranom kod ovog telefona. u gornjoj desnoj cetvrnini ekran
ne reaguje, kada se uradi Calibration gornja desna cetvrtina pocinje da radi, ali pak
donja desna cetvrtina ne prima komande kako treba.
npr. kod kucanja poruka prilikom pritiska 8(tuv), negde na polovini bas gde je oznacena osmica
telefon kuca slova koja se nalaze na polju 9(wxyz). probao sam i sa resetovanjem tefona, sve
vraceno na fabricka podesavanja dogadja se isti problem, prvo sa gornjom desnom cetvrtinom a kada se uradi Calibration sa donjom desnom cetvrtinom i tako sve u krug.
Jorda, Nije ovo tacno za cimanje broja pa dodavanja u kontakte, evo sad sam probao na svom telefonu. Otvorite sms, pritisnite poruku pa ce se poajaviti nov ekran, sa slusalicom levo, i brojem desno. Zatim duze pritisnete na broj, pa se otvori prozor sa opcijama , call, sena a message, new contact, i add to existing contact. Tattooo je extra ...
)
pozdrav
Edit:
lacko1984, kod provajdera pa na servis, verovatno je telefon neispravan, ako ne moze kalibracija da se uradi... Meni je po default-u kalibrisan kako treba, onako iz kutije.
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

pozdrav
Edit:
lacko1984, kod provajdera pa na servis, verovatno je telefon neispravan, ako ne moze kalibracija da se uradi... Meni je po default-u kalibrisan kako treba, onako iz kutije.
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
Drugari...par stvari...citao sam od pocetka, ali mislim da nije odgovoreno:
1. Skype..? Moze li i kako...
2. Opera mini? Moze li i kako, a ako ne sta je najbolja alternativa...Ja sam koristio Dolphin browser, ali nista specijalno
Hvala
p.s. Imam zebra maskicu, ako neko hoce da menja za originalnu sivu...
Pozdrav
1. Skype..? Moze li i kako...
2. Opera mini? Moze li i kako, a ako ne sta je najbolja alternativa...Ja sam koristio Dolphin browser, ali nista specijalno
Hvala

p.s. Imam zebra maskicu, ako neko hoce da menja za originalnu sivu...
Pozdrav
Sent from Samsung Galaxy SIII GT-I9300 16GB Pebble Blue (Android 4.1.2 Jelly Bean)
@vylota. hvala!
@majkon80 telefon nikad nije ispao, imam ga od samog pocetka prodaje u vip-u. taj problem mi se vuce dosta dugo, mozda i od samog starta, zbog brojnih obaveza nisam stigao da se pozabavim njime sve do pre neki dan, u startu mi to nije smetalo sve dok nisam novi broj koji sam uzeo prilikom kupovine tattoo-a poceo dosta aktivno da koristim, da je ekran ostecen sigurno da bi taj deo bio mrtav, ali najaci fazon je sto on rad problem je u tome da sto kada npr. radi normalno gornja desna cetvrtina ekrana, donja desna ctvrtina stvara problem, i obrnuto.
jos jedno pitanje kako se pravi backup na ovom telefonu?
@majkon80 telefon nikad nije ispao, imam ga od samog pocetka prodaje u vip-u. taj problem mi se vuce dosta dugo, mozda i od samog starta, zbog brojnih obaveza nisam stigao da se pozabavim njime sve do pre neki dan, u startu mi to nije smetalo sve dok nisam novi broj koji sam uzeo prilikom kupovine tattoo-a poceo dosta aktivno da koristim, da je ekran ostecen sigurno da bi taj deo bio mrtav, ali najaci fazon je sto on rad problem je u tome da sto kada npr. radi normalno gornja desna cetvrtina ekrana, donja desna ctvrtina stvara problem, i obrnuto.
jos jedno pitanje kako se pravi backup na ovom telefonu?