Za sada sam zadovoljan. Ne secam se kako..ali znam da sam kontakte sa Nokie E51 nekako eksportovao, ubacio na svoj Gmail account, i sinhronizovao lepo sa telefonom. To je prva stvar koja me je obradovala, sto mi je sad sve sredjeno, i na netu i na telefonu...i automatski se sinhronizuju promene u oba smera (i sto nisam morao rucno da unosim).
Sto se tice samog koriscenja MENU-ja, zadovoljan sam, sto bi rekli, vrlo je intuitivan, i mislili su na svakakve sitnice...koje olaksavaju zivot

Nisam iskoristio max mogucnosti telefona, jer jos cekam da mi krene paket 325 u kome imam net, pa cu onda da podesim sve "dzidzabidze"

Ali po onome sto sam video na youtube-u, i sto vidim sad u telefonu od opcija, ima jako "korisnih" zeza
A sto se tice marketa, nisam ga bas prostudirao, samo upalio 2 puta mozda...nesto mi bio i slab Wifi pa sam odustao..
Trebao bi da skinem neki programcic za BT, to su svi pominjali..jer ovako ne mogu da se prenose podaci. Nije mi to nesto bitno, ali ajde, da se nadje. Taj BT je valjda za dodatne uredjaje, kao handsfree sluske, koliko sam shvatio...
Evo bas cackam sad telefon

Jos jedna stvar koja mi se svidela je nacin na koji se prikazuju poruke. Grupise ih za svaki kontakt, u zagradi napise koliko ukupno ima poruka, i prikaze ih kao npr. chat na Skype-u ili MSN-u... redom kako si slala i kako su stizale poruke..
I kad hoces nekog da pozoves, vrlo brzo mozes da nadjes kontakt..stvarno su sve napravili da bude jednostavno..i lako
Evo na primer, imas vise nacina da nekog pozoves...ali recimo, imas ikonu PEOPLE. Tu ti izbaci spisak svih, mozes da skrolujes, dole biras da li ces da vidis sve, favorites, grupe, call history..i mozes da pritisnes i dugme Search (fizicko dugme na telefonu) i da trazis po imenu (svuda mozes da podesis da li hoces da ti izlazi standardna tastatura, qwerty ili compact qwerty).
A drugi, brzi nacin da nekog pozoves, je da na ekranu u stand by-u stisnes ikonu Phone, izbaci ti standardnu tast. kao na telefonu...i npr. hoces da nadjes nekog Nikolu.. stisnes 6, 4, 5, 6 ...i on suzava izbor. Tako da ne moras za slovo N da 2 puta stisnes 6icu...on sam izbacuje moguce izbore..vrlo je brzo i jednostavno.. al sam se raspisao..

Uglavnom ..za sada sam bas zadovoljan..
Pozz