HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Kolika je interna memorija u tatto? Pitam iz razloga sto sam danas probao da instaliram Igo ali nisam znao koja je verzija. Posto nije bila za Tatto, dobio sam dve poruke prva da nije odgovarajuca verzija, i druga da nemam dovoljno prostora. Otisao sam i settings-Application - menage application i tamo pobrisao dosta aplikacija. Poruka u notification tray je stajala i dalje. Posle sam instalirao AppMenager i tu sam video da imam slobodno nekih 12mb, onda sam preko njega skinuo jos nekoliko aplikacija i sad imam slobodno 20mb. I naravno pise mi da mi je slobodno tih 20mb od 165mb. Ostale aplikacije koje sam ja instalirao i koje su ostale imaju ukupno oko 33mb. Zato me interesuje kolika je interna memorija, i da nije mozda nesto ostalo prilikom pokusaja instalacije.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Telep ma nema veze resit cu vec nekako,a sto se tice ovog igo ja sam bio nasao neku verziju na naviextras sajtu i isto mi je pravio problem kao manjak memorije i izbrisao sam neke nepotrebne aplikacije ali kad sam zavrsio instalaciju igo i krenuo da je pokrenem samo mi izbaci poruku ubaci sdcard sa igo fajlovima
Iphone 4s white clear install
Imam problem na tatoo-u sa browserom odnosno pristupom na http://www.hidmet.sr.gov.yu/latin/wap/s ... tanje_voda Kada ukucam to dobijem neke nebuloze na ekranu. Sa nokije pristupam tom sajtu normalno. DAli neko moze da mi pomogne po tom pitanju. Mislio sam da je u pitanju text enkoding ali menjao sam to u podesavanju i dogadja se ista stvar.

Milos__ napisao:removable dick

Nemoj uninstalirati programe, već samo probaj da izađeš iz bilo kojeg programa koji koristi karticu,ali tako da ga skroz zatvoriš. Pa onda probaj. Meni se to dešavalo često, pa sam skontao da mi uvek AndroZip ostane aktivan pozadi i bleji u sadržaj kartice, i zato neće da je prepozna komp.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 05. Mar 2010. 11:59
milos280175, da bi video bilo sta moras da instaliras prvo onaj HTC sync.....pa onda kad to instaliras, mozes u fonu da biras one opcije da li ce da ga vidi kao flash disc, da ga sinhronizuje, ili ne znam sta bese treca opcija. Ima tu nesto sa cime se gazi htc sync, pa pravi problem, nisam jos skontao sta......mrzi me da ceprkam po racunaru.
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
HTC Tattoo Getting Android 2.1

This should be a relief to not only HTC Tattoo users but also the general lower-end Android handset owners: the HTC Tattoo is getting an upgrade to Android 2.1. According to French Android website Frandroid, HTC has confirmed the upgrade:
Kindly note we understand that now that a phone running Android OS 2.1 is available that you are excited to get an update for your Tattoo. We are still working hard to building Sense for this new version but we expect to have the upgrade finished and ready to go soon. Please understand that it takes time to customize any Android version to ensure you have the intuitive experience Sense provides, and we hope you can be patient for just a little while longer.
The HTC Tattoo is one of the lower powered Android Phones, bringing a 2.8-inch screen, QVGA resolution and 528 MHz processor. The concern for handsets like the G1/Dream and other budget Androids is that their processors and specs aren’t strong enough to power the bulk/heft of Android 2.1’s robust features. If this development is indeed true, it should bring hope to owners of other devices as well.
Izvor

This should be a relief to not only HTC Tattoo users but also the general lower-end Android handset owners: the HTC Tattoo is getting an upgrade to Android 2.1. According to French Android website Frandroid, HTC has confirmed the upgrade:
Kindly note we understand that now that a phone running Android OS 2.1 is available that you are excited to get an update for your Tattoo. We are still working hard to building Sense for this new version but we expect to have the upgrade finished and ready to go soon. Please understand that it takes time to customize any Android version to ensure you have the intuitive experience Sense provides, and we hope you can be patient for just a little while longer.
The HTC Tattoo is one of the lower powered Android Phones, bringing a 2.8-inch screen, QVGA resolution and 528 MHz processor. The concern for handsets like the G1/Dream and other budget Androids is that their processors and specs aren’t strong enough to power the bulk/heft of Android 2.1’s robust features. If this development is indeed true, it should bring hope to owners of other devices as well.
Izvor
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
Resetovala sam ga! Hvala...
Ali sad nemam ni jednu aplikaciju...
Pa, 'ajde ako vas ne mrzi kazite koje su must have aplikacije...
A sad mi ne radi WiFi!!! Wtf.? Do sada je radio bez problema...

Pa, 'ajde ako vas ne mrzi kazite koje su must have aplikacije...

A sad mi ne radi WiFi!!! Wtf.? Do sada je radio bez problema...
Poslednja izmena od syda u Pet, 12. Mar 2010. 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Narode, jel neko ima problema prilikom brisanja sms poruka? evo sta se desava: u telefonu sam imao negde oko 1000 poruka, jedan thread od 650 i ostali po 50-ak...kada sam isao delete all, telefon ih brise nekih 10 minuta, i na kraju se zaglupi i moram da ga restartujem (i tako zilion puta). na kraju sam brisao jednu po jednu
svaki telefon ima prednosti i mane, ali po meni ovaj ima vise mana, i poceo je opasno da me nervira...

svaki telefon ima prednosti i mane, ali po meni ovaj ima vise mana, i poceo je opasno da me nervira...