HTC One X
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC One X
Jel mogu nekako da izbrisem gmail nalog lika od koga sam kupio fon a da ne moram da radim fabricki reset telefona?
idi na settings pa na accounts i tu ces imati opcije da samo taj nalog promenis/obrises... ako nisam zaboravio...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Realno ništa bolje i nije bilo za očekivati jer ja nisam bio ni sa S3 pretjerano zadovoljan koji ima oko 15% jaču bateriju od HOX-a. Uglavnom ne volim kad moram paziti na bateriju da bi dogurao do kasno u noć kao što sam često morao sa S3 (standardna baterija).
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
zoreli, to otprilike i ja dobijam na svom telefonu - nešto manje od 2,5 sata screen on time. Ono što me nervira je što sada moram da ga punim svako veče, a sa 4.1.2 (Sense 4+) sam "gurao" dva dana i jednu noć.
Dobro ti se ponaša baterija, ne brini.
Dobro ti se ponaša baterija, ne brini.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- m@c|-|oR
- Expert
Ti si Šampion! Sa sve velikim slovom!

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
hahaha ne bih ga tako nazvao ali posto i ja to radim onda smem - crazy man! daj neke utiske u temi ''One''... 

Petljam vec 10-tak minuta i nikako da provalim zasto ne mogu da instaliram bilo koju aplikaciju koju sam ubacio u telefon(igre,programi,live wallpaper).Nikako mi opcija "install" nije aktivna za razliku od "cancel" koja jeste.Baterija mi je na 20%,da nije to razlog?Mada sumnjam ali ajde da pitam.
Ma nema to nikakve veze. Da nije deštiklirana opcija "unknown sources" pa ti ne da da instaliraš .apk fajlove? Mada, iskočio bi ti dijalog tokom instalacije, da li želiš da omogućiš nepoznate izvore... Iskreno prvi put čujem za ovo.
Cekirao sam to vec Settings>>Security>>Unknown Resources.Razmisljam da uradim fabriski reset pa da onda probam.Da budem iskren i meni je cudno,ali sada prvi put koristim JB.Do sada sam imao GB i nikada nisam imao bilo kakvih problema ove vrste.Uvek je kartica "install" bila aktivna.Probao sam da prstom idem po 1cm ispod ili iznad kartice,ali ista stvar.Bas mi ide na zivce sve ovo.
Ako uradim fabricki reset,da li se brise sve sto je na onih 26gb ili ne?
Ako uradim fabricki reset,da li se brise sve sto je na onih 26gb ili ne?
- m@c|-|oR
- Expert
talicni, neće, brisaćeš samo "data" particiju. I meni nije jasno to što ti se dešava.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Ovo mi dodje kao ekstremno hladan tus posle onolikog odusevljenja nakon sto sam ga uzeo.Hajde da napisem sta sam uradio da bi me ispravili ako sam pogresio,ali sumnjam jer je ovo isto na svakom androidu.
-Na flash memoriji telefona(26gb) napravio sam folder INSTALL i u njega ubacio igre,programe i live wallpapere koje sam zeleo da instaliram.
-Skinuo sam Androzip i pomocu njega pokusao da instaliram na isti nacin kao sto sam radio i na Desire.
-Stativa!Neceeee....Ne da nije aktivna kartica "Install" nego ne reaguje na dodir za razliku od Cancel.I ima na nekim igrama da se pojavi dole pored "Cancel" kartica "Next" i isto ne reaguje na dodir.Tek kad skrolujem ekran na dole onda se umesto "Next" pojavi "Install".Sta se ovde desava nemam pojma....
-Na flash memoriji telefona(26gb) napravio sam folder INSTALL i u njega ubacio igre,programe i live wallpapere koje sam zeleo da instaliram.
-Skinuo sam Androzip i pomocu njega pokusao da instaliram na isti nacin kao sto sam radio i na Desire.
-Stativa!Neceeee....Ne da nije aktivna kartica "Install" nego ne reaguje na dodir za razliku od Cancel.I ima na nekim igrama da se pojavi dole pored "Cancel" kartica "Next" i isto ne reaguje na dodir.Tek kad skrolujem ekran na dole onda se umesto "Next" pojavi "Install".Sta se ovde desava nemam pojma....
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
talicni, a sta ce ti Androzip? Jesu li ti fajlovi u folderu "Instal" u. apk formatu ili u nekom drugom? Valjda si ih prebacio u .apk format? Ako su .apk onda ti Androzip ničemu ne služi i treba samo iz nekog File Managera da kliknes na izabrani fajl i izaberes "Open". Tad treba da krene instalacija. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Celu stvar je zamrsio Avast.Nakon sto sam uradio fabricki reset proslo mi je kroz glavu da je on moguci "troublemaker",jer sam negde citao da je da li Avast il neki drugi AV program napravio slicnu igranku kao ovaj meni.Skinuo sam Astro FM i instalacija sad ide kako treba 

Ja mislim da su antivirusi prodavanje magle i da ti to ne treba. Mislim da se i ostali slažu.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: HTC One X
Ma sta ce vam AV, to nije potrebno na androidu. Ja nikakvih problema nisam imao od kad koristim androide. Neki moji drugovi su instalirali neke AV i samo su im kocili telefoni bez potrebe
Note IV N9100 dual
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vec sam 500 puta pisao, a sad cu i 501. put: Antivirusi i Task Killeri na Androidu su najveca glupost koju je neko mogao da izmisli. There! I said it... again!
Zna li neko, molim vas, kako da podesim odvojena zvona poruke i izvestaja o dospeloj poruci, od update-a na 4.2 verziju meni se to potpuno poremetilo i ne znam kako da podesim? Pokusao sam sa raznim aplikacijama sa marketa (message notification, sms popup itd) ali nista nije dalo rezultata... Ne znam dali samo ja imam isti problem ili je to do Andrioda (mada na prosloj verziji je to funkcionisalo) ali mnogo me nervira i dodje mi da vratim staru verziju softvera... Hvala svima unapred!
Je li dobro resenje da instaliram recovery,otkljucam bootloader i instaliram custom rom pa cu tako pretpostavljam vec imati odradjen root,jer mi nekako deluje malo komplikovano za mene?I ako moze link gde da skinem recovery.Hvala.