Super cool komentar. 5+Marko_NS napisao:telep, pa da, sasvim je dovoljno i 500mb s obzirom na kvalitet android aplikacija.
HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
malo je mnogo... u EU je 550eu PROVERENO! e sada... kada se uporedi sa HD2 koji je godinu dana star model... 5Mpix... win (krs), i ima plasticno kuciste... nije ni "mnogo".... ali opet 670 eu za mob!?
mislim da cu ipak uzeti na neki ugovor od 2 godine, tipa... prenesi plus 500 ili prenesi plus 1GB...
cekamo taj 15. okt

mislim da cu ipak uzeti na neki ugovor od 2 godine, tipa... prenesi plus 500 ili prenesi plus 1GB...
cekamo taj 15. okt

- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Telefon je zlo zla! Bubreg ide na prodaju xaxaxa, šalu na stranu ovih dana ( napokon ) treba da uzmem HD 2 i to najverovatnije iz Telenora ( a ribi ću da uvalim njihov broj i daću joj neki tel iz VIP-a, pošto čekam da mi VIP javi kakav će popust da mi daju za HD 2 ili Samsung Galaxy, u šta baš ne polazem neke prevelike nade.....komplikovano
u svakom slučaju kontao sam da uzmem uz onu tarifu Prenesi Plus 1GB ili 2GB uz koje je cena 18 000 tj. 9 000 din ) ali ovaj mi je sada pomrsio račune jako pošto mi je najveća mana onome što je win mob
bolje rečeno jedina mana pošto je druga nemanje qwerty tastarure kao na Desire Z, ali bi onda težio jedno pola kile
Vidim da neki ljudi ovde kukaju kako im je veliki ekran i hoće 3,7.....dje će biti veliki ljudi, meni je taman
savršen je i HTC ga je savršeno uglavio,reči su suvišne, samo ću reći da je Samsung Galaxy veći za malo od HD 2 a ima manji ekran
Milan307, ne znam odakle si ali Euro odavno nije 100 tako 67 000 nije 670 Eura
tako da ti to dodje nekih 630 što u odnosu na evropskih 550 i nije tako strašno, imali smo mi mnogo gorih razlika, složiće se svi verujem
PS. Imam jedno pitanje....koja bi mi bila razlika andorid u odnosu na win mob, pošto nikada nisam imao win mob telefon? Ne računajući što imaju različite aplikacije.....jel taj win mob stvarno takvo gov** kao što kažu ili preuveličavaju?

Vidim da neki ljudi ovde kukaju kako im je veliki ekran i hoće 3,7.....dje će biti veliki ljudi, meni je taman

Milan307, ne znam odakle si ali Euro odavno nije 100 tako 67 000 nije 670 Eura

PS. Imam jedno pitanje....koja bi mi bila razlika andorid u odnosu na win mob, pošto nikada nisam imao win mob telefon? Ne računajući što imaju različite aplikacije.....jel taj win mob stvarno takvo gov** kao što kažu ili preuveličavaju?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Azimuth, primljeno k' znanju jel znaš da mi malo pojasniš razlike? 
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Da ne bi ovde isli u off postoje dve teme gde mozes postaviti pitanja kao i gde mozes naci korisne informacije.Krile007 napisao:koja bi mi bila razlika andorid u odnosu na win mob, pošto nikada nisam imao win mob telefon? Ne računajući što imaju različite aplikacije.....jel taj win mob stvarno takvo gov** kao što kažu ili preuveličavaju?
Tema: Koji je operativni sistem najbolji?
Tema: windows mobile vs. android
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Zvanicno u UK izlazi 01.11.2010. godine, tako da cisto sumnajm da ce kod nas izaci 15.10.2010 

Poslednja izmena od madness99 u Čet, 14. Okt 2010. 10:05, izmenjeno 1 put ukupno.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 22. Maj 2009. 18:14
Na 5:13 prvog snimka se vidi da ima slobodno 0.95 Gb interne memorijeIDzO napisao:1.) [url=http://www.youtube.com

HTC 10