araphel, nemam pojma sa čime bih to mogla da povežem evo sad sam uninstalirala nekoliko aplikacija koje bi mozda mogle da prave problem:( imala sam neka 2 programa za profile ali ih nikad nisam pokrenula mozda je neki od njih imao po defaultu podešen neki random videću da li će se ponoviti problem
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolino
najbolje Vam je da lepo formatirate fon
i da ga par dana koristite tako da kazem praznog bez aplikacija i videcete da li ce da vam se desava to dda brljavi melodije
ako ne brzljavi znaci neki program je u pitanju
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
ninolina ja mislim da ti je to zbog toga recordera ja evo tel imam 4 meseca nikad nije brljavio melodije a stalno ih menjam i tako to a handcet sms imam otkad imam telefon bas me super sluzi i mejlovi su super na telefonu takodje sve radi perfektno,mada je moguce da to sto si bezuspesno pokusala da rootujes telefon ostavilo neke posledice po tattoo?
Ovo se sve dešavalo i pre pokušaja rootovanja
hvala svima na odgovorima trebalo bi da ga formatiram ne mislim da je problem u samom tel, ali ne znam zbog kog programa se ovo dešava
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina posto si moderator na forumu mogu li da te pitam jesi li skoro obilazila forum htc hero i jesi li videla novi rom 2.1 za hero? i da li ce skoro sta biti tako za tattoo posto je bilo najavljeno u martu izlazak update za tattoo na 2.1 eclair rom
Ninolina, imam ja neke kuvane romove za isprobavanje na tattoo, ali cekam da mi drustvo sredi neki flash restore tool, ili kako se vec zove, koji bi mi omogucio da prilikom startapa sa kartice bootujem rom koji hocu, umesto da peske ubacujem po jedan. Kad bude nesto od toga, javim
Ninolina, xerosoft, po meni je to sasvim normalno,htc i android platforma su svesno izbacili tatto kao model za rasprostranjivanje android os,a zatim ga izbace iz update liste da bi vecina korisnika uzela neki sledeci i vrlo erovatno skuplji android telefon na novijoj platformi!
Pa neznam bas sam bio na nekom sajtu nasao sliku kako ima update na 2.1 eclair za tattoo mislim hocu reci da se radi,a isto pitao sam ove iz vip-a oni kazu da ocekuju to i da ce sve korisnike tog telefona pozvati na update na sovi softwer?
Flying_man, da skinuo sam taj update mislim rom za tattoo,pitanje je kako odraditi nadogradnju i da li je moguce vratiti stari softwer u slucaju neke greske ili ne dopadanja istog? da ne bi posle bilo u smece telefon
Ljudi, treba mi pomoc. Naime, ubacio sam neke programe koje sam skinuo sa neta, ubacio sam ih na mem karticu, sad ne znam kako da ih pronadjem da ih instaliram?
Ljudi ne mogu da verujem da mi se bre ovo desava ! Signala nemam nikako na mobu,svi ostali telefoni imaju samo tattoo ne...kad ubacim vipovu karticu ne hvata uopste,kad ubacim telenorovu uhvati 2 crte signala i cim dodirnem mob on izgubi,kad ubacim mts ne hvata a kad skeniram mreze hvata vip :S:S:S: Sta moze da bude i da li je neko imao ovakav problem,tek 20 dana ga imam i sve sam pokusao da namestim a nece...nije mi ispadao,stavio sam GSM only i sve sto sam slusao po forumima i od tehn. podrske,ali to ne pomaze ((
Sta mislite da li je do hardware ili nesto ipak software,isao sam i master reset telefona i reset phone ono preko sd card itd... ((
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.