HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Sta god da si naumio i naveo da bi da radis,to mu nece pomoci,Ostace zakljucan tako da od kucne radinosti,na zalost,nema nista :wink:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ma moze, neko je ovde bas pisao kako je otkljucai wildfire, neki smesan postupak, ili to bese za Desire, sad ne mogu da se setim tacno. Pogledaj na xda da li ima nesto.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

vanjuska, za desire mozda, ali na WF nije sigurno. :uhuh: nazalost. :cry:
Samo nek se rolaju....sarme.

nemanja-992
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Apr 2010. 16:26

Post od nemanja-992 »

hvala na odgovoru... svejedno rutovao sam fon flash sam cm 7 2.3 al rom je pun bug-ova... npr muzaku cas pusta cas samo lista... dajte neki predlog

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

nemanja-992, CM7 je odlican, samo nemoj da koristis Nightly vec Stable verziju, mada, ja sam se juce vratio na Wildpuzzle 2.2 i pao mi je kamen sa srca, jer pri samom otkljucavanju telefona ces osetiti razliku. Telefon leti od brzine i fluidnosti menija... Tako da je moja preporuka WildPuzzleROM v0.8. Definitivno najbolji rom za wildfire, ili ako volis AOSP romove stavi CM6, on je bez bugova, koliko ja znam... Procesljaj XDA forum ima stvarno dobrih romova za WF. :wink:
A uskoro ce i 2.3 WildPuzzle... Znaci sa Sense-om... Jedva cekam novi sense.... :D

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Hehe i ja se vratio na wp 0.8 pre neki dan , pre toga koristio sam cm 7 od januara. Strvarno mi nekako bolje radi sad sense :) . Sto se tice cm ili stable ili rc4 , a novi sense tesko treba da se portuju sve aplikacije a to je veliki posao , jbg zeza wildfire rezolucija, ali mozda i bude na xda sve moze :) .

E da mnogo je bolja baterija na cm, nego na wp, kad sam se vratio sa cm na wp trajala mi je 1 dan a na cm 2-3 dana. Sad sam reflashovao radio na wp pa cu videti ... izgleda da se poboljsala malo.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

jeste, baterija malo duze traje na CM7, ali ja nisam navikao da mi toliko dugo traje baterija... :roll: :P nikad mi se ne isprazni do kraja pre nego sto stavim na punjac, obicno ide na punjac sa nekih 30%...

A za novi sense, pisu na XDA da se dosta radi na tome, da ce ga biti... jeste veliki posao, ali rade momci.... :D

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

U pravu si za bateriju, cisto sam onako naveo. Meni je bitno da izdrzi minimum 1.5 dana sve preko toga je cist luksuz ... a sense ako bude bice kao da si uradio upgrade na wildfire s :D

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

sem rezolucije... 8)
a meni baterija drzi vec dva dana, sad je na 26%... i veceras ide na punjac... meni vise nego dovoljno... 8) (WildPuzzle)

bajavg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Maj 2011. 00:05

Post od bajavg »

imam problem. nemogu nikako da pristupim marketu. udjem u market, idem na sign in, i pise you phone needs to communicate... i posle izbaci: this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data service... da li je neko imao ovakav problem?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

bajavg, da li imas internet konekciju ?

bajavg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bajavg »

uipravo to sada gledam... kada kreiram google account konekcije kao da nema.. a kad idem na face, net itd.. radi bez problema...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

jel nisi menjao softver na telefonu? jel fabricki?
jel si mozda pokusao najobicniji restart telefona, ili mozda factory reset?
jel telefon rutovan? :roll:

bajavg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bajavg »

Pera Detlic, uspeo sam! uradio sam factory reset, pa ispocetka google setup... hvala puno :)

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Dali moze da se u glavnom meniju kreiraju folderi i u njih da se rasporedjuju programi iz menija po zelji,da malo napravim reda jer mi je bas kad udjem u glavni meni sve pretrpano.
Pokusavao nekim osnovnim i logicnim nacinima ali nema sanse,jedin ogde mogu napraviti folder je na pocetnom ekranu ili desktopu,ali u meniju nema sanse pa me zanima dali postoji neka fora da se to odradi i kako. :shock:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Na sensu ne može u app draweru, nemam pojma šta im je teško to da ubace, znam da može u GOLauncheru, ADW2, i TouchWiz 4.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Par pitanja bih vam postavila :) :

1)Da li ovaj mob moze da se upari preko bluetootha npr.sa Nokijom?
2)Koliko traje baterija?Povremena provera poste,pisanje poruke,telefoniranje...(bez slusanja muzike)?
3)Da li se slabo vidi ekran na suncu?
4)Da li podrzava pdf,word?
5)Je l' ima neku manu?

Hvala :oops: :D

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

1. Da
2. Meni dva dana, nekad dan i po, ali uz cesto slusanje muzike, kucanje poruka i wirelesa.
3. Meni se ok vidi, nije kao recimo galaxy S sa mnogo mocnijim ekranom, ali sasvim solidno.
4. Da, naravno.
5. Stvar ukusa, nekome je rezolucija slaba i procesor za igranje nekih zahtevnih igrica, meni je i vise nego dobar telefon. P.S. Ipak bih dodao jednu manu. Kamera, kvalitet fotografija po meni nije zadovoljavajuci, po danu ispadnu koliko-toliko dobre, ali uvece lose. Recimo da mi je prethodna nokija 5800 pravila duplo bolje fotke. Ali je zato touch i osetljivost ekrana perfektna.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Drugari može li pomoć oko setovanja MMS za ovaj telefon?Pročitala sam pola postova i nisam našla kako se podešava MMS.
HTC HD2 ANDROID

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

sanjke, evo teme sa podešavanjima za Android telefone... Parametri za Android telefone
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori