HTC One X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: HTC One X
Mislim da brendirani telefoni još nisu počeli.
Apdejt je pušten samo za x.401.y uređaje (WWE) - nekih 15 CID-ova. Ostali se čekaju...
Apdejt je pušten samo za x.401.y uređaje (WWE) - nekih 15 CID-ova. Ostali se čekaju...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: HTC One X
Rođaka mi ima One-X iz Telenora i hoće da ga proda za 200 evra , odlično je očuvan . Da li se isplati kupiti za tu cenu 1 godinu star ?
Ako se otključa preko koda i ubacim mu :
RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Radio_5.1204.162.29_release_302015_signed.exe
hoću li ga naterati da povuče apdejt na 4.2.2 ?
Ako se otključa preko koda i ubacim mu :
RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.31_R_Radio_5.1204.162.29_release_302015_signed.exe
hoću li ga naterati da povuče apdejt na 4.2.2 ?
16 godina na forumu MOBILNISVET
- m@c|-|oR
- Expert
Nemoj to da radi!!!
Jod HOX-a se mora flešovati ispravan RUU, ili se telefon soft brikuje (rešivo, ali je muka). Pre bilo čega, neka instalira CID Getter sa play stora i neka proveri svoj CID.
APdjet će mu stići kada ga Telenor pusti.
Jod HOX-a se mora flešovati ispravan RUU, ili se telefon soft brikuje (rešivo, ali je muka). Pre bilo čega, neka instalira CID Getter sa play stora i neka proveri svoj CID.
APdjet će mu stići kada ga Telenor pusti.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
Ma nek otključa kodovima za 1500 dinara , pa nek Root+Custom Recovery i onda nek mu zvekne Android Revolution 4.2.2 
Edit:
Jel se isplati da ga uzmem za 200 evra ?

Edit:
Jel se isplati da ga uzmem za 200 evra ?

Isplati se ako je sve u redu s telefonom.
- zoreli
- Moderator
Sve je u redu , iz Telenora je uzet pre 13 meseci , baš dobro očuvan ... samo treba platiti otključavanje .
200 evra kostaju mnogi mid range telefoni a one x je ipak high end,po meni se isplati.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Uzmi,prelep i jak telefon,po specifikacija identičan Lg Optimus 4x-u.
Meni posle update, baterija traje upola krace. Do tada sam je punio svako drugo vece (ostane 20-30%) a sada jedva sastavi dan. Posle update crkla mi je baterija do podne. Telefon koristim u istoj meri, kao i pre, ukljucena štednja baterija u oba slucaja.
Primetio sam da je najvise trosi Android OS i Google Hrome ( ovaj prosto guta bateriju, jutros sam ga skinuo sa punjaca, za 10ak min mi potrosio 10% baterije
).
Moze li se vratiti na staro ( nesto kao restore, ne mislim na novu instalaciju to sigurno moze), sumnjam ali da pitam ?
Primetio sam da je najvise trosi Android OS i Google Hrome ( ovaj prosto guta bateriju, jutros sam ga skinuo sa punjaca, za 10ak min mi potrosio 10% baterije

Moze li se vratiti na staro ( nesto kao restore, ne mislim na novu instalaciju to sigurno moze), sumnjam ali da pitam ?
- m@c|-|oR
- Expert
lemy, ako si dobio zvanični apdejt, onda se na nižu verziju možeš vratiti samo ako nađeš RUU za tvoj CID.
Druga opcija ti je instalacija nekog kastom ROM-a.
Ja nisam primetio značajno slabljenje baterije, zaista (ARHD 31.2).
Ako budeš malo strpljiv, uskoro će HTC pustiti sorsove od novog kernela, pa će i on biti predmeet "kuvanja", što nosi sve one prednosti koje meni nedostaju - S2W, UV, UC i slične lepote.
Takođe, sudi o bateriji nakon dva ciklusa punjenja/pražnjenja, pa onda sudi o njoj...
Hrom slobodno deinstaliraj, ako nisi zadovoljan njime. Ja koristim Dolphin i skroz sam zadovoljan.
Druga opcija ti je instalacija nekog kastom ROM-a.
Ja nisam primetio značajno slabljenje baterije, zaista (ARHD 31.2).
Ako budeš malo strpljiv, uskoro će HTC pustiti sorsove od novog kernela, pa će i on biti predmeet "kuvanja", što nosi sve one prednosti koje meni nedostaju - S2W, UV, UC i slične lepote.
Takođe, sudi o bateriji nakon dva ciklusa punjenja/pražnjenja, pa onda sudi o njoj...
Hrom slobodno deinstaliraj, ako nisi zadovoljan njime. Ja koristim Dolphin i skroz sam zadovoljan.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Meni se cini da kod mene sada baterija malo duze traje. Ako ne traje duze, onda sam siguran da ne traje ni krace.
Sto se pretrazivaca tice, ja koristim fabricki i nemam primedbi na njega.
Sto se pretrazivaca tice, ja koristim fabricki i nemam primedbi na njega.
- m@c|-|oR
- Expert
Ja zaista očekujem nešto bolje performanse baterije. Međutim - ja ne koristim Blinkfeed (ne vidim mu svrhu).
Sa druge strane, moj telefon (i njegova baterija) imaju već više od godinu dana, što je oko 200 ciklusa punjenja i pražnjenja. Nije za očekivati da će baterija sama od sebe trajati duže...

