HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

samo da dodam... upravo sam proverio info o promeni paketa... ukoliko se potpise ugovor postpaid 900 i zelite da posle 6 meseci predjete na manji paket, za prelazak na jedan ispod potpisanog se placa 2000 plus porezi a za prelazak na dva paketa ispod potpisanog se placa 6000 plus porezi... eto, ako nekog zanima... ;) ;) ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Planiram sutra da kupim Tattoo al su mi nepoznate još dve bitne stavke, pa bih molila ljude koji ga poseduju da mi odgovore:) Da li postoji mesto na tel na koje je moguće zakačiti privezak? Nadam se da znate na šta mislim:) ako sam ja dobro videla to bi trebalo da je onaj prorez koji se nalazi gore odmah pored ulaza za slušalice:) Jesam li u pravu? Drugo pitanje je koliko vam traje baterija? Hvala unapred:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

nina ja sam bas neki dan gledao sa zenom tattoo da ona uzme njoj.cini mi se da nema to za privezak.odustala je od kupovine.a razlog je,kao nedobijaju se sve maske uz mob. :wacko:
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

peky@n93, koliko sam ja video, maske se dodatno kupuju u Vip-u. Odlicna je fora sto za 15 eura mozes sam da dizajniras masku na HTC sajtu i da ti je oni posalju. E to bi bilo extra, imati jedinstven Tattoo :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

peky@n93, i ja sam mislila da nema to za privezak, ali sam gledala slike rasklopljenog Tattooa i taj prorez pored ulaza za slušalice nema nikakvu funkciju, a veoma liči na to za privezak kao kod nekih drugih telefona. Što se tiče maskica i ne dobijaju se sve već izabereš po svom ukusu jednu od ponudjenih:)
araphel, maske nije moguće kupiti u VIPu već samo možeš da dobiješ jednu ako uzmeš tel:) Tužno je što one devojke koje rade u tim poslovnicama ne umeju baš ništa da kažu o telefonima koji su u ponudi, pa ni o Tattoou:( I mislila sam da naručim posebnu maskicu za mene preko onog njihovog servisa na netu, ali ne znam da li šalju za Srbiju. Jel možda neko probao da naruči masku preko tog sajta?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

Jeste, taj otvor na vrhu je za privezak. Kad uzmes telefonu VIPu, dobijes u originalnoj kutiji sa sivom, standardnom maskom, i izaberes 1 dodatnu kod njih. A baterija mi je trajala malo vise od dva dana. Pricao sam mozda pola sata, slao poruke, malo koristio i Wifi itd. Postoji negde u "meniju" Battery Use, pa tu vidis tacno koliko je proslo od kad si iskljucila sa punjaca, pise npr. 10h 38min 34s since unplugged, i mozes da vidis koliko dugo ti je radio npr. displey, i procentualno koliko koristi bateriju...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

zatoichi, hvala ti na odgovorima:) Mnogo si mi pomogao:) jesi li ti inače zadovoljan telefonom i ima li stvarno sve više aplikacija za njega na Marketu?

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od peky@n93 »

Ninolina, kod mene u sr.mitrovici je drugacuje. :D rade dva lika koja su super!ja i zena smo se zadrzali pa sigurno 45min.i maske smo menjali zajedno cak smo i na tattoo-om sajtu bili pravili maskice.ovaj mesec cu verovatno uzeti tattoo ili magic-a :D

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Za sada sam zadovoljan. Ne secam se kako..ali znam da sam kontakte sa Nokie E51 nekako eksportovao, ubacio na svoj Gmail account, i sinhronizovao lepo sa telefonom. To je prva stvar koja me je obradovala, sto mi je sad sve sredjeno, i na netu i na telefonu...i automatski se sinhronizuju promene u oba smera (i sto nisam morao rucno da unosim).
Sto se tice samog koriscenja MENU-ja, zadovoljan sam, sto bi rekli, vrlo je intuitivan, i mislili su na svakakve sitnice...koje olaksavaju zivot :) Nisam iskoristio max mogucnosti telefona, jer jos cekam da mi krene paket 325 u kome imam net, pa cu onda da podesim sve "dzidzabidze" :P Ali po onome sto sam video na youtube-u, i sto vidim sad u telefonu od opcija, ima jako "korisnih" zeza :P
A sto se tice marketa, nisam ga bas prostudirao, samo upalio 2 puta mozda...nesto mi bio i slab Wifi pa sam odustao..
Trebao bi da skinem neki programcic za BT, to su svi pominjali..jer ovako ne mogu da se prenose podaci. Nije mi to nesto bitno, ali ajde, da se nadje. Taj BT je valjda za dodatne uredjaje, kao handsfree sluske, koliko sam shvatio...
Evo bas cackam sad telefon :) Jos jedna stvar koja mi se svidela je nacin na koji se prikazuju poruke. Grupise ih za svaki kontakt, u zagradi napise koliko ukupno ima poruka, i prikaze ih kao npr. chat na Skype-u ili MSN-u... redom kako si slala i kako su stizale poruke..
I kad hoces nekog da pozoves, vrlo brzo mozes da nadjes kontakt..stvarno su sve napravili da bude jednostavno..i lako
Evo na primer, imas vise nacina da nekog pozoves...ali recimo, imas ikonu PEOPLE. Tu ti izbaci spisak svih, mozes da skrolujes, dole biras da li ces da vidis sve, favorites, grupe, call history..i mozes da pritisnes i dugme Search (fizicko dugme na telefonu) i da trazis po imenu (svuda mozes da podesis da li hoces da ti izlazi standardna tastatura, qwerty ili compact qwerty).
A drugi, brzi nacin da nekog pozoves, je da na ekranu u stand by-u stisnes ikonu Phone, izbaci ti standardnu tast. kao na telefonu...i npr. hoces da nadjes nekog Nikolu.. stisnes 6, 4, 5, 6 ...i on suzava izbor. Tako da ne moras za slovo N da 2 puta stisnes 6icu...on sam izbacuje moguce izbore..vrlo je brzo i jednostavno.. al sam se raspisao.. :D
Uglavnom ..za sada sam bas zadovoljan..
Pozz

sarumanbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Dec 2009. 16:36

Post od sarumanbg »

pitanje.. ukoliko kupim TATTOO u Vip-u i imam 064 karticu koje bih se tesko odrekao, moram da dekodiram telefon? neka preporuka gde i koliko kosta dekodiranje?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

sarumanbg, ti si naravno svestan da Tatoo u VIP mozes kupiti samo ako se ti ili neko za tebe ugovorno obaveze na 12/24 meseci? To je OK ako neko, umesto tebe i inace planira da koristi VIP karticu (pretpostavljam da ti ne zelis) i placa pretplatu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

tomas.hokenberi, mala ispravka, sarumanbg moze da kupi u vip-u i u slobodnoj prodaji htc tattoo koji nije kodiran po ceni od 32.999 din. Ja sam koristio jedno vreme htc magic koji je uzet u vip-u za dinar uz postpaid 1800 i aparat uopste nije bio kodiran, koristio sam ga sa 064 karticom. :D Valjda zavisi od modela do modela... :unsure:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

LimunBG, meni se ucinilo da, cim razmislja o dekodiranju, zeli da kupi telefon u okviru nekog od paketa.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

stvarno , da li neko ima iskustva sa, konkretno Tattoo-om, da li moze da primi 065 karticu ako je uzet preko paketa u Vip-u?! hvala :wink: :wink: :wink:

Nikola023
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 00:40

Post od Nikola023 »

imam pitanje,danas sam kupio htc tattoo i evo zadovoljan sam u skoro svemu,imam neke sitnice koje me muce pa bih vas molio ako zante da mi kazete.Hocu da stavim mp3 pesmu da mi zvoni za poziv ali ne znam kako i da li je uopste to moguce,isto tako ne znam sta mi je sa BT,kako da instaliram programe i gde mogu da ih nadjem osim na onoj osnovnoj opciji market,i da li mogu da se menjaju teme i kako? Unapred se svima zahvaljume...
....

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

za "ringtone" : Na memorijskoj kartici napravis folder Media, u njemu Audio, a unutra Ringtones, i tu ubacis pesmu. Mozes pored Ringtones da napravis i Alarms i Notifications.

Gde god da se zavuces u "meni"-ju, imeniku, podesavanjima...skoro svuda mozes da stisnes dugme MENU za neke dodatne opcije koje nemas na ekranu. Kazem ti ovo, jer da si probao, video bi da melodiju mozes da podesis kad pustis tu pesmu koju si ubacio. Dakle udjes u MUSIC, pustis je, stisnes MENU i imas opciju Set as ringtone.

Ovaj prvi nacin koji sam objasnio, sa pravljenjem direktorijuma je bolji, jer tako mozes da podesis melodiju posebno za odredjeni kontakt, jer se pojavi na listi za melodije...

Sto se tice BT-a, krenuo sam da instaliram neki sa marketa, ali sam odustao. Cini mi se da je pisalo da ne podrzava bas najbolje...a i negde sam video da ce to lepo da radi kad izadje update software-a, koliko sam shvatio. Sad imamo verziju 1.6, a na 2.0 bi trebalo da bude kao standardna opcija. Tako da cu sacekati, nije mi to posebno vazno.

Sto se tice Tema, pretrazi ovu sekciju, Android OS, mislim da sam negde video da su pominjali teme, i da mogu da se menjaju ikonice, ako hoces sAm da pravis. Imas "Scenes", nisu bas teme, vise kao profili, ali opet zgodna stvarcica, podesis drugaciju pozadinu, precice koji ti odgovaraju, itd. :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da li neko ima iskustva sa, konkretno Tattoo-om, da li moze da primi 065 karticu ako je uzet preko paketa u Vip-u?!

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zatoichi »

Nisam probao, ali na kutiji bas ima nalepnica za Tattoo, sa nekoliko vaznijih tehnickih karakteristika i pise da radi iskljucivo sa VIP SIM karticom.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Moram se i ja prikljuciti ovoj temi,jer me je tattoo u poslednjih par dana totalno zaokupio,pogotovo nakon sto sam video da je uz moju tarifu na vipu njegova cena citavih 1 din (postpaid 900)...
Pregledao sam na yt mali milion snimaka i opet sam u nedoumici....
Ono sto me najvise zanima je,da li ekran ok svakodnevnu upotrebu (oko 1.5h poziva,mozda 5 sms i oko 1h neta),da li os ima tendencija ka blokiranju/resetovanju itd???
Baterija kakva mu je???
D500&E71

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja neki dan resio da ga uzmenm za 1 din.postpaid 900.kad ono moram da dam odmah nekih 7-8 hiljada,a oni ce mi to u narednih 6 meseci vratiti,kao nebi placao racun 2000 nego 1000.bezveze.tu sam vec :x vamo ga reklamiraju za dinar a vomo neke doplate.ma bas sam ufff kako su me iznervirali :x

Odgovori