telep, da li si mozda proverio da li je tvoj primerak "legendarnog" kodiran na vip-ovu mrezu?
Iskreno se nadam se da za ovaj model telefona nece vaziti pravilo da treba izbegavati prvu seriju zbog bagova i sl.
Sad sam bio u Vip-u, tvrde da telefon neće raditi sa karticama druge mreže...Inače telefon sam stavio pored mog G2 i display jeste lošiji na Legendu. Sve ovo ostalo i nije neki veliki pomak, jedino mi na G2 nedostaje radio a ostalo će doći uz update. Kameru nisam probao jer me ne zanima...
Izgleda da sam ja lud, ali meni se baš te izraženije boje na AMOLED ekranima više sviđaju. meni je ekran recimo lepši nego na Hero ili na Magic, naravno, onoliko koliko sam video čačkajući na Vip štandu.
Predpostavljam da je sve pitanje ukusa. Hehe, počinjem da mrzim svoj Tattoo samo da bih imao razlog da pazarim Legend
Sauriann, Pa ti onda veruj ovima u vipu šta da ti radim, inače boje na legendu kada se naviknete izgledaju mnogo bolje nego na herou, lcd deluje isprano pored amoleda.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, imao sam jedno vreme htc magic i biio sam veoma zadovoljan telefonom, ali nikako nisam uspeo da podesim da dobijam "delivery report" prilikom slanja sms-a. Da li je taj problem resen kod legend-a?
pa koliko znam ima ta opcija ali nema klasican report nego stoji ikonice pored poslate poruke prvo plava pa onda kad poruka stigne tamo nekom ona predje u zelenu sa kvacicom
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Wicker Man, Kvalitet izrade: Hero je vrhunski odrađen i nema ni traga škriputanju kao na skrnavim nokiama, ali ipak mala prednost ide legendu zbog aluminijuma (oba telefona su čvrsti kao cigla). Ekran: Hero ima odličan ekran, takođe i legend ima odličan ekran, ipak legend ima malu prednost zbog amoleda. Zvuk: Na zvučniku imaju podjednak zvuk, dok je legend na slušalicama malčice glasniji. OS: Dok za hero ne izađe 2.1 legend je tu bolji, pošto je 2.1 dosta optimizovaniji i jednostavno totalno ispoliran. Baterija: Otprilike ja mislim da isto drže.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, cestitke na izboru... reci mi molim te kakav je odziv ekrana (osetljivost) i ima li nekakvog "kasnjenja" (lag-a) pri upravljanju kroz menije i kucanju teksta?
I jos jedno pitanje: kako radi web browser? Konkretno mislim na rad sa wi-fi, znaci brzina otvaranja stranica i slicno.
Green, Ekran je savršen, nema ni trunke laga, nikada ti se neće desiti da ne odreaguje iz prve. Browser je isti kao na bilo kom androidu, znači jako dobar. Za wifi ne mogu da kažem jer ga ne koristim.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Wicker Man, kad bih imao love evo sad bih ga kupio......ustvari imam love, ali sam ovaj put resio da je bacim na neko putovanje i neke koncerte koje imam u planu. U android svetu mi trenutno dolaze u obzir samo Legend i Milestone, eventualno Hero.....
telep, Kakva je situacija sa onim dole gumenim poklopcem gde ide baterija i kartice? Koliko to sigurno deluje, da se ne razdrnda brzo? kontam da ako neko ne menja kartice svaki cas, nema ni potrebe da to otvara, ali cisto da pitam?
I mene to interesuje Telefon mi izgleda bas cvrsto,cak i onaj plasticni deo gde je kamerica,samo nekako mi izgleda da onaj zadnji deo gde se stavlja kartica i baterija,da ce posle malo drndanja samo otvarati. . . Pa ako vec neko ima ovaj telefon,ili se malo igrao sa njime da nam da malo objasnjenje
Pre nedelju dana sam uzeo 5800XM,da sam sacekao tih nekoliko dana,uzeo bih preko Vipa.Cudno mi je da je jeftiniiji (bar po mojoj proceni) od Heroa. Sa paketom 325 za Hero je trebalo doplatiti 32000 a ovde sa istim paketom 25000 ako sam dobro procitao. Sasvim pristupacna ponuda. .. .
telep, Hvala. araphel, Pametno, inace i ja bih mogao pazariti neku od ovih masina (Hero ili Legend) ali nekako mi se cini da je bolje ovu kolicinu novca za nesto drugo iskoristiti.
Wicker Man napisao:
ali nekako mi se cini da je bolje ovu kolicinu novca za nesto drugo iskoristiti.
Istog sam misljenja iako sam se dosta zainteresovao i za "Legendu", a telepovi utisci su jos vise tome doprineli...
Jedva cekam da izadju jos neki Android modeli, kao recimo Xperia X10 i HTC Desire, ali i novi Samsung Wave sa njegovim Bada OS-om, pa cu onda odluciti sta dalje. Bice verovatno skuplja investicija od Legenda, ali boze moj, takav je zivot........
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.