Sa druge strane, moj telefon (i njegova baterija) imaju već više od godinu dana, što je oko 200 ciklusa punjenja i pražnjenja. Nije za očekivati da će baterija sama od sebe trajati duže...

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
Re: Одг: HTC One X
Uzeo sam od rođaka One-X (iz Telenora 12m star) da ga koristim za drugi broj, malo pre sam ga apdejtovao na 4.2.2 i baš lepo izgleda, primetio sam da jako slab prijem wi-fi signala ima ?! U dnevnoj sobi uopšte nemam signala (S4 ima 3 crte) a ruter je udaljen 6 metara (i dva zida) ... da li znate u čemu je problem ?
neki su imali prosto taj hardverski problem sa signalom... na youtube.com bi trebalo da bude kako su to ispravljali... ima nade, ne boj se, nisi jedini 

- m@c|-|oR
- Expert
zoreli, ako ga rutuješ, mogao bi da koristi razne "wifi fix-eve" koji mogu da se nađu. Neki kažu da im je pomoglo.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- zoreli
- Moderator
Na žalost ovo je problem i kod mene 
Htc one x poor wifi reception official solution
If you are suffering from a really bad WiFi or Bluetooth connection and think you may have this hardware fault, there is a simple test you can do. Please only do this test if you are sure you could have the problem.Read this whole post carefully before beginning, then gently squeeze the side back of your phone, between the camera lens and the volume rocker. If your WiFi signal strength improves only to drop back down when you stop squeezing, then you have this seemingly common fault.If your WiFi doesnt improve or gets worse whilst squeezing, this is normal and you don't have this fault. Please don't keep repeating this test as it is commonly accepted that this will accelerate the issue.
We now have the full official HTC test and fix procedures with pictures, see here and also in pdf (thanks to lawrence750) OF XDA DEVELOPERS
https://www.dropbox.com/sh/2enfz3fi2...wifi%20fix.pdf
ALSO FOUND A VID HERE
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_jZ-nelmWAI

Htc one x poor wifi reception official solution
If you are suffering from a really bad WiFi or Bluetooth connection and think you may have this hardware fault, there is a simple test you can do. Please only do this test if you are sure you could have the problem.Read this whole post carefully before beginning, then gently squeeze the side back of your phone, between the camera lens and the volume rocker. If your WiFi signal strength improves only to drop back down when you stop squeezing, then you have this seemingly common fault.If your WiFi doesnt improve or gets worse whilst squeezing, this is normal and you don't have this fault. Please don't keep repeating this test as it is commonly accepted that this will accelerate the issue.
We now have the full official HTC test and fix procedures with pictures, see here and also in pdf (thanks to lawrence750) OF XDA DEVELOPERS
https://www.dropbox.com/sh/2enfz3fi2...wifi%20fix.pdf
ALSO FOUND A VID HERE
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=_jZ-nelmWAI
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Nije to neki problem za WiFi antenu. Kreditnu karticu i otvori telefon, malo podignes kontakte na anteni i to je to.
A 4.2.2 i Sense 5 je pusten, mada mi se nesto ne update-uje jer se mnogo zale. Na trajanje baterije, senzori ne rade, nestaju ikonice i precice, wifi signal oslabi itd...

A 4.2.2 i Sense 5 je pusten, mada mi se nesto ne update-uje jer se mnogo zale. Na trajanje baterije, senzori ne rade, nestaju ikonice i precice, wifi signal oslabi itd...

- zoreli
- Moderator
Ma mrzi me da ga otvaram i da se zezam , ako neko hoće da ga kupi za 190 evra nek se javi 

kum je ubacio 4.2.2 i zadovoljan je osim sto baterija traje 30,40% krace...