HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
xyzxyz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Feb 2011. 23:01

Post od xyzxyz »

Gde mogu da kupim ovaj telefon, tako da sve bude legalno i sasvim u redu (dakle, garancija i sve ostalo na mestu)?
A da nije kod nekog operatera.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

psyhound, ja sam imao srece da ga kupim polovnog a ekstra ocuvanog, sa jednom jedinom sitnom ogrebotinicom na ekranu za 130e. :blinky: da. i k'o neki Pirocanac, nisam 'teo da dam jos malo za dekodiranje... :oops:
Samo nek se rolaju....sarme.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

xyzxyz, vidish gore u desnom coshku ono "Brza pretrega" pa ispod toga pishe "Model telefona"? E, onda u taj pravougaonik ukucash "wildfire" i pritisnesh enter. Sajt ce ti prikazati lepo sve o tom modelu i gde moze da se kupi + za koje pare! 8)

xyzxyz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xyzxyz »

Prilično sam uverena da nisu sve od tih prodavnica baš sasvim u redu.

Moje pitanje je bilo koje od njih jesu.

fax
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Mar 2007. 22:19

Post od fax »

Da li neko možda zna gde se nalazi call duration na wildfire-u, sve sam pretražio i nisam našao to.

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Tako nesto ne postoji na "mocnom" Andriodu kojeg svi toliko hvale. Moras skinuti aplikaciju sa marketa.
Ja ti preporucujem stats aplikaciju.Imas pozive,poruke i internet saobracaj.Sto se tice poziva,dobra je stvar sto si mozes namestiti da ti racuna 60+60s kao i lopovi operateri.

Pozdrav

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Postoji za ljude koji znaju da nadju :roll: U people call log kliknes na ikonicu sa desne strane i pogledas trajanje razgovora.

Dzeki Cen
Banned

Post od Dzeki Cen »

To je za jedan razgovor a ne za ukupne.Jedino ako ti volis da zbrajas pojedinacne pa da dobijes ukupnu cifru :P

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Nije naveo da li ga zanima jedan poziv ili ukupno, ja ne volim da zbrajam nego kad vec koristim smartphone skinem odgovarajuci program i vidim duzinu razgovora u suprotnom bih koristio neki dumb phone 8)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Na androidu ti bar ne treba aplikacija da bi uopshte video ime onog ko te zove! Hahahahaha.... A da zaboravio sam... cika Steva je rekao da se brojevi moraju upisivati kao +381blablabla... XD I nemojte dzati telefon pogreshno!

P.S. Morao saaam! Bilo je jace od mene! :D

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne razumem zašto su ljudi opsednuti trajanjem razgovora, ako već kupuješ polovan telefon i da postoji ugrađeno to bi bilo lako obrisati pošto na androidu sve može, ako je bitno zbog potrošenih minuta pređite na normalne operatere gde može da se vidi realno stanje.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Dzeki Cen
Banned

Post od Dzeki Cen »

Ne razumem kakve veze ima cika Steva? :unsure: Da ne mislis da imam Iphone? :blinky:
Decace moj,pa nisam ja lud neho realan.Za elementarne sitnice mi treba program na Androidu.To su cinjenice,nikako pljuvanje.
Hocu da kazem da sam slusao hvalospeve Androidu i odlucio probati.Ne mogu reci da sam odusevljen ali nista nije savrseno pa se ne uzbudjujem previse :wink:

xyzxyz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xyzxyz »

Da li se u Beogradu uopšte može kupiti HTC Wildfire u CRNOJ boji?
NE tamno-sivoj-koja-naginje-crnoj, nego baš CRNI.

Slika
Počevši od leve strane, drugi, ne četvrti.

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Prosto odes do radnje i pitas , ako te mrzi nadjes broj pozoves i vidis da li imaju boju koju trazis. Ako nemaju pitas da li mozes da narucis crnu boju. Bar na ovom sajtu imas radnji a imas i oglasa pa se raspitaj :shock:
Iskreno meni je sivi najlepsi , crni mi nekako deluje ka plastikaner

xyzxyz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xyzxyz »

Zvala sam sve radnje gde je cena pristupačnija, svi imaju sivi, nemaju crni, i neće ga dobijati. Mali oglasi me ne zanimaju.

Moje pitanje je da li se u Beogradu (ili Srbiji) uopšte može kupiti crni.

U prevodu, da li je dostupan na ovom tržištu?

Da li treba neka treća formulacija koja bi bila još jasnija?

Zaboga, zar je na ovom forumu trend pisanje postova koji naizgled imaju neko značenje, ali su suštinski besmisleni? :uhuh:

Dzeki Cen
Banned

Post od Dzeki Cen »

Ovakvim stavom,odgovor dobiti neces nikada.Bezobrazluk ne pomaze uvek ali si ti jos mlada,naucices :)

xyzxyz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xyzxyz »

Ummm... Šta je tačno bezobrazno bilo u mom izlaganju bilo gde na ovom forumu (a da nije bio reakcija na neki prethodno dobijeni "odgovor")?

Ja više bezobrazluka vidim u tome da kad postavim pitanje dobijem odgovor koji nije odgovor, nego nešto što sam umela i sama (i uradila).
"Eto ti brojevi, zovi, u čemu je problem" stav ne vidim kako je ikako od pomoći. Ili, još bolje, stav u fazonu "mlada si, naučićeš" (kakve veze ima sa mojim pitanjem, ffs?).

Postavila sam KONCIZNO pitanje i nisam dobila konkretan odgovor.
Kapiram da nemaju ljudi ovde odgovore na sva pitanja, i to je sasvim u redu. Kapiram i da ljude mrzi da pažljivo pročitaju post, i to je u redu, ali onda ne vidim zašto bi uopšte odgovorili.
Ali ako nemate odgovor ili vas smara da pročitate post od dve rečenice kako valja, nemojte mi davati prividan odgovor :roll:.

Na primer, odgovor koji bi bio korisan bi bio odgovor nekog ko je kupio crni HTC Wildfire u Srbiji. Ili odgovor nekog ko bi rekao da se raspitao kod nekog relevantnog ko mu je rekao "ne, toga nema na ovom tržištu".

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

xyzxyz, ja ti tvrdim da ga ima na nasem trzistu, bilo ga je i u telenoru... Meni je takodje taj najlepsi, ovaj moj braon mi je :uhuh:, a gde moze da se nabavi, ne znam...
Samo nek se rolaju....sarme.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Скоро га узео,рекох ајд да узмем број,и узео хтц ,јбг нисам имао пара за нешто више.Дошао кући,читао сам пре тога коментаре,реко да видим колико је то страшно са екраном,ма укључио,пробао вирлес,мало улазио у мени,излазио,вратио у пакет и истог дана продао,невероватно колико је тражен телефон,дао сам оглас имао сам за сат до два сата преко 20 понуда.А продао сам га,јер све све,ал 240 са 320,мени је било болно за очи,можда није то страшно да немам самсунг 5700 шпицу,ал овако нисам могао,то је толико лош трип да су оне зрнаста слова,ко резултати и имена стрелца на нашим семафорима а на стадионима.

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Jel probao neko skype, ja instalirao probao zvati ali jako prekida, tako da je skoro neupotrebljiv? :smutny:

Odgovori