Ne to nije slucaj ali jedan od dva razloga sto sam presao sa Wina na NAND Andr. je sto mi se Win nije slagao ni sa internetom ni sa samim sobom. Jedino GPRS je radio stabilno a kad na 2 metra od rutera i uspe da uspostavi stabilnu vezu i da ne prekida toliko onda se to Operi nikako nine svidjalo pa je ona pucala. Sad ovo radi odlicno. Ima samo par sitnoca koje cu uskoro srediti. Mada kao da mi je malo manje trosio prvih dana kad sam tek stavio ovaj rom.
Robovoice sam imao samo s jednim (istina graficki jako lepim) romom a kasnije samo do prvog restarta sto sam kasnije citao da je normalna stvar.
edit: Nešto sam u poslednjih 2 - 3 dana primetio nenormalno trošenje baterije. Pretpostavljam da je i vama slično kao i meni - ako se intenzivno koristi GPRS ili WiFi onda isušuje bateriju ali na idle jedva da troši nešto više nego sam GSM. E sad počeo je jako brzo da mi troši bateriju. Par sati posle punjenja (nije ni skidan s punjača) i već bude na 94-95%, i nastavlja tim tempom. Primer: sinoć se isprazio, stavljen na punjenje i posle toga 2 poziva, 2-3 poruke i 5-10 minuta neta. Rezultat ujutro 24%

Ne mogu da se setim ni jedne novostavljene aplikacije koja bi baš toliko radila u pozadini, a u logu imam spisak potrošača: Cell standby 24%, Phone idle 20%, WiFi 16%, Android system 10%, Display 10%, wpa_supplicant 10% Android OS 3% fb 3%, media server 3%........ mnogo mi nešto ovih sistemskih procesa, a? Znači pri korišćenju neta mislim da jednako brzo troši kaoi pre ali me čudi da u mirovanju troši toliko. Isprobaću varijantu bez GPRSa i WiFIja pa javljam.