HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 17. Apr 2010. 16:26
- Pera Detlic
- Mobil manijak
nemanja-992, CM7 je odlican, samo nemoj da koristis Nightly vec Stable verziju, mada, ja sam se juce vratio na Wildpuzzle 2.2 i pao mi je kamen sa srca, jer pri samom otkljucavanju telefona ces osetiti razliku. Telefon leti od brzine i fluidnosti menija... Tako da je moja preporuka WildPuzzleROM v0.8. Definitivno najbolji rom za wildfire, ili ako volis AOSP romove stavi CM6, on je bez bugova, koliko ja znam... Procesljaj XDA forum ima stvarno dobrih romova za WF. 
A uskoro ce i 2.3 WildPuzzle... Znaci sa Sense-om... Jedva cekam novi sense....

A uskoro ce i 2.3 WildPuzzle... Znaci sa Sense-om... Jedva cekam novi sense....

Samo nek se rolaju....sarme.
Hehe i ja se vratio na wp 0.8 pre neki dan , pre toga koristio sam cm 7 od januara. Strvarno mi nekako bolje radi sad sense
. Sto se tice cm ili stable ili rc4 , a novi sense tesko treba da se portuju sve aplikacije a to je veliki posao , jbg zeza wildfire rezolucija, ali mozda i bude na xda sve moze
.
E da mnogo je bolja baterija na cm, nego na wp, kad sam se vratio sa cm na wp trajala mi je 1 dan a na cm 2-3 dana. Sad sam reflashovao radio na wp pa cu videti ... izgleda da se poboljsala malo.

E da mnogo je bolja baterija na cm, nego na wp, kad sam se vratio sa cm na wp trajala mi je 1 dan a na cm 2-3 dana. Sad sam reflashovao radio na wp pa cu videti ... izgleda da se poboljsala malo.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
jeste, baterija malo duze traje na CM7, ali ja nisam navikao da mi toliko dugo traje baterija...
nikad mi se ne isprazni do kraja pre nego sto stavim na punjac, obicno ide na punjac sa nekih 30%...
A za novi sense, pisu na XDA da se dosta radi na tome, da ce ga biti... jeste veliki posao, ali rade momci....

A za novi sense, pisu na XDA da se dosta radi na tome, da ce ga biti... jeste veliki posao, ali rade momci....

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Dali moze da se u glavnom meniju kreiraju folderi i u njih da se rasporedjuju programi iz menija po zelji,da malo napravim reda jer mi je bas kad udjem u glavni meni sve pretrpano.
Pokusavao nekim osnovnim i logicnim nacinima ali nema sanse,jedin ogde mogu napraviti folder je na pocetnom ekranu ili desktopu,ali u meniju nema sanse pa me zanima dali postoji neka fora da se to odradi i kako.
Pokusavao nekim osnovnim i logicnim nacinima ali nema sanse,jedin ogde mogu napraviti folder je na pocetnom ekranu ili desktopu,ali u meniju nema sanse pa me zanima dali postoji neka fora da se to odradi i kako.

1. Da
2. Meni dva dana, nekad dan i po, ali uz cesto slusanje muzike, kucanje poruka i wirelesa.
3. Meni se ok vidi, nije kao recimo galaxy S sa mnogo mocnijim ekranom, ali sasvim solidno.
4. Da, naravno.
5. Stvar ukusa, nekome je rezolucija slaba i procesor za igranje nekih zahtevnih igrica, meni je i vise nego dobar telefon. P.S. Ipak bih dodao jednu manu. Kamera, kvalitet fotografija po meni nije zadovoljavajuci, po danu ispadnu koliko-toliko dobre, ali uvece lose. Recimo da mi je prethodna nokija 5800 pravila duplo bolje fotke. Ali je zato touch i osetljivost ekrana perfektna.
2. Meni dva dana, nekad dan i po, ali uz cesto slusanje muzike, kucanje poruka i wirelesa.
3. Meni se ok vidi, nije kao recimo galaxy S sa mnogo mocnijim ekranom, ali sasvim solidno.
4. Da, naravno.
5. Stvar ukusa, nekome je rezolucija slaba i procesor za igranje nekih zahtevnih igrica, meni je i vise nego dobar telefon. P.S. Ipak bih dodao jednu manu. Kamera, kvalitet fotografija po meni nije zadovoljavajuci, po danu ispadnu koliko-toliko dobre, ali uvece lose. Recimo da mi je prethodna nokija 5800 pravila duplo bolje fotke. Ali je zato touch i osetljivost ekrana perfektna.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
sanjke, evo teme sa podešavanjima za Android telefone... Parametri za Android telefone
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***