HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

xerosoft, Realno ako ćeš svakih 5 minuta kukati za bluetooth nisi ni trebao kupiti ovaj telefon, ja sam znao da ne radi bluetooth i nije mi smetalo (napokon niko ne može ništa da pošalje sa mog telefona a da ja to ne znam :lol: ).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Flying_man
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
Kontakt:

Post od Flying_man »

Kolika je interna memorija u tatto? Pitam iz razloga sto sam danas probao da instaliram Igo ali nisam znao koja je verzija. Posto nije bila za Tatto, dobio sam dve poruke prva da nije odgovarajuca verzija, i druga da nemam dovoljno prostora. Otisao sam i settings-Application - menage application i tamo pobrisao dosta aplikacija. Poruka u notification tray je stajala i dalje. Posle sam instalirao AppMenager i tu sam video da imam slobodno nekih 12mb, onda sam preko njega skinuo jos nekoliko aplikacija i sad imam slobodno 20mb. I naravno pise mi da mi je slobodno tih 20mb od 165mb. Ostale aplikacije koje sam ja instalirao i koje su ostale imaju ukupno oko 33mb. Zato me interesuje kolika je interna memorija, i da nije mozda nesto ostalo prilikom pokusaja instalacije.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Telep ma nema veze resit cu vec nekako,a sto se tice ovog igo ja sam bio nasao neku verziju na naviextras sajtu i isto mi je pravio problem kao manjak memorije i izbrisao sam neke nepotrebne aplikacije ali kad sam zavrsio instalaciju igo i krenuo da je pokrenem samo mi izbaci poruku ubaci sdcard sa igo fajlovima
Iphone 4s white clear install

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Ninolina, javi se povodom pitanja famoznog BT na Tattoo. Da li radi posle ruta ili jok? Meni ništa ne fali ni verziji 1.6 sem toga.

argon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Feb 2010. 11:45

Post od argon »

Imam problem na tatoo-u sa browserom odnosno pristupom na http://www.hidmet.sr.gov.yu/latin/wap/s ... tanje_voda Kada ukucam to dobijem neke nebuloze na ekranu. Sa nokije pristupam tom sajtu normalno. DAli neko moze da mi pomogne po tom pitanju. Mislio sam da je u pitanju text enkoding ali menjao sam to u podesavanju i dogadja se ista stvar. :wacko: :wacko:

Milos__
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Mar 2010. 23:27

Post od Milos__ »

Ljudi, opet problem kod povezivanja sa kompom. Unistalirao sam sve programe koji su se nalazili na kartici i dalje imam problem, kad god ga povezem on mi priokaze removable dick, ali kad hocu da ga otvorim on izbaci insert disc, kao da ne cita mem karticu :S

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Milos__ napisao:removable dick
:lol:

Nemoj uninstalirati programe, već samo probaj da izađeš iz bilo kojeg programa koji koristi karticu,ali tako da ga skroz zatvoriš. Pa onda probaj. Meni se to dešavalo često, pa sam skontao da mi uvek AndroZip ostane aktivan pozadi i bleji u sadržaj kartice, i zato neće da je prepozna komp.

milos280175
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Mar 2010. 11:59

Post od milos280175 »

hahahaha . . . . imenjace ja te razumem . . . . . . ja preko kompa samo punim telefon , meni nevidi ni karticu ni telefon

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

milos280175, da bi video bilo sta moras da instaliras prvo onaj HTC sync.....pa onda kad to instaliras, mozes u fonu da biras one opcije da li ce da ga vidi kao flash disc, da ga sinhronizuje, ili ne znam sta bese treca opcija. Ima tu nesto sa cime se gazi htc sync, pa pravi problem, nisam jos skontao sta......mrzi me da ceprkam po racunaru.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel stigao ti je mail jesi li pogledao i jesi li zadovoljan.
milos280175 probaj sto araphel kaze a ako ne htedne potrazi na netu panda pc suite ja mislim da ce ti to resit problem
Iphone 4s white clear install

syda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Mar 2010. 23:11

Post od syda »

imam problem! blokiran mi je telefon. ne moze uopste da se otkljuca. imala sam onu sifru za otkljucavanje i neko je blokirao.
sada mi ekran izgleda ovako:
to unlock, sign in with your google account

ali kada ukucam email i password on ne reaguje! :///
sta da radim??? kako da ga otkljucam???

Flying_man
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
Kontakt:

Post od Flying_man »

HTC Tattoo Getting Android 2.1

Slika

This should be a relief to not only HTC Tattoo users but also the general lower-end Android handset owners: the HTC Tattoo is getting an upgrade to Android 2.1. According to French Android website Frandroid, HTC has confirmed the upgrade:

Kindly note we understand that now that a phone running Android OS 2.1 is available that you are excited to get an update for your Tattoo. We are still working hard to building Sense for this new version but we expect to have the upgrade finished and ready to go soon. Please understand that it takes time to customize any Android version to ensure you have the intuitive experience Sense provides, and we hope you can be patient for just a little while longer.

The HTC Tattoo is one of the lower powered Android Phones, bringing a 2.8-inch screen, QVGA resolution and 528 MHz processor. The concern for handsets like the G1/Dream and other budget Androids is that their processors and specs aren’t strong enough to power the bulk/heft of Android 2.1’s robust features. If this development is indeed true, it should bring hope to owners of other devices as well.

Izvor
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 01:01

Post od Boyan89 »

@Syda moras ici na reset telefona skroz....ako ti treba upustvo za to javi mi se na PM ili nekom od ovih ljudi ovde araphelu maybe :P :oops:
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.

maki101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Mar 2010. 21:23

Post od maki101 »

Jel se mogu instalirati mape srbije na kartici telefona besplatnih servisa tipa google maps, navnav i sl., kako ne bih morao svaki put da im se pristupa preko interneta?

Ako ima neko uputsvo dajte link, moze i na PP..

Pozz

syda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Mar 2010. 23:11

Post od syda »

Resetovala sam ga! Hvala... ;) Ali sad nemam ni jednu aplikaciju...
Pa, 'ajde ako vas ne mrzi kazite koje su must have aplikacije... :D

A sad mi ne radi WiFi!!! Wtf.? Do sada je radio bez problema...
Poslednja izmena od syda u Pet, 12. Mar 2010. 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

Ljudi imam problem..Kada navijem sat tj alarm da mi zvoni, ne cuje se ton, samo vibrira..Pa u cemu moze da bude problem?? :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

jooko, ako si postavila neki sopstveni ton, koji je na kartici, pogledaj da ga nisi obrisala slučajno. Ništa drugo mi ne pada na pamet.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

araphel, Ne, nisam..Nece uopste da se cuje ni kada udjem u alarm, a pre nego sto sam resetovala telefon redilo je..Ne znam u cemu moze da bude problem..

Saavaa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jan 2010. 01:15

Post od Saavaa »

Narode, jel neko ima problema prilikom brisanja sms poruka? evo sta se desava: u telefonu sam imao negde oko 1000 poruka, jedan thread od 650 i ostali po 50-ak...kada sam isao delete all, telefon ih brise nekih 10 minuta, i na kraju se zaglupi i moram da ga restartujem (i tako zilion puta). na kraju sam brisao jednu po jednu :x

svaki telefon ima prednosti i mane, ali po meni ovaj ima vise mana, i poceo je opasno da me nervira...

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Ja stvarno ne znam sta ljudi rade sa ovim telefonom kad stalno kukaju da im nesto ne radi, sta vi instalirate na njega... ja tattoo imam 4 meseca i ama bas nikakvih problema nisam imao, sve radi super a takodje ni ljudi koje znam da ga imaju!!

Odgovori