HTC Desire S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC Desire S
Imam jedan problem sa Desire S jako slabo hvata signal GPS , imam problem sa navigacijom stalno se gubi signal.To mi se desava i u gradu i na otvorenom gde ranije sa drugim telefonima nisam imao problem.
Da li je problem softverski ili ne?
Da li je problem softverski ili ne?
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
omega9, naravno da bi ti mogli pomoci moras malo poblize da objasnis, koji soft je na telefonu da li je ko ubacivao neki rom, od kada ti se desava takvo nesto i sl...moze biti soft a moze biti i hard kvar...zato malo nam priblizi situaciju.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Na telefonu je android 2.3.5 i po gradu negde imam gps signal a negde ne i dosta cesto ispada iz signala , to mi se desava i sa iGO i sa google map
Koliko ja znam softver niko nije cackao fabricki je,tel je kupljen u Telenoru
Koliko ja znam softver niko nije cackao fabricki je,tel je kupljen u Telenoru
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Одг: HTC Desire S
Hmm nista probaj da rutujes telefon pa onda ubaci neki custom rom...ili probaj da flesujes samo radio...
Re: Одг: HTC Desire S
Kako da flesujem radio? Nisam bas vican tome ako mi mozes pomoci probao bihhirurg napisao:Hmm nista probaj da rutujes telefon pa onda ubaci neki custom rom...ili probaj da flesujes samo radio...

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Potrebna ti je volja malo poznavanje engleskog jezika, da ti ne kopiram sada postove imas osradjeno sve na forumu xda ...ajde malo prelistaj tamo temu iscitaj pa dodji ovde ja cu ti pripomognem
pomoglo bi mi kad bi mi postavio neki link , trazim ali mi nesto ne uspeva 

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
omega9, jesi napravio sta poslao sam ti pp kako i sta da odradis? nista ne javljas?
Ne mogu nesto da otvorim mail zato i nisam znao da si mi nesto poslao,uradio sam u medjuvremenu hard restet i cini mi se da je bolje
Hvala ti na pomoci u svakom slucaju ukoliko me nesto bude opet zezalo dacu ti drugi mail pa da probam
Hvala ti na pomoci u svakom slucaju ukoliko me nesto bude opet zezalo dacu ti drugi mail pa da probam

- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Ma druze ovde sam ti poslao privatnu poruku sa detaljima pa pogkedaj jel stiglo sta i odradi posao

- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
opada li vama gsm signal kada prekrijete donji deo telefona rukama (gde je poklopac za bateriju)?
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
kopitaneskita, stvarno ne mogu da vjerujem cime se vi bakcete???????????? kakve veze ima opada li? tako je htc napravio i sta da se radi, opada svima
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
hirurg, čuj kakve veze ima? meni itekako ima. ne koristimo svi mobtele samo za igranje i benchmarke. želim da se mogu pouzdati i u antenu da me neće izdati gde je slabija pokrivenost.
kakav je tvoj problem što pitam? radi se o telefonu, a ne o psp-u, pa da nije bitno.
kakav je tvoj problem što pitam? radi se o telefonu, a ne o psp-u, pa da nije bitno.
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 20. Jun 2012. 19:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: uklonjen nepotreban citat
Rezlog: uklonjen nepotreban citat
- hirurg
- Banned
- Kontakt:
Hoces sada da kazes da ja igram igrice i napucavam telefon da se kurcim po testovima????? A neeeee....telefon nije racunar ni laptop i to da kazem pa da je za sve odradjen u najboljem sjaju....imas tel od cc 200eura i hoces kameru,cpu,wifi,hdd, i usput telefon...to sve mnogo mnogo kosta vise kad uzimas pojedinacno nekog znj kvaliteta i da opet ne radi kako treba....a vec ti napisah da su dB kod htc tqko uradjeni...isto crte spadaju kod svih telefona samo sto je tolerancija drugacije uradjen.
Lp
Lp
da li je moguce na ovom telefonu uraditi upgrade na android 4.0 ? ako je neko vec uradio molim da podeli iskustva i eventualno da na pp posalje neki koristan tutorial. hvala.
HTC Desire S
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Pozz
Update za ovaj fon stize 20. avgusta ali ne kao OTA vec ce morati da se skine sa interneta i da se flesuje 

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Pošto imam karticu od 4gb i na njoj ext particiju od 1 gb koja mi sad ne treba rešio sam da formatiram karticu.
Odradio formatiranje kartice i posle mi telefon više ne prepoznaje karticu...
Ubacim drugu od 2 gb ni nju ne prepoznaje...
Pokušam da uđem u rekavari da vidim da li odatle možda mogu opet da je formatiram. Kad đavo ne da mira i telefon se zaglupi i restartuje. I sad imam telefon sa crvenim uzvičnikom na ekranu.....
Sad skidam oficijalni (koji sam i imao) ruu da ga flešnem, valjda ću uspeti....
Edit: ne znam kako sam ga povratio a nisam flešovao...
Memorijsku karticu sam ponovo preko kompa formatirao i ovog puta otkačio opciju primary!!! Sad sve radi kako treba
Odradio formatiranje kartice i posle mi telefon više ne prepoznaje karticu...

Pokušam da uđem u rekavari da vidim da li odatle možda mogu opet da je formatiram. Kad đavo ne da mira i telefon se zaglupi i restartuje. I sad imam telefon sa crvenim uzvičnikom na ekranu.....

Sad skidam oficijalni (koji sam i imao) ruu da ga flešnem, valjda ću uspeti....

Edit: ne znam kako sam ga povratio a nisam flešovao...

Memorijsku karticu sam ponovo preko kompa formatirao i ovog puta otkačio opciju primary!!! Sad sve radi kako treba

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Posle update-a na ICS(preko EXT4 recovery) htc desire s ne prolazi dalje od belog ekrana sa htc logom. Telefon ne reaguje ni na jednu kombinaciju tastera (power+volume up, power+volume down). Nasao sam na mnogo foruma da nije bezbedno izvaditi bateriju u toj situaciji jer moze doci do brick-ovanja telefona, ali jednostavno nemam ideju sta drugo da uradim... Da li ima neko bilo kakav predlog?
HTC Desire S
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
djolem89, kakav update preko EXT4 recovery-ja??? Misliš flešovao si custom rom? Da li si se pridržavao uputstva za flešovanje i slično? Da li si uradio sve wipe-ove (data, cache...)?
Fleš i update nisu iste stvari...
Fleš i update nisu iste stvari...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU